20.11.07

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-2


Συνεχιζουμε την αναλυση της συμφωνιας για τιν αγωγο φυσικου αεριου Ελλαδος-Τουρκιας.

Στις 18/1/2001 υπογραφεται μνημονιο συνεργασιας μεταξυ ΔΕΠΑ και BOTAS(Τουρκικη εταιρεια φυσικου αεριου) για την εκτελεση των απαιτουμενων μελετων.

Στο ωροσκοπιο παρατηρουμε τα ακολουθα

1-Μεγαλο τριγωνο Βορειος δεσμος(Καρκινος)-Σεληνη/Αρης(Σκορπιος) –Αφροδιτη(Ιχθεις).Αυτος ο σχηματισμος μας λεει τα εξης.Παραγωγη αγαθων μεσω κοινων εισοδων (Βορειος δεσμος τριγωνο με Σεληνη) και πως αυτές οι δραστηριοτητες μπορει να ωφελησουν τους πολιτες(Βορειος δεσμος τριγωνο μς Αρη).Το τριγωνο Σεληνης-Αρη με την Αφροδιτη δειχνει την ικανοτητα παραγωγης βιομηχανοποιημενου φυσικου αεριου,που οι ιθυνοντες ενδιαφερονται για την παραγωγη πλουτου αλλα δεν συμπαρασυρονται από την αλαζωνια της εξουσιας.

2- Ο κυβερνητης του δευτερου οικου(τα οικονομικα) βρισκεται στον 11 οικο,που μας δειχνει ότι η διαχειρηση των οικονομικων βρισκονται σε αριστη κατασταση,μιας και αυτά εχουν την απαραιτητη εγκριση των κοινοβουλιων.

3- Η συνοδος Κρονου-Δια σε τριγωνο με τον Ηλιο μας δειχνει το μεγαλοπνοο σχεδιασμο του εργου,που σιγουρα θα εντυπωσιασει και από τις καλες αποδοσεις του.

Συντομα η συνεχεια……..



Δεν υπάρχουν σχόλια: