21.11.07

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Αυτός είναι ένας χώρος όπου βρίσκετε όμορφους το περιβάλλον ή/και τους ανθρώπους. Εχει ένα χαλαρωτικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα ώστε είστε πιο αφοσιωμένοι αλλά και συνεργάσιμοι. Η προσωπική σας γοητεία είναι ισχυρή και έλκει συνεπώς άλλους που χαίρονται να βρίσκονται γύρω σας. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να παρασύρονται από τις απολαύσεις σε αυτό το χώρο επειδή αυτές αυθονούν. Το σωστότερο είναι να διατηρείτε μία ισορροπημένη και αρμονική εξωτερική εμφάνιση του χώρου και μ'αυτό τον τρόπό αποφεύγετε τις κακοτοπιές.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ MC : Αυτός είναι ένας χώρος όπου η έκφραση του αληθινού ταλέντου σας μπορεί να βρει μία οφέλιμη διέξοδο. Ενας λόγος γι'αυτό είναι ότι σας ευχαριστεί ότι κι'αν κάνετε. Το κοινωνικό σας δίκτυο είναι γεμάτο από ενδιαφέροντες ανθρώπους και χώρους. Μπορείτε να γίνετε γνωστοί από το στυλ και την χάρη σας. Τόσο η κοινωνικότητα όσο και τα πλούτη θα έρθουν προς εσάς αλλά ίσως με κάποια επιπολαιότητα που θα επιδράσει στην καλή ζωή. Αν ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς σας θα αποφύγετε τις
δυσκολίες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Σε αυτό το χώρο τονίζεται πολύ η ανάγκη ενός συντρόφου ή/και συναδέλφου. Εάν δεν είσαστε παντρεμένοι και θέλετε να γίνετε (αλλά ακόμα κι'αν δεν θέλετε να γίνετε) αυτός είναι ο χώρος για να ζήσετε. Το πνεύμα της συνεργασίας και του συμβιβασμού είναι τέτοιο ώστε προηγούμενες διαφορές με συντρόφους ή συναδέλφους θα μειωθούν. Φαίνεται σαν να υπάρχει μία αμοιβαία και συνεχής εσωτερική δράση μεταξύ εσάς και των άλλων. Περιμένετε περισσότερα από κάθε τύπο σχέσης άρα πρέπει και εσείς να δίνετε περισσότερα σε αυτές.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Σε αυτό το χώρο η οικογένεια αναμειγνύεται με ανθρώπους ελκυστικούς και με ταλέντο από τους οποίους μπορεί να αποκομίσει οφέλη. Προυποτίθεται ένας προσγειωμένος τρόπος ζωής με τον οποίον χαίρεστε τα απλά πράγματα. Εκφράζετε ανοιχτά την στοργή γιατί αισθάνεσθε ότι οι φίλοι και η οικογένεια είναι ένα εμπόρευμα χωρίς αξία. Εξαρτάται από σας εάν θα αναπτύξετε την πρακτική ή χαλαρωτική σας πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: