20.11.07

O ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Η ζωή μπορεί να γίνει μια συνεχής είσοδος και έξοδος δεδομένων. Η γνώση καταχωρείται σε κατάλόγους και ανακαλύπτονται κομμάτια του πάζλ. Η εσωτερική λογική μπορεί να βελτιώσει τη δυνατότητα εκμάθησης. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σκαλωμένο σε ατέλειωτα και ανησυχητικά διλήμματα. Αυτή η θέση σας προσφέρει πηγές μάθησης και έκφρασης των επαγγελματικών σας ικανοτήτων.

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ MC : Εδώ αποδίδει το προσωπικό σας στυλ γνώσης. Η επικοινωνία, οι ικανότητες και η κατανόηση του διανοητικού σας πλαισίου σας εισάγει σε έναν νέο τύπο επαγγελματισμού. Αυτά που γράφετε και λέτε μπορούν να κάνουν τους άλλους να σκεφτούν με διαφορετικούς τρόπους. Ολα τα είδη της γνώσης κυλούν προς το μέρος σας ώστε είσαστε αναπόφευκτα πιο γόνιμοι. Το μόνο πρόβλημα που μπορείτε να συναντήσετε εδώ είναι να γίνετε υπερβολικά διανοητικοί κάτι που θα σας κάνει πιο ανεύθυνους σχετικά με τα συναισθηματικά μέρη της ζωής σας.

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Σε αυτό το σημείο έχουμε μία ζωντανή ανταλλαγή ιδεών. Λεκτικές επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις συμβαίνουν συνεχώς. Η μάθηση φτάνει το μέγιστο σε αυτό το χώρο επειδή καταλαβαίνετε καθαρά τι μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι.Είσαστε σε μία κατάσταση μάθησης ανεξάρτητα τι υπαγορεύουν οι γενικές καταστάσεις. Η ομιλία και η επικοινωνία είναι αποδεκτές σαν μέρη του γενικότερου πνεύματος αναζήτησης. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να περιτριγυρίζεστε από νέους ή/και μορφωμένους ανθρώπους.

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Σε αυτόν το χώρο ανοίγεται ένας διάλογος μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος, του διανοητικού και του εσωτερικού σας εαυτού. Ρωτάτε το φυσικό σας περιβάλλον και αυτό σας δίνει οδηγίες. Οι ιδέες γίνονται υψηλά προσωπικές και η άμεση οικογένειά σας χρησιμεύει σαν απ'ευθείας πηγή πληροφοριών. Η αναποφασιστικότητα μπορεί να σας παραπλανήσει επειδή βλέπετε τα πράγματα με μία μάλλον εσωστρεφή άποψη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορίες! Αν μπορείς ανέβασε και για άλλους πλανήτες, πλιιιιζ.