30.12.11

Κώστας Λεφάκης: Προβλέψεις 2012 για τα 12 ζώδια

Ετήσιες προβλέψεις για το 2012 από τον Κώστα Λεφάκη


Φέτος ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, μαζί με τις ευχές του, προσφέρει στους αναγνώστες του Astrology.gr,  προβλέψεις για όσα αναμένεται να συμβούν το 2012 στα 12 ζώδια.
Ας τις απολαύσουμε:



ΚΡΙΟΣ:  Ανοιχτές αντιπαραθέσεις

Το 2012 έρχεται σαν μια ωφελιμότερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, το ίδιο αγωνιστική, αλλά αισθητά πιο ευνοϊκή στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών και στην αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τα μέσα του Ιουνίου συμβάλλει σε μια οικονομική ενίσχυση, όπως και στην πρακτική εφαρμογή σχεδίων απαραίτητων για σας. Έπειτα, περνώντας στους Διδύμους, σας βοηθά στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στις επεκτάσεις, στην αξιοποίηση νέων γνωριμιών αλλά και νέων προτάσεων συνεργασίας.

Οι αγώνες που θα διεξάγετε για μια καλύτερη θέση στην εργασία και στον κοινωνικό χώρο δεν υπαγορεύονται τόσο από φιλοδοξία ή την ανάγκη επιβίωσης, όσο κυρίως από μια βαθύτερη ανάγκη να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις ανησυχίες σας που αφορούν την «ατμόσφαιρα» της εποχής μας και προπαντός στη ζωτικότητά σας.

Γενικά, το 2012 θα σας βοηθήσει σε μια συναισθηματική και οικονομική αναδιοργάνωση και θα κρίνει το μέλλον της καριέρας σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία ενός ξαφνικού έρωτα ή ενός καινούριου σκοπού, ο οποίος σταδιακά θα αλλάξει τη νοοτροπία και τις συνθήκες ζωής σας. Η  συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: