29.12.11

Ν. Θεοφανίδου: Προβλέψεις Ταρό 2012 για τα 12 ζώδια

 Ο Ιεροφάντης που επηρεάζει το 2012 είναι ο γιατρός των ψυχών, ο γεφυροποιός που σφυρηλατεί τον κρίκο μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου μας.



από την Νία Θεοφανίδου

Copy_of_photo_winter_high
















Το 2012 είναι μια χρονιά όπου συναισθήματα όπως, αγάπη, κατανόηση κι αλληλεγγύη θα μας φέρουν σε επαφή με ιδέες που έχουν χάσει τη σημασία τους. Ο Ιεροφάντης που επηρεάζει το 2012 είναι ο γιατρός των ψυχών, ο γεφυροποιός που σφυρηλατεί τον κρίκο μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου μας. Είναι μια θετική κάρτα αφού μας προσφέρει απλόχερα στήριξη και προστασία, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας πιέζουν, και να πετύχουμε τους στόχους μας.



ΚΡΙΟΣ

VI - ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Επιλογή


Γενικά:Το 2012 είναι μια χρονιά επιλογών, κυρίως σε θέματα ερωτικά αλλά και σε καταστάσεις της περασμένης χρονιάς που σας πιέζουν κι αναζητούν άμεσα λύση.

Η περιπέτεια και οι επιδιώξεις σας θα είναι η προτεραιότητα σας, αλλά επίσης και τα διλήμματα ανάμεσα σε παλιές και καινούργιες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι κάθε επιλογή έχει συγχρόνως πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία συνδέονται με αυτήν και κάποιες φορές είναι πιο σωστό να σκεφτείτε όχι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αλλά εκείνο με τα λιγότερα μειονεκτήματα.

Αισθηματικά: Ο κόσμος της αγάπης και των σχέσεων που οι Εραστές αντιπροσωπεύουν χρειάζονται συγκεκριμένα είδη επιλογών. Οι αδέσμευτοι σκεφθείτε τη δική σας στάση σχετικά με τον έρωτα. Τι είναι σημαντικό για σας σε μια σχέση; Πώς διαλέγετε συντρόφου σας; Πάνω σε τι βασίζετε τις επιλογές σας, στη φυσική εμφάνιση, στον πλούτο και στην κοινωνική θέση ή στον χαρακτήρα, τη φιλία ή το πάθος; Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε τι θέλετε, οι δοκιμασίες και συσσωρευμένα προβλήματα είναι και δική σας ευθύνη και είναι στο χέρι σας να τα ξεπεράσετε.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στην προσαρμοστικότητα και την ευστροφία σας, μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας, αλλά πρέπει ν’ αναχαιτίσετε την τάση σας για αλλαγή κι έλλειψη συγκέντρωσης και να εστιαστείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Άτομα από το συγγενικό και φιλικό σας περιβάλλον θα στηρίξουν τις επιλογές σας. Στον οικονομικό τομέα προσέχετε όταν υπογράφετε έγγραφα ή συμβόλαια γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο απάτης.


ΤΑΥΡΟΣ

VII - ΤΟ ΑΡΜΑ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Νίκη

Γενικά: To 2012 είναι μια χρονιά σταθερότητας, πνευματικής εξέλιξης και υλοποίησης φιλοδοξιών μέσω της θέλησης και της συνεχούς προσπάθειας. Τα προβλήματα σας επιλύονται με ωριμότητα, συμβιβασμό και διπλωματία. Το Άρμα είναι μια εικόνα εσωτερικής πάλης μεταξύ των ποικίλλων πλευρών της προσωπικότητας. Αποδεχθείτε την φύση σας και στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις, και η επιτυχία σας θα είναι άμεση και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικά: Aν έχετε προβλήματα με τα αισθηματικά σας ήρθε η ώρα για συμφιλίωση. Για τους δεσμευμένους μια καινούργια φάση αρχίζει, γεμάτη πάθος κι ευτυχία. Οι αντιθέσεις πάντα θα υπάρχουν, αλλά οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, κι εσείς έχετε την απαιτούμενη πείρα και την σοφία να υπερνικήσετε τα εμπόδια. Η υπομονή, η συνεχής προσπάθεια και η αποδοχή του συντρόφου σας, είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Μικρά ταξίδια θα ανανεώσουν, θα αναθερμάνουν τη σχέση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε. Τώρα που τα βρήκατε με τον εαυτό σας είστε έτοιμοι για όλα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυτοπεποίθησή σας. Δεν υπάρχουν δυσκολίες που μπορεί να σας αποθαρρύνουν, αρκεί οι προσπάθειες σας να είναι σοβαρές. Είστε γεννημένοι αγωνιστές και δεν σας τρομάζει η διαμάχη κι ο ανταγωνισμός. Χωρίς διαμάχη εξ’ άλλου δεν υπάρχει πρόοδος κι αυτή σας προκαλεί ν’ αλλάξετε και ν’ αναπτυχθείτε. Ένα επάγγελμα με ελευθερία κινήσεων κι αποφάσεων είναι το ιδανικότερο για εσάς. Τολμήστε, η τύχη είναι με το μέρος σας. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται σωστή διαχείριση. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: