20.6.11

Το σχεδιο δολοφονιας του Καραμανλη και η διαλυση της Βουλης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ



















Ο Ερμης αναδρομος,στο ζωδιο του Ζυγου σε Τετραγωνα με Αρη και Πλουτωνα,κυβερνητες του πρωτου οικου,μας δειχνουν οτι υπαρχει εντονη προπαγανδα και καποια νεα,που δεν εχουν ειπωθει ακομη,για καποιες στρατιωτικες ενεργειες,που μπορει να εχουμε ξαφνικα.

Αυτα ειναι μυστικα που δεν βγαινουν με την πρωτη,γιατι οι υπηρησιες αντικατασκοπειας
δουλευουν μακρυα απο τα φωτα της δημοσιοτητας.Βεβαια στην αποφαση κλεισιματος; της Βουλης ειχε βαλει το χερακι του και το τετραγωνο Ουρανου-Πλουτωνα,που φερνει τα πανω κατω στις κυβερνητικες αποφασεις.

Ενδιαφερον για μας τους πολιτες ειναι ο αναδρομος Ερμης,που κανει τις δημοσκοπησεις να φαινονται ψευτικες και απατηλες,γιατι ο κοσμος απαντα κουφα στα ερωτηματα των δημοσκοπων,με αποτελεσμα οι δημοσκοπησεις να μην αποτυπωνουν την καθαρη προθεση των ψηφοφορων,αλλα μια σουρεαλιστικη πτυχη...προσοχη τι θα ψηφισετε και μακρυα απο τα αποτελεσματα των δημοσκοπισεων,γιατι ευτυχως υπαρχει και ο ορθος λογος...αυτα γραφαμε στις 8.9.2009 οταν διαλυθηκε η Βουλη και εγιναν εκλογες που εφεραν την τωρινη κυβερνηση στην εξουσια. Ο σχετικος  συνδεσμος εδω 

Διαβαστε και την σχετικη ειδηση απο το Ζουγλα

Σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011, 23:20
Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων, αποκαλύφθηκε ένα σενάριο που αναμένεται να προκαλέσει πολλά ερωτήματα και αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Το σενάριο δολοφονίας αποκαλύπτουν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», τα οποία επικαλούνται ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που αναφέρεται σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), σύμφωνα με το οποίο ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να «αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή πολιτική του», η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα δημοσιεύει το περιοδικό, επικαλούμενο το έγγραφο της FSB:

• Ομάδα εργασίας της ρωσικής υπηρεσίας ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει επιχειρήσεις αντιπαρακολούθησης.
• Μεταξύ 20 και 25 Απριλίου 2008, η ομάδα αυτή ενεπλάκη με άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τον πρώην πρωθυπουργό. Τα άτομα διέφυγαν, αλλά στο όχημα που εγκατέλειψαν βρέθηκαν χάρτες με τις διαδρομές που ακολουθούσε ο Καραμανλής, πληροφορίες για τους άνδρες ασφαλείας του, όπλα, κιάλια νυχτερινής οράσεως και εκρηκτικά!
• Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, όπως υποστήριζαν οι Ρώσοι, περιελάμβανε τέσσερα σημεία:
1. Πολιτική αποσταθεροποίηση, η οποία υποτίθεται επιτεύχθηκε με το Βατοπέδι
2. Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση, που υλοποιήθηκε με την υποβάθμιση της οικονομίας
3. Κοινωνική αποσταθεροποίηση με κοινωνικές αναταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες
4. Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

Παρ' όλα αυτά, το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ επισημαίνει ότι η εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφόρηση.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: