8.9.09

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ



















Ο Ερμης αναδρομος,στο ζωδιο του Ζυγου σε Τετραγωνα με Αρη και Πλουτωνα,κυβερνητες του πρωτου οικου,μας δειχνουν οτι υπαρχει εντονη προπαγανδα και καποια νεα,που δεν εχουν ειπωθει ακομη,για καποιες στρατιωτικες ενεργειες,που μπορει να εχουμε ξαφνικα.

Αυτα ειναι μυστικα που δεν βγαινουν με την πρωτη,γιατι οι υπηρησιες αντικατασκοπειας
δουλευουν μακρυα απο τα φωτα της δημοσιοτητας.Βεβαια στην αποφαση κλεισιματος; της Βουλης ειχε βαλει το χερακι του και το τετραγωνο Ουρανου-Πλουτωνα,που φερνει τα πανω κατω στις κυβερνητικες αποφασεις.

Ενδιαφερον για μας τους πολιτες ειναι ο αναδρομος Ερμης,που κανει τις δημοσκοπησεις να φαινονται ψευτικες και απατηλες,γιατι ο κοσμος απαντα κουφα στα ερωτηματα των δημοσκοπων,με αποτελεσμα οι δημοσκοπησεις να μην αποτυπωνουν την καθαρη προθεση των ψηφοφορων,αλλα μια σουρεαλιστικη πτυχη...προσοχη τι θα ψηφισετε και μακρυα απο τα αποτελεσματα των δημοσκοπισεων,γιατι ευτυχως υπαρχει και ο ορθος λογος....

2 σχόλια:

Giota Houliara είπε...

..και μη χειροτερα..

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εδώ απαντάει κουφά σε άλλες περιόδους πιο βατές και με ορθόδρομο Ερμή, πόσο μάλλον τώρα που οι περισσότεροι ΔΕΝ ξέρουν τι θα ψηφίσουν και αυτό που λένε, αυτό που θα κάνουν θα έχει απόκλιση 180 μοιρών.
Με τον ανάδρομο όντως κανένα αξιόπιστο αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει.
Ωστόσο αν η Ελλάδα τρελάθηκε, θα δώσει στη ΝΔ πάνω από 30%.