20.2.11

Αστρολογικες Αποκαλυψεις



Σημερα κυκλοφορησε η εφημεριδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, εκδοτης Σεραφειμ Κοτρωτσος, με ενθετο το αστρολογικο περιοδικο ΑΣΤΡΑ. Το περιοδικο είναι μεταλλαξη του αστρολογικου περιοδικου ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, το οποιο θα κυκλοφορει σαν μηνιαιο ενθετο στηνν εφημεριδα, και όχι στα περιπτερα.Διευθυντης συνταξης είναι ο γνωστος μας Δημητρης Μπελλος, που υπογραφει και ένα ωραιο editorial με τιτλο Μαρτης γδαρτης και κακος παλουκοκαυτης.

Από την υλη του περιοδικου ξεχωριζουμε το αρθρο του κυριου Βικτωρα  Γεραρδου που αναλυει αστρολογικα την βουλευτινα του ΚΚΕ κυρια Λιανα Κανελλη.Ακομη εχουμε και ενα εκτενες αστρολογικο αρθρο για την Eva Longorina. Ενδιαφερον εχει και το αρθο της Κατιας Νεγρη με τιτλο Κρονος ο μεγαλος χιουμοριστας του ζωδιακου χωρις πλακα….Βεβαια εχει και αστρολογικες προβλεψεις για όλα τα ζωδια.
Τουλαχιστον εχει πρωτοτυπα αρθρα, που δεν είναι αντιγραφη καννενος ξενου περιοδικου, τουλαχιστον εχουν την αξιοπρεπεια να αντιγραφουν τον εαυτο τους….

Αξιζει το κοπο να το διαβασετε και ευχομεθα καλη επιτυχια στην νεα μορφη του Ζωη και Ζωδια, εστω και παρεθεντου εφημεριδας…..

Σαν παλαιος συνεργατης του περιοδικου ειμαι υπερηφανος για την εξελιξη του περιοδικου ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ, που στο παρελθον εχει προσφερει ενδιαφεροντα αστρολογικα αρθρα, από Ελληνες Αστρολογους, γιατι  υπαρχουν και τετοιοι…



Δεν υπάρχουν σχόλια: