14.12.10

Σχέσεις που άφησαν εποχή-Η Rita Hayworth και οι άλλοι....

από La Femme Radicale







H γυναίκα μύθος, κάτι σαν μούσα εξωπραγματικής ομορφιάς και φινέτσας, ήταν Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο και με την Αφροδίτη επίσης στο Ζυγό, δηλαδή μια ενσάρκωση της θεάς που τόσα χρόνια απλά φανταζόμασταν.
Όμως το φαίνεσθαι από το είναι απέχει όσο και ο Ήλιος από τον Πλούτωνα.
Η σκληρή αντίθεση του Κρόνου με τον Ουρανό στον άξονα 4ου – 10ου οίκου του ωροσκοπίου της, δείχνει πως η Hayworth ήθελε να απαλλαγεί από τον πατέρα της και όσα την καταδίωκαν με κάθε τρόπο. Και όντας πολυπρόσωπη με τέσσερις γωνιακούς πλανήτες, επεδίωκε σχέσεις από τις οποίες αντλούσε αποσπασματικά τη βυθισμένη της συναισθηματική ανεπάρκεια-έτρεφε δηλαδή κάθε πλανήτη χωριστά-ενώ παράλληλα τις χρησιμοποιούσε για την αυτοπροβολή της.
Ο Άρης στον 7ο οίκο στον Τοξότη, δραστηριοποιούσε την ανάγκη της για συντροφικότητα αλλά παράλληλα προοιώνιζε και μια σειρά ανισότιμων γάμων.
Το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία, της έδιναν το πάθος, την υπερβολή και την ευκολία να βάζει κανόνες και να τους παίρνει πίσω μπροστά στο φόβο του να μείνει μόνη.
Με το τρίπτυχο Ήλιου – Αφροδίτης – Ερμή στο Ζυγό, έβρισκε κάτι διαφορετικό να αποσπάσει από όλους, που αρχικά σχεδόν της το εναπόθεταν στα πόδια της, με το μαγνητισμό που εξέπεμπε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ένα τετράγωνο ωστόσο που στοίχισε και στην ίδια. Ποτέ δεν βρήκε το απόλυτο που θα έκανε την καρδιά της να φτερουγίσει. Και η ονειροπόλα Σελήνη της στους Ιχθύες βρήκε διέξοδο στο ποτό που ήταν ο μόνος διαχρονικός σύντροφος της.
Η θρυλική «Τζίλντα», στην αέναη αναζήτηση της έκανε βίωμα μια ατάκα, που άφηνε ενθύμιο σε όσους έμεναν πίσω.Η αυνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: