11.12.10

Η Αστρολογία του Α΄ Παγκόσμιου Κυβερνοπολέμου

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο
 
Αν δεν σας λέει τίποτα η λέξη Anonymous, σίγουρα δεν έχουν την ίδια εικόνα το Twitter, το Facebook, η Visa, η Master, η Amazon, η Swiss Bank η Pay Pal και βέβαια οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ.
Με αιτία και αφορμή την υπόθεση Julian Assange, το προηγούμενο τετραήμερο οι «Ενωμένοι Χάκερς» εξαπέλυσαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε όσους ιστότοπους δυσχέραναν ή απέκοψαν δυνατότητες της Wikileaks. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η Anonymous επιστράτευσε πάνω από 30.000 εθελοντές, οι οποίοι με τη βοήθεια ενός λογισμικού (LOIC) μετέτρεψαν τους υπολογιστές τους σε πυροβολαρχίες του διαδικτύου. Πυρ ομαδόν εναντίον των σέρβερ παγκόσμιων κολοσσών, που σχεδόν γονάτισαν ή αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους για αρκετές ώρες*.
«Είμαστε παντού, είμαστε ο καθένας σας, είμαστε παντού» λένε οι υπερασπιστές της ελεύθερης έκφρασης και φυσικά ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις ...εσχάτων.
Τι ήταν όμως αυτό που αστρολογικά προκάλεσε την παγκόσμια σύγκρουση;
Η δημιουργία του World Wide Web (www) από τον Τιμ Μπέρνερς Λη έγινε στις 6 Αυγούστου του 1991 στη Γενεύη της Ελβετίας (στο CERN) και το πρώτο μήνυμα προς τους απανταχού χρήστες στάλθηκε στις 16:00:12΄΄ GMT.**


Και το ωροσκόπιο αυτής της στιγμής είναι όντως εντυπωσιακό. Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο αποτυπώνουν το χαρακτήρα μιας επινόησης που άλλαξε τον κόσμο. Η Δήμητρα, ο πλανήτης της αποδοχής και ένας από τους πιο σημαντικούς επικοινωνιακούς δείκτες βρίσκεται στο 10ο οίκο και το Σκορπιό τονίζοντας τις δυνατότητες προπαγάνδας η χειραγώγησης αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες που παρέχει το νέο μέσον. Αυτές εξ άλλου εντοπίζονται και στην παρουσία του Ήλιου και του Δία στον 8ο οίκο και του Πλούτωνα στον 11ο. Όσον αφορά τη διακίνηση των πληροφοριών όμως όλα τα ...λεφτά είναι ο Ωροσκόπος στον Τοξότη και η αντίθεση του με τη Σελήνη στους Διδύμους. Αυτό κι αν είναι μετάδοση πληροφορίας!Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: