11.12.10

Συναστρια Αθηνας Ωναση και Alvaro de Miranta

από τη Ρένα Κολιοπανου
 






«Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες»
~Αριστοτέλης Ωνάσης~
Όνομα: Αθηνά( πρώην Ρουσσελ ή πρώην Ωνάση-σε ηλικία δεκαπέντε ετών ζήτησε να μην φέρει το όνομα του παππού της-) ντε Μιράντα Νέτο.
Ημερομηνία Γέννησης: 29 Ιανουαρίου 1985 ,ώρα 2:50 π.μ
Τόπος Γέννησης: Νεϊγύ του Σηκουάνα, Γαλλία.
Όνομα μητρός: Χριστίνα Ωνάση
Όνομα Πατρός: Τιερι Ρουσσελ
Όνομα συζύγου : Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο
Σπουδές: Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λωζάννη, και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.
Χόμπι: Ιππασία
Γλώσσες : Αγγλικά, Γαλλικά και Σουηδικά.
Κάπως έτσι θα ήταν το βιογραφικό της Αθηνάς Ωνάση, αν χρειαζόταν να το υποβάλλει για μια θέση εργασίας. Πράγμα βέβαια που δεν θα χρειαστεί πoτε . Γεννήθηκε και μεγάλωσε με μια μοναδική σφραγίδα που θα την συνοδεύει πάντα. Κληρονόμος. Κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, που αποτελείται από ένα νησί στο Ιόνιο Πέλαγος ( Σκορπιό) , ξενοδοχεία , 217 τραπεζικούς λογαριασμούς , 87 εταιρίες σε όλο τον κόσμο και ένα θαλάσσιο στρατό από 38 τάνκερ κ.α.!!!
Όσο και η ίδια αν δεν θέλει να το δεχτεί το αίμα νερό δεν γίνεται . Ποια είναι λοιπόν η Αθηνά Ωνάση? Ένα κορίτσι που είναι αδιάφορο απέναντι στους προγονούς της και την ιστορία τους? Ένα κορίτσι που αποφάσισε να απαρνηθεί την ελληνική καταγωγή της , αποποιωντας το όνομα της και την γλώσσα της? Ένα κορίτσι δυστυχισμένο από την έλλειψη της μητέρας της και της αναγκαστικής συμβίωσης με τον μπαμπά , τη νέα σύζυγό του «Γκαμπι» (ερωμένη του ενόσω ήταν παντρεμένος με τη Χριστίνα) και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της? Ένα ήσυχο κορίτσι που δεν δίνει συνεντεύξεις και κάνει οτιδήποτε για να μην δίνει δικαιώματα στον τύπο γιατί απλά θέλει την ηρεμία του? Η ένα κορίτσι που φοβάται να έρθει σε επαφή με οτιδήποτε της θυμίζει την τραγική ιστορία που ακολουθεί το όνομα Ωνάσης?
Η μονή πραγματική σύνδεση που θέλει φαίνεται να έχει πραγματικά στην ζωή της ,είναι με τον ολυμπιονίκη Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο .Ο Αλβάρο γεννήθηκε στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας στις 5 Φεβρουαρίου 1973. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για αυτόν και πως άρχισε η σχέση τους. Η κοινή τους αγάπη για την ιππασία φαίνεται πως τους έδεσε αρχικά και τους οδήγησε στον γάμο στις 3 Δεκεμβρίου το 2005 στον Σαο Πάολο. Αποκλείοντας τον Τύπο και τον πατέρα της από τον περιβόητο γάμο, η Αθηνά κάνει άλλη μια κίνηση που αφοπλίζει . Γίνετε Αθηνά ντε Μιράντα Νέτο .
Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε και ο Τύπος φαίνεται δεν θέλει να την ξεχάσει. Πολύ συχνά και πυκνά κυκλοφορούν φήμες για δήθεν χωρισμό και απόστασης του ζευγαριού. Μέσα από την ανάλυση του σύνθετου της σχέσης τους, ας ρίξουμε μια μάτια σε αυτό το αθόρυβο ζευγάρι.( Μελετούμε μόνο τις όψεις γιατί η ώρα γέννησης του Αλβάρο δεν μας είναι γνώστη)
Οι όψεις του composite Ηλίου είναι αρκετά υποστηρικτικές για την πορεία του ζευγαριού. Το αρμονικό εξάγωνο με την Σελήνη μας δείχνει ότι ανοίγουν τις πόρτες στα συναισθήματα να κυλήσουν μέσα στην σχέση τους . Ο Ήλιος και η Σελήνη υποδηλώνουν την αρμονική ενοποίηση του αρσενικού με του θηλυκού. Η εύκολη όψη ανάμιξης τους αυτών των αρχών, διευκολύνει τα άτομα να έχουν μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση. Ο καθένας ξέρει τις ικανότητες του και τις μοιράζεται με τον σύντροφο του χωρίς να τον ενοχλεί.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: