25.7.10

Αστρολογικες ανατροπες στην τηλεοραση

Η καινουργια τηλεοπτικη χρονια 2010-2011 θα εχει τα χαρακτηριστικα της λιτοτητας.Ξεχαστε τα πλουσια σηριαλ που ξερατε.Ολοι κανουν οικονομιες και θα εχουν ριαλιτι απο μαγειρικες μεχρι παντρολογηματα.Η μπορα περνει και τα αστρολογικα δρωμενα της μικρης οθονης.Ο πολεμος των αστρων του κυριου Πανοπουλου το εφαγε η μαρμαγκα,σιγα την πρωτοτυπια,ολο αντιγραφες,της κακης ωρας,αλλα η τεχνη δεν κοβεται ποτε,ο λαος μας λεει πρωτα φευγει ψυχη και μετα του χουι.

Καποιοι αστρολογοι-σταρ μαλλον δεν θα δουν την μουρη τους στην τηλεοραση,γιατι στοιχιζουν πολλα και δεν εχουν περαση στις ηλικιες 15-44,αλλο φετιχ και αυτο.Ετσι καινουργια,φρεσκα προσωπα θα εχουν την ευκαιρια να μας λενε τις προβλεψεις.Πληροφοριες εχουμε αλλα πρεπει να τις εχουμε τσεκαρει τουλαχιστον απο 4 πηγες για να πουμε κατι εγκυρο.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, που ποτε δεν ειχε καλη σχεση με την αστρολογια,σκεπτεται να βαλει στο προγραμμα του αστρολογικη εκπομπη μεχρι τωρα βολιδοσκοπει διαφορους αστρολογους,οταν εχουμε νεα θα σας τα πουμε πρωτοι.

Να το θυμαστε,η οικονομικη κριση μπορει να φερει στην μικρη οθονη φρεσκα,ταλαντουχο παιδια που και αστρολογια ξερουν αλλα εχουν και παιδεια και σεβονται το κοινο τους,υπαρχουν τετοιοι αστρολογοι και τα καναλια κανουν αγωνα δρομου για να εξασφαλισουν την συνεργασια τους.

Ο Ουρανος στο Κριο θα φερει κατι καινουργιο στην Αστρολογια μετα ατο καλοκαιρι.Μεχρι τοτε καντε τα μπανια σας γιατι οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες και καταλυτικες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Να το θυμαστε,η οικονομικη κριση μπορει να φερει στην μικρη οθονη φρεσκα,ταλαντουχο παιδια που και αστρολογια ξερουν αλλα εχουν και παιδεια και σεβονται το κοινο τους..."
Καλημέρα!! Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λέτε! Παιδεία και πάλι παιδεία.....
καλή συνέχεια