1.9.09

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 31/8 έως 6/9



Της Ματίνας Πάτζαλη
http://kolonaki-press.com/

Μετά την Πανσέληνο του Αυγούστου, υποδεχόμαστε την πρώτη του φθινοπώρου, λιγότερο famous μεν, σε σχέση με την προηγούμενη, εξίσου εντυπωσιακή δε: στις 4 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο των Ιχθύων.

Κριός Αυτή η περίοδος σημαίνει για σας δουλειά η οποία σας απορροφάει, μια οικογένεια με απαιτήσεις υπερβολικές και μια καθημερινότητα που προκαλεί πυρετό. Η Σελήνη στους Ιχθύες, στον δωδέκατο οίκο, σας κάνει απλά πιο εύθικτους, ανασφαλείς, με τρικυμιώδη συναισθηματικό κόσμο, έχοντας επειγόντως ανάγκη από ανθρώπους που σας αγαπάνε. Επειδή συχνά όμως η ζωή είναι πολύ καλύτερη απ ότι πιστεύετε, η ώρα έφτασε που πολλές κρυφές επιθυμίες, από αυτές που τις ενσωματώνατε στη βραδινή προσευχή σας, βρίσκουν το δρόμο και τον τρόπο να υλοποιηθούν.

Ταύρος Επαγγελματικά ναι μεν κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, αλλά σαν να μην είναι αρκετό. Όχι για σας, αλλά για αφεντικά, προϊστάμενους, τους πιο πάνω, αυτούς που τσεκάρουν κάθε σας κίνηση και κάθε σας αναπνοή, με το αιτιολογικό της αξιολόγησης. Μπορεί να μην λάβετε αυτή τη φορά το έπαθλο του εργαζόμενου της χρονιάς, το σύμπαν όμως επιφυλάσσει καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις όπως το να αναθερμάνετε σχέσεις, βλέποντας τες από άλλο πρίσμα, η ακόμα να ξαναπλησιάσετε φίλους, με τους οποίους είχατε ξεκόψει και δε θυμάστε γιατί, να μπλεχτείτε σε κοινωνικές ομάδες με κοινούς σκοπούς, αφιερώνοντας ώρες σε ποιοτική παρέα και κάνοντας παράλληλα αποτοξίνωση από τη μοναξιά και την κυκλοθυμία.

Δίδυμοι Οι διελεύσεις δείχνουν ότι ίσως απλωθείτε οικονομικά περισσότερο απ ότι φτάνει το χέρι σας. Βέβαια ένα παραπάνω οικονομικό άνοιγμα, δεν είναι και το τέλος του κόσμου όλου, μπορεί όμως να είναι του δικού σας, εάν χάσετε τον έλεγχο. Κάτι το οποίο θα αντιληφθείτε εν καιρό, όταν πάρετε τους πρώτους λογαριασμούς για το υπερατλαντικό ταξίδι, τη πισίνα του εξοχικού και τις αντίκες στο σαλόνι. Γιατί όμως οι ανάγκες σας-οι άλλες, οι ουσιαστικές- δεν καλύπτονται παρ όλα αυτά και το ψυχικό κενό που νιώθετε τον τελευταίο καιρό δεν καλύπτεται ούτε με την απόκτηση του σπάνιου ροζ διαμαντιού στη δημοπρασία του Christies;

Καρκίνος Τα άγχη που αυτό τον καιρό βιώνετε σε σχέση με τα ερωτικά και τα οικονομικά, συνεχίζονται και οι άψογες κοινωνικές σχέσεις μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβότερα απ ότι νομίζατε. Το μότο των ημερών είναι από μακριά και αγαπημένοι, αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί για πολύ καιρό. Ελέγχετε τη λειτουργικότητα των σχέσεων, εντελώς εγκεφαλικά και πρακτικά –κάτι που είναι πρωτοφανές για την ιδιοσυγκρασία σας. Αν δεν μπορείτε να λύσετε προβλήματα μόνοι σας, τότε δώστε την ευκαιρία στους ειδικούς να το κάνουν. Όχι ότι μετά από ατελείωτες συνεδρίες σε συμβούλους σχέσεων θα επέλθει η ισορροπία, αλλά θα ξέρετε ποιους να αφήσετε και με ποιους να πάτε. Επιτέλους!

Λέων Δύσκολο να παραδεχτείτε ότι τα πράγματα που κάποτε σας έκαναν ευτυχισμένους τώρα σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Σχέσεις που καταπίνονται από ζήλιες και συγκρούσεις, δεν έχουν πιθανότητα εξισορρόπησης. Αυτές που έχουν βάση, θα ζήσουν έναν ερωτικό θρίαμβο. Όλοι ξέρουμε πόσο τοξική είναι η αυταπάρνηση για την ιδιοσυγκρασία σας, θα σταθεί όμως απαραίτητη, ώστε να ξεκολλήσετε έστω και στιγμιαία από τον εαυτό σας και να συμβιβαστείτε με άλλους: Τις ανάγκες τους, τις απαιτήσεις τους, τις ορέξεις, τις παραξενιές τους. Τι είναι αυτό; Καλωσορίσατε στον κόσμο των σχέσεων!

Παρθένος Η επιρροή του Άρη είναι έντονη σε όλα τα επίπεδα. Πιέζει, ζορίζει, προκαλεί και στενεύει τα περιθώρια για αποφάσεις. Παρ ότι θα ήταν το ιδανικό να αποτραβηχτείτε από τις ευθύνες και να βιώσετε μια δεύτερη εργένικη ζωή, πηγαίνοντας διακοπές διαρκείας με τους κολλητούς, εν τούτοις κάτι τέτοιο θα εντείνει την ήδη τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, με τις κατηγορίες ότι τους παραμελείτε, να πέφτουν σαν βόμβες από βομβαρδιστικά σε καιρό πολέμου. Tip: Δεν είστε υπεύθυνοι για τις ζωές των άλλων, αφήστε τους να βγουν μόνοι από τα αδιέξοδα και να βρουν έναν σκοπό στη ζωή.

Ζυγός Δεν είστε διατεθειμένοι να αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει το όνειρο, είτε αυτό είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό. Τους φίλους τους θέλετε συμμάχους ενεργά, βοηθούς στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Ερωτικά, τίθεται θέμα πόσο ελεύθεροι μπορείτε να είστε μεταξύ σας χωρίς να αποξενωθείτε αλλά και χωρίς να στερηθεί ο ένας τον άλλον. Φυσικά και έχετε τύχη στα τυχερά παιχνίδια και στον κάθε λογής τζόγο, αλλά δεν είναι ανάγκη να σας γίνει εμμονή το μότο get rich or die trying, ούτε ότι πρέπει να μπείτε οπωσδήποτε στη λίστα του Forbes, ρισκάροντας το κεφάλι σας και τις οικονομίες, πέφτοντας στην παγίδα του αμφίβολου χρήματος.

Σκορπιός Νιώθετε ότι ο άλλος δεν καταλαβαίνει τις λεπτές πτυχές σας τη στιγμή που κάποιες σχέσεις έχουν γίνει θολές φωτογραφίες σε γκρι κορνίζες, ενώ κάποιες άλλες το πολεμάνε ακόμα. Ο Άρης σπέρνει αμφιβολίες, αν είστε εκεί που πραγματικά θέλετε, με τις συνθήκες που θεωρείτε ότι σας αξίζουν και με ένα τσουβάλι ευκαιρίες, έτοιμες προς εκμετάλλευση. Η αν απλά η τωρινή σας κατάσταση είναι μόνο ένας σταθμός πριν συνεχίσετε. Ό,τι απόφαση και να πάρετε, αυτά που εγκαταλείπετε θα αποδειχτούν λιγότερα σημαντικά μπροστά σε αυτά που σας περιμένουν. But remember: Η ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα μια φορά.

Τοξότης Όσο ο Άρης απελευθερώνει την αληθινή σας φύση, ξεσηκώνοντας σας, παρασύροντας σας και ωθώντας σε ένα ακόμα ερωτικό λάθος, τόσο ο Ερμής στον οίκο της καριέρας προσπαθεί να σας συνετίσει, θυμίζοντας ότι πρέπει να κατευθύνετε τη προσπάθεια και τη σκέψη σας σε έναν υπέρτατο σκοπό, από αυτούς που σας κάνουν να γυρίζετε περήφανοι το βράδυ σπίτι, με ύφος αυτοδημιούργητου γιάπη που μόλις έκλεισε το agreement του αιώνα. Είναι και η πλανεύτρα η Αφροδίτη στον ένατο οίκο, που δίνει ψυχική δίψα για περισσότερα, διάθεση για φιλοσοφίες και ένα touch κοσμοπολίτικης γοητείας.

Αιγόκερως Όταν τρώτε μια επαγγελματική γροθιά, σίγουρα δεν πρόκειται να περιμένετε ανυπεράσπιστοι για μια δεύτερη. Ακριβώς αυτό δείχνει ο Άρης σε δύσκολη όψη με την ακμή του δέκατου οίκου σας. Προσοχή στα πισώπλατα μαχαιρώματα που αυτή τη φορά γίνονται με σπαθί σαμουράι. Η Αφροδίτη όμως σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε στη ζωή νόημα, να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας κρατάνε ακμαίους και ζωντανούς, όπως είναι ο έρωτας, η έλξη για κάποιον, που μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά, η μαγική δύναμη που κρύβουν οι στίχοι ενός τραγουδιού όταν είστε ερωτευμένοι.

Υδροχόος Μπορεί να μην έχετε κάποιον να σας ψιθυρίζει στο αυτί τους αριθμούς του λόττο, να σας δώσει ένα χρυσό tip για μετοχές η για τα φαβορί στον ιππόδρομο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η τύχη δεν είναι –ακόμα- με το μέρος σας: Όμως το ότι είστε ευνοημένοι δε σημαίνει ότι είστε και ευλογημένοι από το σύμπαν. Οτιδήποτε αποκτηθεί, δε θα χαριστεί. Που σημαίνει ότι πριν η επιτυχία υλοποιηθεί, πρέπει να περάσει πρώτα σαν ιδέα από το μυαλό σας, τις ικανότητες σας, τα ταλέντα και την επαγγελματική σας διαύγεια. Σε πιο σκληρή γλώσσα: Μη ρισκάρετε μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε γεννημένοι για χοντρό παιχνίδι γιατί μπορεί να είναι το κεφάλι σας αυτό που θα πέσει.

Ιχθείς Δεν έχει σημασία πόσο πολύ καιρό μπορεί να περιμένατε μια σχέση που να πληρει τις προϋποθέσεις που εσείς έχετε θέσει για να είστε ευτυχισμένοι, όταν όμως μπαίνουν στη ζωή σας άτομα που σας αγαπάνε, ξέρετε ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο. Η παρουσία πολλών πλανητών στον έβδομο οίκο, σημαίνει για εσάς ότι ο έρωτας που έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί σε σχέση, μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Για να μιλήσουμε και για τα επαγγελματικά, ξυπνά ο κυνηγός μέσα σας, σπρώχνοντας σας σε ιστορίες που έχουν να κάνουν με Δύναμη και Χρήμα. Αλλά και διάθεση ορειβάτη πριν ξεκινήσει για τα Ιμαλάια.Δύσβατος ο δρόμος αλλά με προκλήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: