30.7.09

Υπνωτιστές της... τηλεθέασης

Επίδοξοι υπνωτιστές βολτάρουν το τελευταίο διάστημα από τον ΑΝΤ1.

Ο Γιούρι Γκέλερ με τους επίδοξους «υπνωτιστές» του στο ισραηλινό «The successor». Συμπαρουσιαστή του στο σόου του ΑΝΤ1 θα έχει πιθανότατα τον Χρήστο Φερεντίνο Ο Γιούρι Γκέλερ με τους επίδοξους «υπνωτιστές» του στο ισραηλινό «The successor». Συμπαρουσιαστή του στο σόου του ΑΝΤ1 θα έχει πιθανότατα τον Χρήστο Φερεντίνο Οχι, τα στελέχη του καναλιού δεν κάλεσαν τέτοιου τύπου ενιχύσεις για να καταφέρουν με αυτόν τον τρόπο να αναστρέψουν την κακή πορεία των ποσοστών τηλεθέασης. Αλλωστε το καλοκαίρι μάλλον πάει καλύτερα για το κανάλι του Αμαρουσίου. Απλώς σχεδιάζουν για τη νέα τηλεοπτική περίοδο ακόμα ένα ριάλιτι σόου με τον γνωστό υπνωτιστή (mentalist όπως τον χαρακτηρίζουν) Γιούρι Γκέλερ να ψάχνει μέσα απ' αυτό τον επίδοξο «Διάδοχό» του («The successor»).

Πρόκειται για παραγωγή του ίδιου του Γιούρι Γκέλερ που δοκιμάζεται ήδη σε άλλες χώρες. Στον ΑΝΤ1 με τον Γιούρι Γκέλερ στη συμπαρουσίαση του ριάλιτι σόου θα συμπράξει όπως λέγεται και ο Χρήστος Φερεντίνος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ηδη αυτό το διάστημα έχουν αρχίσει οι αιτήσεις για συμμετοχή στο ριαλιτοπαίχνιδο στο οποίο θα συμμετάσχουν τελικά 10 παίκτες. Με αυτούς θα γίνουν 13 «ζωντανά» σόου που θα διαρκούν περίπου δύο ώρες και θα μεταδίδονται πιθανότατα κάθε δεύτερη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί το κανάλι έχει κι άλλα πρότζεκτ τα οποία θα εναλλάσσονται.

Στο σόου θα υπάρχει κοινό που θα αποτελείται από απλούς ανθρώπους αλλά και από ορισμένους γνωστούς και σε αυτό το κοινό οι παίκτες θα δοκιμάζουν τις ... υπερφυσικές δυνάμεις τους. Ολοι οι παίκτες θα παρουσιάζουν το δικό τους νούμερο με τον Γιούρι Γκέλερ να δίνει τη δική του ασυλία σε έναν εξ αυτών κάθε φορά.

Την τελική απόφαση για το ποιος θα φεύγει κάθε εβδομάδα αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός νικητής την παίρνει αποκλειστικά το κοινό. Βέβαια, ο Γιούρι Γκέλερ δεν θα παραλείπει σε κάθε σόου να... τεστάρει και τις διαισθητικές ικανότητες του τηλεοπτικού κοινού από το σπίτι επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να τους κάνει να συμμετάσχουν. Στο τέλος της σεζόν μάλιστα ένας θεατής θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε διαγωνισμό... διαίσθησης αλλά και την ευκαιρία να κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Σχολιο Ουρανιτσας.Γιατι χαλατε χρηματα φωστηρες της τηλεορασης?Eνα σωου με Πητ Παπαδακο και Χορταρεα και πηρατε ολα τα λεφτα.

Μια αλλη προταση...Καντε ενα ταλεντ σωου αστρολογιας με πανελιστες Λεφακη,Μπιλιου,Πανοπουλο και Γαζη στο οποιο αστρολογοι και αστρολογουντες θα λενε τα μελλουμενα σε επωνυμους και ανωνυμους και θα δειτε τα νουμερα της τηλεθεασης στα υψη με παρουσιαστρια του σωου την Βικυ Παγιατακη!!!!!!!