30.3.08

Αστρολογία~H Leona Lewis top1 στο “Billboard”

Στην κορυφή του Hot 100 η Leona Lewis

Η Leona Lewis κατέκτησε την κορυφή του Hot 100 του Billboard με την επιτυχία της "Bleeding Love". Η Lewis είναι η πρώτη βρετανίδα τραγουδίστρια που κατακτά το Νο1 του Hot 100 τα τελευταία 20 χρόνια. Η Kim Wilde ήταν η τελευταία βρετανίδα τραγουδίστρια που κατέλαβε την κορυφή του Hot 100 με το "You Keep Me Hangin On" το 1987. Το "Bleeding Love" εκτός από το Νο1 του Hot 100 βρίσκεται και στο Νο1 των εξής chart: Pop 100, Hot Digital Songs και Hot Digital Tracks. Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Leona Lewis είχε αποκαλύψει πως είναι ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσει τη μουσική της στην Αμερική. "Ηταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η νεαρή σταρ. (Show biz)

Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1985. Με μια τριπλή σύνοδος Ηλίου – Ερμή (ανάδρομου) – Αφροδίτης ( ανάδρομης) στον πύρινο Κριό έχει ένα πολύ ισχυρό εγώ. Η Leona Lewis είναι ευφυής αλλά δεν έχει μάθει να προετοιμάζει τα βήματα της αλλά βιάζεται ( Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού). Εγκατέλειψε το σχολείο και για να μπορεί να πληρώνει το στούντιο ηχογράφησης έκανε μια σειρά από δουλειές, όπως ρεσεψιονίστ, σερβιτόρα κτλ. Όψη τριγώνου Ερμή – Ουρανού: ελκύεται από το νέο και το ασυνήθιστο και την κάνει σχεδόν ιδιοφυής… Η όψη πενταγώνου Σελήνης – Κρόνου της χαρίζει πείσμα, εργατικότητα και ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσει τα χειρότερα. Δεν ανέχεται την αποτυχία. Η ίδια όψη είναι υπεύθυνη εκτός από το τραγουδιστικό της ταλέντο και για την ικανότητα να συνθέτει τραγούδια. Ας μην ξεχνάμε πως ίδη στην ηλικία των 12 είχε κερδίσει μια σειρά από μουσικούς διαγωνισμούς.

Διπλό πεντάγωνο Άρη – Ουρανού. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Leona Lewis ξέρει να παίρνει ρίσκο στην ζωή της και να προχωρά πάντα μπροστά. Σύνοδος Χείρων ( Διδύμους = θέλω να επικοινωνώ) – Άρη ( Ταύρος) υπεύθυνη, γι το ταλέντο της να συνθέτει τραγούδια. Το πρόβλημα είναι πως η Leona πρέπει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο εμείς και στο εγώ. Στην καρτερικότητα και στην παρόρμηση. Θα μπορούσε με την ίδια όψη να γίνει μια πολύ καλή αθλήτρια και προπονήτρια αργότερα!

Με έναν Ποσειδώνα να κάνει όψη συνόδου με τον transit Πλούτωνα και Δια και με έναν ισχυρό γενέθλιο Δια στο ζώδιο του Υδροχόου, τα επόμενα χρόνια θα την δούμε θα να ανεβαίνει στον μουσικό θρόνο, παραμερίζοντας άλλους σπουδαίους τραγουδιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: