17.1.08

Τσίπρας~ Ένα χαρισματικό Λιοντάρι~


Ο Τσίπρας γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1974. Είναι ένας γενναιόδωρος Λέων. Η 5η και 02 δίνει δύναμη χαρακτήρα και πνεύματος και κίνδυνο από το νερό… Αξίζει ενδεικτικά να αναφέρουμε:

1. Το τετράγωνο του Πλούτωνα – Κρόνου απαιτεί συνέπεια και εντιμότητα. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση ξεσκεπάζει και τιμωρεί άμεσα.
2. Το Τετράγωνο Πλούτωνα – Αφροδίτης (αν και η συγκεκριμένη είναι συντηρητική, πιστή και άκρως συναισθηματική) οδηγεί το άτομο στον απόλυτο έλεγχο της ζωής του και λειτουργεί δεσποτικά. Αγαπά ή μισεί. Δεν υπάρχει μέση οδός. Συμπεραίνω πως το τετράγωνο αυτό δίνει και ισχυρές συμπάθειες ή αντιπάθειες…( βλέπε επίθεση Παπαρήγα προς Τσίπρα).
3.Το τετράγωνο Ουρανού – Ερμή. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την ευφυΐα που χαρίζει αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι πως αυξάνει την κυκλοθυμία, με αποτέλεσμα το άτομο να αλλάζει πολλές φορές την γνώμη του πάνω σε κάποιο θέμα. Όμως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει ή να επηρεάσει την άποψη του…
4. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα δίνει μια χαρισματική προσωπικότητα και μαγεύει τους άλλους χωρίς να πει ή να κάνει κάτι… Από την άλλη όμως τον αποσπά από τους στόχους του και εκεί που πολύ επιτυχημένα κάνει κάτι το διακόπτει απότομα και κατευθύνεται προς νέα κατεύθυνση.

Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες και να αναλύσω και πολλά άλλα άκρως ενδιαφέρουσα. Όμως δεν είναι ακόμη η ώρα… Η πρόοδος Ηλίου έρχεται και τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Αυτό είναι μια ενισχυτική όψη ειδικά σε ανθρώπους που συνδέονται με τον καλλιτεχνικό και ΠΟΛΙΤΙΚΟ χώρο. Όμως δεν δίνει μια διαύγεια σκέψης και το άτομο λειτουργεί σαν να έχει χάσει την πυξίδα και δεν ξέρει κατά που πέφτει ο Βοράς και που ο Νότος. Τέλος η σύνοδος του transit Κρόνου στην Παρθένου (δίνει επιπρόσθετες ευθύνες) με τον προοδευμένο του Ήλιο σε όψη αντίθεσης με την πρόοδο Δια (υπερβολική αισιοδοξία) σε σύνοδο με τον transit Ουρανό ( δεν υπόσχεται διάρκεια).

Δεν υπάρχουν σχόλια: