18.1.08

Αστρολογικά~Ασπίδα προστασίας οι βουλευτές της Ν.Δ. γύρω από τον Καραμανλή~


Αρνήθηκε η ΝΔ την ψηφοφορία στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για την κλήτευση του πρωθυπουργού. Για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ .Λυσσαλέα ήταν η προσπάθεια των βουλευτών της ΝΔ να δημιουργήσουν «ασπίδα προστασίας» γύρω από τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφύγει να καταθέσει στη Βουλή για τις ευθύνες του στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που αποτελούν και την πλειοψηφία στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, απαίτησαν την κλήτευση του πρωθυπουργού και συγκέντρωσαν υπογραφές για την υλοποίηση του αιτήματος.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση, η ΝΔ, τελικά, δεν έκανε δεκτή την πρόταση για την διεξαγωγή ψηφοφορίας με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, δηλώνοντας πως δεν συμμετέχει σε μια διαδικασία - παρωδία.

Η Αννα Διαμαντοπούλου εξήγησε πως το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει στην περίπτωση που δεν κληθούν να καταθέσουν πρώτοι οι πρώην υπουργοί Πολιτισμού της ΝΔ, ενώ δεν πρόκειται να καταθέσουν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Αφησε δε ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει η αντιπολίτευση καταθέτοντας νέο αίτημα για την κλήτευση του πρωθυπουργού.(Εθνος online)

Είχαμε ασχοληθεί με το ωροσκόπιο του Πρωθυπουργού παλαιότερα 12-1-2008 και είχαμε πει πως: «
Θα είναι ανυπόμονος, τάση για λεκτικά ατυχήματα και μη…. Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή του και θα έχουν σχέση με την πατρίδα του ή με τους γονείς του. Συνήθως τα άτομα με αυτού του είδους τις όψεις «χάνουν» τα πάντα απρόσμενα…»

Αυτό που θα συμπληρώσω είναι το τετράγωνο του προοδευμένου του Ηλίου με τον προοδευμένο του Ουρανό (και οι δυο σε σταθερά ζώδια). Σπάνε «συνεργασίες» και αυτοί που τον αντιπαθούνε λειτουργούνε απρόσμενα. Τώρα απλά θα περιμένουμε να ενεργοποιηθεί η όψη… Εύχομαι να μην βγω αληθινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: