20.1.08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Οτι δεν αρεσει στον κυριο ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ το σβυνει απο την ιστοσελιδα του,δημοκρατικα βεβαια,μετα απο συσκεψη με τον εαυτο Του.Το λεω αυτο,γιατι ο φιλος Γιαννης Μπαρδοπουλος,εφαγε διαγραφη μιας αναρτηση τους,που βεβαια δεν ηταν της εγκρισης Του.Δημοκρατιες σαν αυτες,οδηγησαν και τον ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ στην τελευταια του περιπετεια.

5 σχόλια:

medousa είπε...

Welcome Μπαρδ στην χώρα των διαγραφών!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θέλω να πω κάτι, στην προηγούμενη κριτική που δέχτηκα και μου «τράβηξε το αυτί ο Starsoul», δεν έδωσα καμιά συνεχεία. Τώρα αδιαφορώντας, για το “βρεγμένο σανίδι” που έφαγα τότε. Κάνω μια κίνηση φίλιας, κάποιος όμως δεν θέλει φίλους άλλα εχθρούς, πιστεύει ότι αν καταφέρει να τσακωθεί με όλους θα τον προσέξουν. Άποψη του. Μόνος καβγάς δεν γίνεται, γι’ αυτό, αν θέλει να τσακωθεί μπορεί να σταθεί στο καθρέφτη του και να σπάσει τα μούτρα στον εχθρό του.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Και αυτή η τοποθέτηση μου είναι και η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με αυτόν τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ STARSOUL. Με τον Θωμά, Ναι, γιατί πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο θύμα στην υπόθεση αυτή.


Δημήτρη μου και πάλι με εξέπληξες το ποσό γρήγορα έμαθες την διαγραφή του post που έβαλα χτες, Κυριακή 20/1ου 2008, στo site του Αγαπητού, μας Θωμά.
Η κίνηση του “σβησίματος” από αυτόν που παρουσιάζεται σαν starsoul είναι πολύ ανησυχητική. Μου δημιουργεί την εντύπωση ότι ο Θωμάς Γαζης έχει πέσει θύμα απαγωγής από άτομα που μισούν την Ελληνική Αστρολογία. Μήπως θα πρέπει να το πούμε στην αστυνομία, εγώ πια, ανήσυχο για την υγειά του, και την σωματική του ακεραιότητα. Ο starsoul, διέγραψε το νέο post που είχα για μια επέμβαση στο post το οποίο υπάρχει. Και είναι το:

(Αγαπητέ Θωμά, με ευχαρίστησε η κριτική που έκανες. ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. Κάποιος έπρεπε να πει και κάποια πράγματα και να κάνει την αρχή. Η τεκμηρίωση σου μου άρεσε, και είναι απολυτή σωστή. πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνεις πιο λεπτομερής και αναλυτικός στις "περίφημες" προβλέψεις. Αυτή η προσπάθεια, με αυτό τον τρόπο μου άρεσε πάρα πάλι, αν συνεχιστή αυτή η πορεία, η συγκεκριμένη πορεία θα καταφέρουμε πολλά. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
Υ.Γ. μου δίνεις την άδεια να την να κάνω λινκ την παραπάνω κριτική σου ή να αντιγράψω το κείμενο σου λέγοντας και τον συγγραφέα, Μάζι και με λινκ)

Εγώ, ξεκινάω με προσφώνηση “αγαπητέ Θωμά”. Το Σάββατο, είδα μετά από μέρες ότι έχει γίνει “αγαπητέ starsoul”. Όταν έγραψα το post το οποίο ακόμα υπάρχει με το “starsoul” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ. Ενώ ταυτόχρονα στο αξιόλογο κείμενο του Θωμά, που, ο Starsoul, λέει ότι ανήκει στον Γάζη, δεν υπήρχε το ακόλουθο παρακάτω κείμενο:
(Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του άρθρου ανήκουν στο Θωμά Γάζη. Για να αναδημοσιεύετε σε άλλο δημόσιο μέσο το άρθρο αυτό ή αποσπάσματα του θα πρέπει να αναφέρετε ρητά τον παρόν Ιστοτόπο και το ονοματεπώνυμο του ωσάνω συγγραφέα).

Εγώ, βλέποντας ότι όταν πραγματοποιώ κανονικά Lorin δεν μπορώ να διορθώσω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ, απορώ όταν έχει αλλάξει μια βασική πρόταση. Καταλαβαίνω, με τον τρόπο αυτό ότι ο Starsoul θέλει να καταπνίξει την προσωπικότητα του Θωμά και να σφετεριστεί την προσπάθεια του Γαζη για το site το οποίο υπάρχει. Γιαυτο και ανήσυχο ακόμα και για την σωματική του ακεραιότητα, αυτός ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ STARSOUL είναι ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Αγαπητέ Δημήτρη, να ρωτήσω εσένα και όλους τους λογικούς ή μη, από που θα πάρω την άδεια, για το κείμενο του Γαζη, μπορείς εσύ να δώσεις την άδεια για λογαριασμό ενός άλλου ατόμου; Δεν νομίζω. Έπρεπε και πρέπει να την ζητήσω από τον Συγγραφέα που είναι ο Γαζης, από εκεί την ζήτησα, και όχι από ΑΓΝΩΣΤΟ (ΓΝΩΣΤΟ?) οπού πήρα την διαγραφή και την επιβεβαίωση ότι κινδυνεύει η ακεραιότητα του αγαπητού μας Θωμά, πιθανόν, από εγκληματικό στοιχείο που έχει παρεισφρύσει στο site.

Όταν διαπιστώνω, τέτοια συμπεριφορά, από τον ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, όταν πια θα έχω αποδεχτεί ότι υπάρχει η σχετική άδεια, προφορική, μετά από καιρό κάνει την οποία επέμβαση σε οποίο post θέλει, και αναιρει ότι είχε δοθεί άδεια. Μάλλον ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, θέλει και το κακό του Θωμά. Και πρέπει να βρούμε τρόπο να τον γλιτώσουμε.

Αυτά τα λίγα, και δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Αγαπητέ Δημήτρη, Λυπάμαι, για την κατάντια ενός ανθρώπου, ενός ανθρώπου που αν μάθει από μένα ποιος μου είπε ότι ο Θωμάς έκανε μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και ότι πρέπει να τον στηρίξουμε σε αυτήν του την κριτική, εσείς όλοι θα το πιστέψετε, ο Θωμάς όμως όχι, γιατί ποτέ ένας «εχθρός δεν μπορεί να πει κάλο λόγο για τον Θωμά».

Αγαπητέ μου Δημήτρη, ευχαριστώ για την φιλοξενία, και για τον χρόνο που σπατάλησες. Αν υπάρξει, η οποιαδήποτε αντίδραση, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω.
Το σχετικό link http://astro.forumup.com/about1918-astro.html
Γιάννης Μπαρδόπουλος www.astropro.gr

astrocat είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου monsieur Μπαρδόπουλος.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα απλά κοινά όρια της καταγραφής των γεγονότων.
Νομίζω πως μόνο η ιατρική οδός μπορεί να δώσει μία λύση, ξέρεις starsoul, σαν αυτή που πρότεινες σαν Maverick ψυχολόγος, σε ένα μέλος του φόρουμ σου...
Ουστ, να μη τα θυμάμαι!

Ανώνυμος είπε...

δεν βαριέσαι, εσύ τον υποστήριξες, φίλε μου, για πολύν καιρό. εγώ έφυγα πριν με διαγράψουν, στην αρχή 2007 - βλέπεις, προτιμώ την έννοια "πολίτης" παρά "υπήκοος"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη σου στέλνω για δεύτερη φορά την απάντηση που έστειλα πριν μερικές μέρες. Άφορα τα δυο παρακάτω link
http://ouranitsa.blogspot.com/2008/01/blog-post_5491.html
http://ouranitsa.blogspot.com/2008/05/blog-post_3583.html

όπως σου είπα ο κοινός μας φίλος Θωμάς μου ζήτησε να προσθέσω την συγνώμη που του είχα ζήτηση και στην ημερομηνία που δίνω τώρα την απάντηση. Να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω σε βάθος αυτή του την αίτηση που μου ζήτησε με δυο mail. Και σε αυτό σημείο δεν θα ήθελα να ξεκινήσει ξανά άλλος γύρος παρεξηγήσεων, αντεγκλήσεων και όλα τα σχετικά που ζήσαμε πριν από καιρό. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Επειδή δεν μου ζητάει να ανασκευάσω την συγνώμη μου θα σε παρακαλέσω να την δημοσιεύσεις. όπως μου είπε θέλει να φαίνεται και εκεί για να μην περνάει μονό η αρνητική μου θέση για τον ίδιο. Βέβαια εσείς οι δυο έχετε μια αντιπαράθεση. Και όπως μου ζήτησες θέλεις να δεις τα mail, γι’ αυτό σου στέλνω στο mail σου και δυο εικόνες από τα mail. Θα σε παρακαλέσω να τα χειριστείς με την δέουσα προσοχή και εμπιστοσύνη που σου έδειξα τόσο καιρό.

Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία γιατί δεν κάνει όχι μονό σε σας τους δυο κάλο άλλα και σε εμάς τους υπόλοιπους. Ειδικά σε μένα που σε δεδομένη στιγμή θέλησα να γίνω διαιτητής και να συμφιλιωθείτε. Άκρη δεν βρέθηκε, τέλος πάντων σε ένα χωρίο το οποίο λέγετε αστρολογία, δυο οικογένειες τσακώνονται και την πληρώνει το χωρίο. Νομίζω, ότι όλοι μας έχουμε να κάνουμε μια αστρολογική εργασία, όλοι μας την αγαπάμε, μας αρέσει, και ζούμε όλοι μας για αυτήν. Πρέπει να σταματήσετε και οι δυο σας. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που έχετε, και δεν μπορεί να βρεθεί πια άκρη, σε μια προσωπική σας διάφορα. Προσωπικά πιστεύω ότι, αυτό που είπα κάποια στιγμή στον κύριο καθηγητή, ότι πρέπει να μας βάλει σε μια τάξη και να του δάσο μια λέγουνε και να μας τιμωρήσει όλους, και πρώτα εμένα, είναι πολύ επίκαιρη ακόμη. Επειδή ο διαιτητής είμαι εγώ και ΕΙΠΑ ότι δεν θα φάω εγώ το ξύλο, θα σας πω και στους δυο το έξης: Δυστυχώς για σας η διαφορά σας κουράζει το κόσμο, και δεν έχω πια καμιά πρόθεση να γίνω κανενός το μπαλάκι, προσωπικά δεν θέλω να χαλάσω με κανέναν από τους δυο σας την οποία φίλια έχω. Εάν ένας από τους δυο αρχίσει να με ανακατεύει πια, γυρνάω συνειδητά το διακόπτη και σας τα χώνω κανονικά. Αυτό από μένα θα γίνει μια φορά και θα σταματήσω. Γιατί πρέπει να σταματήσετε, επιτελούς, και εσείς

συγνώμη και από τους δυο σας για την θέση μου αυτή άλλα η διάφορα σας έχει κούραση πολύ. Εάν εγώ έχω λόγο ύπαρξης δεν θα τον αναλώσω σε διάφορες, κοιτάω μπροστά, δεν δίνω συνεχεία και φεύγω, οποίος θέλει μένει πίσω κολλημένος ή ακολουθεί τρώγοντας σκόνη.

Γιάννης.

Ακολουθούν τα κείμενα. Από τα mail: και μετα ο κειμενο οπου του ζητησα συγνώμη και την δεχτηκε, και ακολουθει η αποδοχη της συγνωμης απο τον θωμα μαζι με το link.

1o Mail:

From: starsoul3@yahoo.com
To: jbardopoulos@freemail.gr
Subject: από Θωμά
Date: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008 13:08 μμ

Γεια σας John Bardopoulos,

Το ακόλουθο είναι ένα email από τον Starsoul μέσο του λογαριασμού σας στο Ελληνική Αστρολογία forum!. Εάν το μήνυμα αυτό αποτελεί ενόχληση με προσβλητικό ή ανόητο περιεχόμενο παρακαλώ επικοινωνήστε με τον webmaster του φόρουμ στην ακόλουθη διεύθυνση:

astro@greekastrology.gr

Να συμπεριλάβετε ολόκληρο το μήνυμα ιδίως τις κεφαλίδες. Έχετε υπόψη ότι ως διεύθυνση απάντησης έχει ορισθεί η διεύθυνση του Starsoul.

Ακολουθεί το μήνυμα που σας απεστάλη

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γιάννη μην ασχολείσαι άλλο με τον Δημήτρη Κορωνάκη και την "παρέα" του. Ξέρεις τι όνομα έχουν βγάλει στην αστρολογική πιάτσα; Υπόκοσμος! Έτσι ακριβώς. Και μένα άλλοι μου το είπαν να μην ασχολιέμαι με αυτό τον υπόκοσμο!

Θα ήθελα όμως όπως γράφεις εκεί να γράφεις και στο δικό μου forum. Τόσο καιρό δεν έγραφες γιατί προφανώς φοβόσουν μη σε μαλώσουν "κάποιοι"! Τώρα δεν υπάρχει λόγος να μην γράφεις. Και άσε τις δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνεις. Κάθε 3 και λίγο γράφεις σε άλλα site.

Τέλος, επειδή με έχεις αδικήσει κατάφωρα θέλω να μπεις στο blog του Κορωνάκη και στη σελίδα όπου έγραφες ότι ¨λυπάσαι για την κατάντια μου" και να βάλεις ένα καινούργιο μήνυμα, όπου να εξηγείς ότι είχες κάνει λάθος τότε και ότι μου έχεις ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα πράγματα αυτά για τα οποία άδικα με κατηγορούσες τότε. Είναι σημαντικό για μένα να το κάνεις αυτό Γιάννη!

Το σχετικό link είναι:

http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1217180625/80

Θωμάς

2o Mail:

From: starsoul3@yahoo.com
To: jbardopoulos@freemail.g

Subject: από Θωμά
Date: Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008 21:08 μμ

Γεια σας John Bardopoulos,

Το ακόλουθο είναι ένα email από τον Starsoul μέσο του λογαριασμού σας στο Ελληνική Αστρολογία forum!. Εάν το μήνυμα αυτό αποτελεί ενόχληση με προσβλητικό ή ανόητο περιεχόμενο παρακαλώ επικοινωνήστε με τον webmaster του φόρουμ στην ακόλουθη διεύθυνση:

astro@greekastrology.gr

Να συμπεριλάβετε ολόκληρο το μήνυμα ιδίως τις κεφαλίδες. Έχετε υπόψη ότι ως διεύθυνση απάντησης έχει ορισθεί η διεύθυνση του Starsoul.

Ακολουθεί το μήνυμα που σας απεστάλη

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γιάννη το σωστό link στο οποίο είχες κάνει την άδικη και προσβλητική σε βάρος μου δημοσίευση είναι το:

http://ouranitsa.blogspot.com/2008/01/blog-post_5491.html

Περιμένω να επανορθώσεις άμεσα

Θωμάς


Και το κείμενο οπού του ζήτησα συγνώμη στις 7 Μαϊου 2008, και την δέχτηκε.

Δημήτρη, είδα με προσοχή εχτές την όλη κατάσταση που έχει γίνει και το πως έχει εξελιχτεί. Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα που δεν ξέρουμε, όλοι από που και πως γεννήθηκε και μας έχει παγιδέψει όλους σε μια Ατέρμονη κατάσταση που γεννάει μονό προβλήματα και τίποτε άλλο. 

Δεν νομίζω ότι πρέπει να δούμε επιπόλαια πια ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αρχίζει και ορθώνεται μπροστά μας. Και αυτό το πρόβλημα, είναι η διχόνοια όσων προσπαθούν να προωθήσουν την γνώση της Αστρολογίας στην χωρά μας, με οποιονδήποτε τρόπο. Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, είναι πιασμένα από άτομα που ξέρουν να ελιχθούν, και που σύμφωνα με όσα κανάλια τους στηρίζουν «πουλάνε» και ξέρουν τι θέλει ο 
τηλεθεατής, αναγνώστης και οποίος άλλος μπορεί να είναι φίλα προσκείμενος ή και θιασώτης της αστρολογίας. επιλογές δεν υπάρχουν. Τα περιοδικα προσπαθούν να δώσουν μια σφαιρική αντίληψη και ενημέρωση για τι είναι η αστρολογία, μέσα από τις χιλιοειπωμένες και ουσιαστικά βαρετές προβλέψεις των ζώδιων. Και όσοι έχουν ταλέντο στην γραφή έχουν και μια καλή θέση και αναγνώριση. 

Κακά τα ψέματα, το ευρύ κοινό, έχει εκπαιδευτεί από άτομα που είναι έξω από τον χώρο της αστρολογίας, επιχειρηματίες και άλλοι ευκαιριακοί που θέλουν να πλουτίσουν. Όσοι ενδιαφέρονται πιο σταθερά δεν έχουν τρόπο να ξεφύγουν από την παγίδα που έχει στηθεί, από τις εκάστοτε συνθήκες που δίνει βήμα στους τυχάρπαστους επιχειρηματίες να αλωνίζουν και να λεηλατούν τον κόσμο. 

Πιστεύω ότι αυτό δεν αρέσει σε κανέναν από εμάς, ούτε και στους σωστούς επιχειρηματίες που θέλουν να εργαστούν σωστά. Το πόσοι επιχειρηματίες είναι δεν το γνωρίζω, άλλα οπωσδήποτε όλες οι παλάμες δεν είναι το ίδιο, έχουν και ξεχωριστά δάχτυλα, οπότε κάπου θα υπάρχουν και σωστοί, το θέμα είναι να τους βρούμε. 

Το διαδίκτυο με την άναρχη δόμηση του, είναι ικανό να προσφέρει μια πολύ θετική πληροφόρηση καθώς περιέχει την ελευθέρια στην επιλογή του κάθε ενδιαφερόμενου. Μειονέκτημα είναι ότι πρέπει ο ενδιαφερόμενος να είναι γνωστής υπολογιστών και όχι απλός χείριστης ενός τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, αυτόματα ο γνωστής είναι και άτομο που έχει μυαλό και κρίση, ταυτόχρονα του αρέσει και η αστρολογία. 

Όσοι έχουν ξεκινήσει την οποιαδήποτε προσπάθεια στο διαδίκτυο, την έχουν ξεκινήσει μονοί τους και με προσωπική εργασία που την καταθέτουν στο «ερωτικό τους» αντικείμενο που ειναι η Σωστή Αστρολογία. Θα μπορούσα να πω πολλούς. Κάποιο είναι πιο σεμνοί και πιο χαμηλών τόνων. Κάποιοι όχι, άλλοι έχουν εκκριτικό χαρακτήρα και άλλοι όχι. στους πιστούς «εραστές της Αστρολογίας» πολύ εύκολα κάποιος θα κατατάξει εσένα άλλα και τους άλλους όσους προσπάθησαν και προσπαθούν μονοί τους, ένας από αυτούς είναι και ο Θωμάς Γαζης/Starsoul. 

Θα ήθελα να μείνω πιο πολύ στα άτομα που έχει ξεκινήσει αυτή η διάφορα που βλέπουμε να έχει πάρει ανεξέλικτες και εκρηκτικες καταστάσεις. Ο ένας είναι ο Θωμάς Γαζης/Starsoul από το http://astro.forumup.com κάποια στιγμή εσύ και άλλα άτομα εισασταν μια επιλεκτικη ομάδα στο σίτε του Θωμά/Starsoul που το στηρίζατε και δίνατε πολύ κάλα θέματα. Γενικά ήσασταν μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ κάλο, υπέροχο και κατάπληκτο σίτε που χτύπαγε στα ίσα σε γνώσεις και τεχνικές, αρκετά σίτε από την αλλοδαπή. 
Κάποια στιγμή, Εσύ έφυγες, και το αιτιολόγησες. 
Μετά από εσένα έφυγαν και κάποια άλλα άτομα. Και ήρθαν μετά από κάποιο καιρό σε εσένα. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει, για μένα τίποτα το μεμπτό, ο κάθε ένας έχει την ελευθέρια των επίλογων του και δεν έχει κανένας δικαίωμα να επιβάλει σε κάποιον άλλον το τι θα επιλέξει. 
Επισκεπτόμενος, χτες το σίτε του Θωμά/Starsoul, και βλέποντας κάποιες δημοσιεύσεις και την αντιπαράθεση που είχε μάζι μου την Μεγάλη Εβδομάδα, «διαβάζοντας» πίσω από τις λέξεις και τα κείμενα, και από όσο γνωρίζω τον Θωμά/Starsoul από την εποχή της «Αστρολογία Σήμερα» που το έβγαζε η Γιώτα Καλόγερα, και στην συνεχεία ο γιος της Μιχάλης, (από τον ίδιο χώρο και χρόνο γνωρίζω και εσένα). Κατάλαβα ότι ο Θωμάς/Starsoul έχει πληγωθεί υπερβολικά. Και ταυτόχρονα βλέπει, ότι έχουν γίνει, κατά αυτόν, κάποιες πισώπλατες κινήσεις. Και εκφράζοντας κάποια παράπονα, ξεκίνησε μια κόντρα, αυτή που είδαμε μέχρι χτες. 

Προσωπικά δεν μπορώ να δω πιο πολύ σε βάθος γιατί αγνοώ κάποιες εξελίξεις, καταστάσεις και συνθήκες. Θα ήθελα να τις μάθω, για να έχω μια γνώμη. 

Μέσα σε όλα, έλαβα και εγώ θέση και κατηγόρησα τον Θωμά, (τώρα πιστεύω ότι ήμουν άδικος από μεριά μου), ότι τσακώνεται με όλους. Αν ήμουν εγώ στην θέση του και είχα κάνει όλη αυτήν την εργασία και όλο αυτό το κόπο για να χτίσω κάτι το οποίο θα έχω και σαν «πνευματικό μου παιδί», έκτος από ιδιοκτησιακό, όχι ενδεχόμενα, άλλα πιθανά να αντιδρούσα και εγώ έτσι. 

Οπότε νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον Θωμά/Starsoul για την τοποθέτηση μου αυτή. Αν θέλει την δέχεται.
 
Τώρα, για σενα δεν μπορώ να σου πω ότι είσαι λάθος, γιατί όπως ΕΙΠΑ δεν ξέρω τις καταστάσεις από μέσα, δεν τις έχω ζήσει και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα κάτω από πίεση. Θα ήταν ευχής έργον να μάθουμε από που ξεκίνησε η όλη κατάσταση. Ταυτόχρονα δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχεις να χωρίσεις κάτι από τον Θωμά/Starsoul γιατί εσύ έφυγες χωρίς καμιά φασαρία. Αν κάποιος θέλει να δει την αίτια που αποχωρήσαν τα άλλα μελή θα χαθεί μέσα σε post και αντεγκλήσεις. Άκρη δεν θα βγάλει. Θα μείνει στα τελευταία. 

Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο αν θέλουμε να λυθεί αυτή η αίτια και μαζί όλοι, σαν μια «συμμαχία αστρολόγων και site» να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι πίσω. όμως πρώτα πρέπει η κάθε μια πλευρά να πει την δίκη της άποψη για τα γεγονότα. Και μετά να βρούμε άκρη και λύση όλοι Μάζι. 

Προσφέρομαι, αν και οι δυο πλευρές συμφωνήσουν να παίξω τον ρολό του διαιτητή, όχι όμως ότι θα δείρουν όλοι τον διαιτητή. Θα επιβάλω κάποιους ορούς. 

Όσοι απαντήσουν στην τοποθέτηση μου αυτή θα ήθελα να είναι επώνυμη και όχι με nickname, και ταυτόχρονα να είναι σοβαροι. 

Ευχαριστώ Γιάννης Μπαρδόπουλος, www.astropro.gr


Και η αποδοχή της συγνώμης, την επόμενη μέρα, (8 Μαϊου 2008) από τον Θωμά προς μένα :

Το link: στην δεύτερη σελίδα ή ενότητα post, για το ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ

http://astro.forumup.com/about2037-30-astro.html


ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ

Διάβασα σήμερα κάποια πράγματα από 2 Έλληνες αστρολόγους (Γιάννη Μπαρδόπουλο και Άκη Αντωνίου) που μου προξένησαν θετική εντύπωση και με έκαναν να αισιοδοξώ ότι δεν είναι τελικά τόσο χάλια τα πράγματα στην Ελληνική αστρολογία.

Το πρώτο από το Γιάννη Μπαρδόπουλο. Με το Γιάννη είχε προκύψει παλαιότερα μία διένεξη, γιατί είχε γράψει άδικα κάποιους αρνητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Σήμερα, όμως, βλέπω ότι ο Γιάννης ο Μπαρδόπουλος ξαναμπήκε στο blog του Uranialab / Δημήτρη Κορωνάκη (από το οποίο είχε απευθύνει τις κατηγορίες) και παραδέχεται δημόσια ότι άδικα έγραψε αυτές τις κατηγορίες εναντίον μου και μου ζητάει συγγνώμη. Παραθέτω απόσπασμα από τη σχετική μακροσκελή δημοσίευση του Γιάννη Μπαρδόπουλου:

"Mέσα σε όλα, έλαβα και εγώ θέση και κατηγόρησα τον Θωμά Γαζή (τώρα πιστεύω ότι ήμουν άδικος από μεριά μου), ότι τσακώνεται με όλους. Αν ήμουν εγώ στην θέση του και είχα κάνει όλη αυτήν την εργασία και όλο αυτό το κόπο για να χτίσω κάτι το οποίο θα έχω και σαν «πνευματικό μου παιδί», έκτος από ιδιοκτησιακό, όχι ενδεχόμενα, άλλα πιθανά να αντιδρούσα και εγώ έτσι.

Οπότε νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον Θωμά/Starsoul για την τοποθέτηση μου αυτή. Αν θέλει την δέχεται.
"

Φυσικά και τη δέχομαι Γιάννη και σου δίνω από καρδιάς το χέρι μου! Ότι έγινε, έγινε! Ανήκει στο παρελθόν, από τη στιγμή που μου ζήτησες τόσο προσωπικά (με τηλεφώνημα σου) όσο και δημόσια συγγνώμη. Σε καλώ μάλιστα να έρθεις στην "Ελληνική Αστρολογία" και να γράφεις τακτικά!

Και να σε συγχαρώ για την άλλη σου πρωτοβουλία, να μεσολαβήσεις εθελοντικά για να μαζευτούμε σε ένα τραπέζι και να προσπαθήσουμε να γεφυρωθούν οι διαφορές ανάμεσα σε μένα και στην παρέα Uranialab - Astrocat κ.λ.π.

Να σου τονίσω απλά ότι ποτέ δεν είχα διαφορές (από τη δική μου πλευρά) με την παρέα Uranialab - Astrocat κ.λ.π. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Ίσα - ίσα τους έχω καλέσει (πιστεύοντας ότι είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους μέλη που λατρεύουν την Αστρολογία) επανειλημμένα και στο σπίτι μου για να φάμε μαζί! Στη διάρκεια αυτών των δείπνων ποτέ δεν προέκυψε η παραμικρή διαφορά ή ένταση που να δικαιολογεί στο ελάχιστο την σφοδρή εχθρότητα που έδειξε μετέπειτα η συγκεκριμένη παρέα ("συμμορία" κατά την άποψη μου) εναντίον μου!

Δεν είναι τυχαίο ότι την πρόταση σου αυτή απέρριψαν με την πρώτη τόσο ο Uranialab όσο και η Astrocat! Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι γκρέμισαν βίαια και χωρίς εμφανή λόγο τις "γέφυρες" μαζί μου. Τι νόημα έχει, λοιπόν, γι' αυτούς να καθίσουν να γεφυρώσουν αυτό που εσκεμμένα γκρέμισαν; Ή να καθίσουν απέναντι μου σε ένα δημόσιο τραπέζι - με τόσους μάρτυρες γύρω τους - και να επαφεθούν εκεί απόλυτα στη δική μου καλή θέληση; Aν θα αποκαλύψω δηλαδή ή όχι (με τεκμήρια) τις τόσες ανήθικες, πισώπλατες και βρόμικες ενέργειες τους;

Εξάλλου, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι απορρίπτουν και την πρόταση του Άκη Αντωνίου, να ενωθούμε όλοι εμείς οι αστρολόγοι και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πρόπλασμα σοβαρής Ελληνικής Αστρολογικής Ομοσπονδίας (που θα ήταν πανάκεια για όλη την νοσούσα σήμερα Ελληνική αστρολογία)! Την απορρίπτουν γιατί δεν συμφέρει τους ίδιους, σε καθαρά ατομικό επίπεδο.

Προσωπικά, όμως, θα ήθελα να συγχαρώ τον Άκη Αντωνίου για τη συγκεκριμένη του πρόταση! Διαβάζοντας την, βεβαιώθηκα ότι νοιάζεται ειλικρινά για την Ελληνική αστρολογία. Άκη σου τείνω το χέρι μου και σε καλώ να συναντηθούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε (μαζί με άλλους συναδέλφους) στο θέμα της ομοσπονδίας. Σου προτείνω αν θέλεις να γράφεις στην "Ελληνική Αστρολογία" και αν είναι μπορετό να συνεργαστούν τα 2 αστρολογικά μας site (ενδεχομένως και με οποιοδήποτε άλλο μη εμπορικού χαρακτήρα site).

Η μόνη παραφωνία σε όλο όλο αυτό το ενωτικό κλίμα προήλθε - όπως προανέφερα - από τους Uranialab - Astrocat και "σία"! Αυτοί οι άνθρωποι δεν δείχνουν καμία πρόθεση να συνεργαστούν με κανένα (αν και συνεργάζονται θαυμάσια μεταξύ τους, μέσα στη "συμμορία" τους)! Παραθέτω και τη δικαιολογία του Κορωνάκη / Uranialab, όπου αναφέρει γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους Έλληνες αστρολόγους:

"Το τι κανουν οι αλλοι δικαιωματα τους,ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε,αλλα εγω ακολουθω ενα μοναχικο δρομο.Τερμα οι συλλογικοτητες και τα μεγαλα λογια.Μονο η προσωπικη σταση του καθε ατομου μετραει τελικα γιατι ειναι μεγαλη υποθεση να προσπαθει ο καθενας μας το καρμα του να το κανει νταρμα. "

Αγαπητέ Κορωνάκη, επειδή χρησιμοποιείς τακτικά αυτήν την έκφραση με το ντάρμα, για να φτάσει κάποιος στο ντάρμα θα πρέπει να έχει επιδείξει αγνότητα και καθαρότητα στην προσωπική του ζωή, στοιχεία που τουλάχιστον στον απόλυτα κάλπικο τρόπο που συμπεριφέρθηκες απέναντι μου αλλά και στον όλο βίο σου με τη συγκεκριμένη "συμμορία" λείπουν παντελώς!

………Έτσι, έχουν τα πράγματα, και θα ήθελα επιτελούς κάποια στιγμή να τελειώσουν όλα.

Γιάννης Μπαρδόπουλος.