28.1.08

Αστρολογία~ Κουκοδήμας αθώος ή ένοχος?

Και σαν μην μας φτάνανε οι ζωντανές συνδέσεις τα ατελείωτα δελτία περί Ζαχόπουλου και DVD (ενώ ο άνθρωπος βρίσκεται στην εντατική), ο Χατζηνικολάου απεκάλυψε το όνομα του βουλευτή που κατά τα λεγόμενα του Τριανταφυλλόπουλου, του ζήτησε συναλλαγή με τον προιστάμενο της δίωξης οικονομικού εγκλήματος τον Κλαδά. Περί Κουκοδήμα ο λόγος…
Ο Κώστας Κουκοδήμας είναι ένας πρώην λαμπρός αθλητής και ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος. Γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1969. Η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου το 1994, στο Ελσίνκι και ακολούθησε η 6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης, το 1992. Ήταν 1ος στους Μεσογειακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1994, αλλά και στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα του 1991-92, 2ος στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου (1994) και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα του 1997-2002, όπως και στους Μεσογειακούς του 1997 και στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα του 2001. Έλαβε επίσης μέρος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου στο Τόκυο, το 1991, στον ιστορικό αγώνα όπου ο Αμερικανός
Μάικ Πάουελ κατέρριψε το μυθικό παγκόσμιο ρεκόρ του συμπατριώτη του Μπομπ Μπίμον. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 8,36μ. από τις 5 Ιουνίου 1994 στα Χανιά, κατα τη διάρκεια του μήτινγκ «Βενιζέλεια», επίδοση που αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ για 13 χρόνια.
Αστρολογικά ο Κουκοδήμας είναι ένας εργατικός Παρθένος! Γιατί δεν με εκπλήσσουν οι πολλές διακρίσεις του με Άρη στον Τοξότη αλλά και με το τετράγωνο Πλούτωνα – Άρη?
Ο άνθρωπος αυτός έχει μεγάλο ψυχικό σθένος και είναι φιλόδοξος!!!

Προχωρούμε όμως παρακάτω, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλήρη ανάλυση του ωροσκοπίου του. Στον προοδευμένο του χάρτη βλέπουμε μια όψη αντίθεσης Ηλίου – Κρόνου. Αυτό δηλώνει στην συγκεκριμένη περίπτωση πως φέρνει απογοήτευση στο άτομο και επιθυμία για αλλαγή.

Προσέξτε τώρα το γίνεται: το τετράγωνο προοδευμένου Άρη – γενέθλιου Ουρανού είναι μια όψη που μας λέει πως ή το άτομο θα είναι απρόσεκτο ή θα τον κυνηγούν απροσδόκητα γεγονότα, υπό μορφή «ατυχημάτων». Ατύχημα θα χαρακτηρίζαμε την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ζαχόπουλου διότι ο άνθρωπος εκτελούσε μια διαταγή εκ των άνωθεν. Είναι σαν να μας στέλνει ο εργοδότης μας για δική του υπόθεση και παρόλο που διαφωνούμε, δεν μπορούμε να αρνηθούμε για χίλιους μύριους λόγους.

Άλλη μια ενισχυτική όψη: το τετράγωνο του προοδευμένου Άρη με γενέθλιο Ερμή. Απρόσεκτος σε αυτά που λέει… Η σύνοδος προοδευμένου Ποσειδώνα – προοδευμένου Ηλίου. Άλλα του είπανε άλλα συνέβαιναν στην πραγματικότητα κτλ μια όψη εξαπάτησης. Έχουμε λοιπόν και λέμε πως αστρολογικά ο Κουκοδήμος βρέθηκε στην λάθος θέση την λάθος ώρα. Είναι έντιμος και ουδεμία ανάμειξη έχει. Απλά τον θέλουνε σαν το εξιλαστήριο θύμα.
Δεν ξέρω αν ο Καραμανλής θα τον διαγράψει αν και δεν τον συμφέρει γιατί θα πέσει η κυβέρνηση, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως αστρολογικά επαναλαμβάνω πάλι, έχει ένα αστεράκι εκεί ψηλά που τον προστατεύει. Θα συνειδητοποιήσει ποιος πραγματικά είναι και θέλει να κάνει από εδώ και στο εξής. Βοήθεια από φίλους μπορεί να μην βρει… όμως δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα επειδή κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια. Βλέπετε ήρθε η εποχή της κάθαρσης και ο Κουκοδήμας δεν είναι βρώμικος…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για βρώμικος δεν ξέρω. Πάντως για μαλάκα τον κόβω σίγουρα. Το να πας στο σπίτι του Κίτρινου Μάκη και να πιστεύεις πως δε σε "γράφει", αυτό δείχνει.

medousa είπε...

Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε την στιγμή που και εμείς στην θέση του θα κάναμε τα ίδια. Θύμα απλά...

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, medousa, αλλά εσύ θα πήγαινες ποτέ στο σπίτι του Μάκη;

medousa είπε...

Αν ήμουν Βουλευτής και είχα εντολές από άνωθεν που δεν μπορούσα να παραβλέψω, όπως και αν είχα παιδιά όπως ο Κουκοδήμας ναι...(δυστυχώς).