27.1.08

Το Ωροσκοπιο της αναρτησης του βιντεο Ζαχοπουλου.



Εκει που ολοι οι εμπλεκομενοι στην υποθεση Ζαχοπουλου παιζουν την γατα με το ποντικι,στις 3.15 πμ ανεβηκε στο διαδικτυο το βιντεο,την ωρα που ο Ουρανος στον τεταρτο οικο περνουσε ακριβως πανω από την Αθηνα.Δες και τον σχετικο αστρο-χαρτο-γραφικο χαρτη που δημοσιευουμε.

Από το ωροσκοπιο αναρτησης παρατηρουμε

1-Το τριγωνο Κρονου-Δια μας δειχνει ότι η αναρτηση αυτή θα φερει αλλαγες στα κυβερνητικα κλιμακια.Η αναρτηση θα διαδωθει μεσω δικτυου σε ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,που θα είναι δυσκολο να ελεγχουν,επειδη ο Κρονος είναι αναδρομος και στην Παρθενο.Αυτοι που το ανεβασαν ξερουν τι κανουν και είναι δυσκολο να βρεθει ο αρχικος κατοχος του επιμαχου βιντεο.

2-Η οψη 150 Ηλιου και Κρονου,μας δειχνει ότι η εξουσια εχει πεσει σε ένα πεσιτισμο και προσπαθει να εφαρμοσει το ποινικο συστημα,γιατι θεωρει την αναρτηση σαν εγκλημα,όπως μας δειχνει και το τετραγωνο Σεληνης-Πλουτωνα.

Αυτά τα ολιγα για να ξερετε τι τρεχει και να μην τρωτε το κουτοχορτο που σας δινουν μερικοι μερικοι.Αλλωστε το θεμα είναι βαθεια πολιτικο και οχι σεξουαλικο,οπως βολευει μερικους να το προβαλουν.Αλλωστε η θεση του Ουρανου την στιγμη πτωσης του Ζαχοπουλου,μας λεει ότι τα δεδομενα σε αυτην την υποθεση θα αλλαζουν ξαφνικα,που κανενας δεν μπορει να κανει τους καταλληλους χειρισμους για την αντιμετωπιση τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπορεί να δούμε και Ντόρα; Γιατί αυτό μυρίζει απ' την αρχή. Το ζήτημα είναι πού το πάνε παραπέρα και αν θα τους βγει.

medousa είπε...

Αυτά που γράφεις Ουρανέ με την μέθοδο της αστρογραφίας είνι συγκλονιστικά!!! Όσο για το γεγονός πως η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν είναι σεξουαλικό σκάνδαλο αλλά ... συμφωνώ μαζί σου! Εύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πρέπει να τους ... μιλήσει για το blog σου, μήπως και ανοίξουν τα στραβά τους. Συγχαρητήρια!

Ελένη, η αλόγα που δεν είναι αστρολόγα