28.7.07

Πρεπει να προσεχετε που δινετε το ωροσκοπιο σας, διοτι είναι προσωπικο δεδομενο

Όπως διαβαζω στο τηλεοπτικο περιοδικο TI-VO, ειμαι περιοδικακιας τι να κανουμε, η κυρια Λιτσα Πατερα εκανε μια σημαντικη δηλωση στην εκπομπη, των φλαμπε μυαλων και των ξανθιων (φυσικων τε τεχνιοντων) ενορμησεων, Πρωινο Καφε.

Αγημα παρουσιαστε… αρμ (ακουγεται δημοτικος χορος)

Λιτσα Πατερα <<Πρεπει να προσεχετε που δινετε το ωροσκοπιο σας, διοτι είναι προσωπικο δεδομενο>>. Μετα την δηλωση αυτή θυελλα αντιδρασεων από ολες τις παραγωγικες ταξεις της χωρας.

Ο κυβερνητικος εκπροσωπος εκανε την ακολουθη δηλωση <<Ουδεν σχολιον>>.

Ο εκπροσωπος του υπουργειου Ταξεως (Δημοσιας και Ιδιωτικης) δηλωσε, πως νομιζετε πιασαμε τον κ. Παλιοκωστα, με αστρο-χαρτο-γραφια και ωριαια αστρολογια. Το υπουργειο εχει τις ημερομηνιες γεννησεως ΟΛΩΝ των Ελληνων και φυσικο είναι να εχει συμβουλους και αστρολογους από βοσκισιμους (εγραψες ιστορια Μαυρο φτυαρι) μεχρι πτυχιουχους της MAYO SCHOOL, δηλαδη την μιση Ελλαδα, που δηλωνει αποφοιτη από την σχολη αυτή, ασχετα αν κυκλοφορουν και μαιμουδες πτυχιων μονο με 300 ευρω ο τιτλος (τα πανερια στον Πλουταρχο για μια βραδια).

Ο υπουργος Οικονομιας, από αναλυση των ημερομηνιων γεννησεως που δηλωσαμε στην φορολογικη δηλωση του 1998, εκανε την στατιστικη του αναλυση, σαν πανεπιστημιακος που είναι και ειδε ότι οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι γεννημενοι στον αξονα Ταυρου - Σκορπιου, δηλαδη φραγκα πολλα και ετσι εκανε τις αυξησεις των αντικειμενικων αξιων των ακινητων. Ετσι παιζεται το παιγχιδι.

Το τουρκικο CNN, δηλωσε ότι τα γενεθλια στοιχεια του υπουργικου συμβουλιου είναι πλαστα, γιατι συμμαχες χωρες χρησιμοποιουν αστρολογους για την ληψη πολιτικων αποφασεων, δυστυχως δεν ανεφερε την χωρα. Πληροφοριες των πρακτορων της στηλης αναφερουν ότι η χωρα αυτή είναι η Ρωσσια του Πουτιν, που όπως ειναι γνωστο λαμβανει μηναιως αστρολογικες προβλεψεις για ολες τις χωρες του κοσμου.

Ο Μπαμπινιωτης εκανε μια μικρη διορθωση στο λεξικο του.
Αντι της κλασσικης εκφρασης την υπογραφη σου και την π… να ξερεις που την βαζεις εκανε μια μικρη αλλαγη και την εκανε το φιλι και το ωροσκοπιο σου να ξερεις που το δινεις.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ψίθυρος είναι μεγάλη αγένεια, ιδίως όταν είναι φωναχτός.

dora

Ανώνυμος είπε...

Tην παραπάνω δήλωση της Λίτσας Πατέρα την είχε επαναλάβει κάπως διαφορετικά άλλη τηλεοπτική αστρολόγος πριν πάρα πολλά χρόνια που εμφανιζόταν σε εκπομπή του TvMagik. Η ξανθιά και πολύ θρήσκα αστρολόγος με το πλούσιο μπούστο είχε πει να προσέχουμε που δίνουμε το Ωροσκόπιό μας γιατί κινδυνεύουμε να υποστούμε μαύρη μαγεία. Εγώ τώρα πρέπει θα αποφύγω να πω και το όνομά της γιατί κινδυνεύει να υποστεί μαύρη μαγεία και το blog σου και εγώ προσωπικά.

Ωρίων ο μαγεμένος

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΑΚΑ .....

ΠΑΤΕΡΑ ΛΙΤΣΑ : Η Σεμίνα Διγενή είναι φίλη μου, παρά το γεγονός ότι είναι Ταύρος.

Dora

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Ωριων

Με χαρα μου βλεπω οτι εισαι ενημερωμενος για τα αστρολογικα δρωμενα στην Ελλαδα.Την δηλωση αυτη της κυριας δεν την ηξερα.

οι καλυτεροι ρεπορτερ ειναι οι ενημερωμενοι ανθρωποι.

Καλημερα

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Καλημερα Ντορα
Η Σενινα μου ειναι συμπαθης μιας και η Σεληνη μου ειναι στον Ταυρο

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ σας έλεγα το ζώδιο μου αλλά φοβάμαι τον Βαφέρμο :)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

ΘΑ σας έλεγα το ζώδιο μου αλλά φοβάμαι τον Βαφέρμο :)

Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις, να εισαι καλα γι την επικοινωνια.

Μια ερωτηση ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα σε όλους ανεξαρτήτου ζωδίου ...ωροσκοπίου και μάρκας αυτοκινήτου

καλημέρα ουρανιτσα ...
με πετυχες πανω στο να βαλω η να μην βαλω το ρημαδι το μπικινι

Dora

Ανώνυμος είπε...

Η Πατέρα και λοιποί νομίζουν πως θα με διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο αν δουν το χάρτη μου? Με στενεύουν στους ώμους οι δύο διαστάσεις, θέλει μεταποίηση το κοστουμάκι.
Γ.