3.7.21

H ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 4ΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


Μετσλλσξεις ειναι ειτε μικρες ειτε μεγαλες αλλαγες στην δομη του DNA, που είνσι ο φορεας του γεννητικού υλικού καθε ζωντσνού οργσνισμου που ζει στην γηινη βιοσφαιρα.
Στην Αστρολογια τις μεταλλσξεις τις κυβερνα ο πλανητης ΟΥΡΑΝΟΣ. Το DNA το κυβερνα ο πλανητης ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ και το RNA το κυβερνα ο πλανητης ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.
Απο τον Μαιο του 2018 μεχρι τον Ιουλιο 2025 ο πλανητης ΟΥΡΑΝΟΣ θα βρισκεται στο ζωδιο του ΤΑΥΡΟΥ κσι μας απσσχολει εντονα τα δυο τελευτσις χρονια(2020-2021) λογω των μετσλλσξεων που προκαλει στην πρωτεινη ακιδα του κοροναιου, που εινσι υπευθυνη για την εισοδο του ιου στο κυτταρο.
Η πρωτεινη ακίδα του κοροναιου, μετα απο μια Αστροβιολογικη μελετη, εχει ζωδιακη αντιστοιχια στην 10η μοιρα του Ταυρου.Ας δουμε αναλυτικά τι επιδρασεις ειχε αυτη η μοιρα απο το 2020 μεχρι σημερα.
Οταν αρχισε η πανδημια και ακολουθησαν τα lockdown o ΟΥΡΑΝΟΣ ηταν σε συνοδο με την εξαρση της Σεληνης, στην 2η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ.Στην 10η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ εφτασε αρχες Ιουλιου 2020.Κυριαρχο στελεχος του κοροναιου ηταν αυτο που εμφανιστηκε στην πολη Γουαν της Κινας και κυριαρχησε σε ολες τις χωρες της Γης.Στο επταμηνο, που ηταν και υο ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ, παρουσιαστηκαν πανω απο 4000 μεταλλαξεις του κοροναιου, που καμμια δεν κυριαρχησε, γιατι δεν ειχαν εξελικτικη δυναμικη.
Ιουλιος και Αυγουστος 2020 ο ΟΥΡΑΝΟΣ βρισκεται στην 10η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ και ολοι πιστευαν οτι εχουμε νικησει τον κοροναιο , καναμε διακοπες και ανοιγουν τα συνορα των χωρων για τουριστες με τυμπανοκρουσιες.Και μολις μπαινει Σεπτεμβριος 2020 ο ΟΥΡΑΝΟΣ γυριζει αναδρομος και παρουσιαζεται στην Βρετανια η ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ, που κυκλοφορει στην κοινοτητα και σκοτωνει με μεγαλους ρυθμους, χωρις να ξερουμε γιατι.Στα μεσα του ΓΕΝΑΡΗ 2021 Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Η ΑΓΓΛΙΚΗ.Εκεινη την χρονικη στιγμη(μεσα Γεναρη) στην Ινδια εχουμε την εμφανιση στην κοινοτητα μιας νεας μεταλλαξης της ΙΝΔΙΚΗΣ που θα την μάθουμε επισημα σε ολα τον κοσμο σαν το κυριαρχο στελεχος οταν αρχες Μαιου οταν ο ΟΥΡΑΝΟΣ κανει συνοδο με την 10η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ( που αντιπροσωπευει την πρωτεινη ακιδα του κοροναιου).
Τι εχουμε μαθει μεχρι τωρα για τις μεταλλαξεις.Οταν εχουμε αλλαγες στη κινηση του ΟΥΡΑΝΟΥ( απο ορθοδρομη κινηση σε αναδρομη και απο αναδρομη κινηση σε ορθοδρομη) τοτε εχουμε εμφανισεις μεταλλαξεων που κυριαρχουν σε ολο τον κοσμο.
Αν τα ανωτερω συμπερασματα ειναι σωστα τοτε μπορουμε να κανουμε καποιες προβλεψεις για το μελλον των μεταλλαξεων του κοροναιου.
Στα μεσα του Αυγουστου ο ΟΥΡΑΝΟΣ γινεται αναδρομος, τοτε θα παρουσιαστει μια καινουργια μεταλλαξη, που σε παγκοσμιο επιπεδο θα γινει γνωστη, στας μεσα του Δεκεβρη του 2021, οταν ο ΟΥΡΑΝΟΣ θα εχει την τελευταια συνοδο με την 10η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ και θα γυρισει σε ορθοδρομη κινηση.Μετα ο ΟΥΡΑΝΟΣ εχει συνεχη ορθοδρομη κινηση και φτανει αρχες Σεπτεμβριου 2022 να κανει αναδρομη κινηση, που απεχει τουλαχιστον 8 μοιρες απο την 10η μοιρα του ΤΑΥΡΟΥ, ενδειξη οτι οι μεταλλαξεις του ιου δεν θα ειναι κατι που θα ανησυχησει την ανθρωποτητας σοβορα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ
ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: