25.5.13

Το τρίτο πρόσωπο: Ο Δίδυμος σε παράλληλη σχέση


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Το τρίτο πρόσωπο: Ο Δίδυμος σε παράλληλη σχέση        
Η αβάσταχτη βαρύτητα της σχέσης!
Οι Δίδυμοι είναι πρωταθλητές στο εις διπλούν! Ανήκουν στα «διπλά ζώδια» και στα ερωτικά έχουν την τάση να μπλέκονται σε διπλές ιστορίες. Η μονοτονία τους κουράζει και συνήθως οι μόνιμες σχέσεις τους κάνουν να βαριούνται. Αντίθετα όσο μεγαλύτερος είναι ο πολλαπλασιαστής των φλερτ ή των σχέσεων τόσο πιο πολύ ανεβαίνει... το ενδιαφέρον!
Έτυχε – Θύμα των περιστάσεωνΗ ερωτική τους ζωή βρίσκεται μόνιμα... στον αέρα! Δεν παίρνουν τίποτα στα σοβαρά και τους αρέσει να κινούνται στα τεντωμένα σχοινιά των αντιθέσεων που κάνουν την καρδιά τους να χτυπά σαν τρελή και το μυαλό τους να βρίσκεται σε εγρήγορση. Συνήθως στέλνουν σήματα διαθεσιμότητας σε όλους! Κι αυτό αποτελεί από μόνο του ένα λόγος για να τραβάνε τους παντρεμένους ή δεσμευμένους παρτενέρ σαν μαγνήτης.
Πως το μαθαίνει100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι γίνεται; Γεννημένοι με άστατη καρδιά και μαιτρ της άτακτης ζωής αλλοίμονο να μην δουν λίαν συντόμως στο πρόσωπο του άλλου... το γνωστό «διαβολάκι» που ξέρουν απέξω κι ανακατωτά. Με λίγα λόγια, διαβάζουν βουλωμένο γράμμα αφού τον τρόπο που παίζει ένας «ατακτούλης» και «κατεργάρης» το ερωτικό παιχνίδι το ξέρουν από... πρώτο χέρι.
Διεκδικεί ή φεύγειΑνεμοδαρμένα ύψη! Οι Δίδυμοι αγαπούν τους ανέμους γιατί τους επιτρέπουν να βρίσκονται πότε δώθε και πότε κείθε. Δεν έχουν όμως ούτε την αντοχή ούτε τη διάθεση να παλέψουν με ισχυρούς «ανέμους» και αντίξοες συνθήκες για να μείνουν κάπου που ούτως ή άλλως εν ευθέτω χρόνο θα πάρουν το καπελάκι τους κι θα πάνε σε άλλη παραλία. Τι θα πουν; «Άσε μην το κουράζουμε! Ήρθε η ώρα κι για τους δυο... να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. »! (Εδώ γελάμε... χα,χα,χα)
Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο
Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλουΨεκάστε, σκουπίστε... τελειώσατε! Οι Δίδυμοι απεχθάνονται τη χρονοτριβή και επειδή η ζωή τους συνήθως βρίσκεται εν εγρηγόρσει, όπως ενός ταξιδευτή δημοσιογράφου που αναζητά την επόμενη είδηση, συνήθως ψάχνει κάτι στα γρήγορα. Χωρίς δεσμεύσεις, πολλές απαιτήσεις και περιορισμούς που θα καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες και θα διασκεδάζει. Ένα δεσμευμένο λοιπόν πρόσωπο του λύνει τα χέρια.
Πως κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα
Με το δίκαννο! Στην μια κάννη του είναι το άπαιχτο, κεφάτο και γοητευτικό μπίρι – μπίρι του και στην άλλη είναι η παιχνιδιάρα, σπιρτόζικη και ανάλαφρη φύση του που δημιουργούν ευκαιρίες επαφής και προσέγγισης. Ξετρελάνουν τον άλλο με τη χαρωπή, έξυπνη προσωπικότητα τους και επιβεβαιώνουν ότι είναι ξεφτέρια στο... διπλάρωμα.
Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή Από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή
Η αβάσταχτη βαρύτητα της σχέσης! Και στα τρία και στα πέντε δεν έχουν τέτοια ηθικά διλλήματα. Ούτε το δίπορτο ούτε το τρίπορτο τους είναι ξένο. Αρκεί να θυμάστε ότι οι Δίδυμοι είναι παιδιά του αέρα και δεν θέλουν βάρη, θέλουν να είναι ελαφριοί για να πετάνε σαν ελεύθερα πουλιά. Πράγμα που θα σας πουν, όταν το θέμα τεθεί, με δύο λέξεις... «ok! Free..».

Πηγή: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/item/43245-to-trito-prosopo-o-didymos-se-parallili-shesi#ixzz2UJmNtakB

Δεν υπάρχουν σχόλια: