12.4.13

Η απολογια ενός ανηθικου Αστρολογου

Πρωτη δημοσιευση 4-10-2012



Ανεκαθεν η Αστρολογια στην Ελλαδα ηταν συνδεδεμενη με μαγειες, χαρτουδες, αυγομαντεις και λοιπες ειδικοτητες, που αναγνωριζονται, δυστυχως, από την εφορια ως επαγγελματα και δίνουν ΑΦΜ ( ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΑΤΕ ΜΑΠΕΣ).
Μια πρωτη προσπαθεια να τεθει η Αστρολογια στην σωστη της βαση εγινε στο παρελθον με τις Αστρολογικες σχολες της κυριας Ντακου, της κυριας Καλογερα και την ASTROLOGIA NOVA ( Ριζοπουλος- Κορωνακης). Οι ανωτερω σχολες προσεφεραν ικανοποιητικη αστρολογικη καταρτηση, μιας και οι αστρολογοι που διδασκαν προσεφεραν Αστρολογικη Παιδεια, αντιστοιχη εκεινων του εξωτερικου.
Μεσα από αυτές τις σχολες βγηκαν ατομα, που στο μελλον εξασκησαν το επαγγελματα του Αστρολογου και σιγα σιγα μπηκαν στα ΜΜΕ, που εδωσαν μια καινουργια γραφη που δεν θυμιζαν τιποτε τα μουχλιασμενα κειμενα των παλαιων Αστρολογων.
Παραλληλα υπηρχαν και Αστρολογοι που φοιτησαν σε Αστρολογικες σχολες, που προσφερουν, αποδεκτη από ολους, Αστρολογικη Παιδεια.
Ετσι στις αρχες του 21ου  αιωνα, υπηρχαν μεμονωμενες Αστρολογικες μοναδες, που ειχαν μια ελπιδα, ότι καποτε θα γινει κατι ομαδικο στο χωρο της Ελληνικης Αστρολογιας. Οι δονησεις με την παροδο του χρονου γινονταν ισχυροτερες. Ετσι στα μεσα της περασμενης δεκαετιας, καποιοι Αστρολογικοι πυρηνες, ανεξαρτητοι μεταξυ τους, εκαναν καποιες κρουσεις για την δημιουργια ενός καθαροαιμου Αστρολογικου συλλογου. Ετσι το 2009, Ουρανος στους ΙΧΘΕΙΣ, εγινε μια προσπαθεια για δημιουργια συλλογου από 40 Αστρολογους, αλλα η προσπαθεια δεν περπατησε.
Ο ζηλος καποιων Αστρολογων και η επιμονη καποιων ανθρωπων, εκανε δυνατη την συγκεντρωση καποιων Αστρολογων το 2011, Ουρανος στον ΚΡΙΟ, με αποτελεσμα την ιδρυση του πρωτου Αστρολογικου συλλογου ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
Από τις αρχες της νεας δεκαετιας υπαρχουν και άλλες ομαδες Αστρολογιας σε διαφορες πολεις της Ελλαδας, που ανεβαζουν τους κραδασμους της Ελληνικης Αστρολογιας.Οσες περισσοτερες ομαδες  υπαρχουν τοσο το καλυτερο για την Ελληνικη Αστρολογια. Πλεον στο διαδικτυο υπαρχουν ενδιαφεροντα Αστρολογικα κειμενα, που κανει τον κοσμο να δει και μια άλλη οψη της Αστρολογιας που δεν υπηρχε στο παρελθον.
Όλα τα ανωτερω είναι δεικτης ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, εχει φωνη που μπορει ισοτιμα να συγκριθει με εκεινες του εξωτερικου.
Υπαρχουν πλεον Αστρολογικες σχολες, με υψηλο δεικτη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και αυτος ο πλουραλισμος είναι κατι που δειχνει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ εχει βρει τον δρομο της, πλεον, μακρυα από μαγειες, βοτανια και όλα τα σχετικα.
Δυστυχως όμως υπαρχουν μερικοι που δεν τους αρεσει αυτή η κατασταση ειτε για δεν την ελεγχουν ειτε γιατι χανουν λεφτα από τον τροπο που κανουν αυτοι την Αστρολογια. Παντοτε στην φυση υπαρχει η υπεροχη του καλυτερου, αλλα δυστυχως καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους καλυτεροτερους από τους αλλους.Εκει χανουν την μπαλλα και αρχιζουν να βριζουν πλεον συγκεκριμενα ατομα, που κατά την γνωμη τους τους εχουν, ταχα αδικησει. Και αρχιζει ένα παιγνιδι με κτυπηματα κατω από την μεση.
Δεχομαι καθημερινα μηνυματα, που το επιπεδο τους θυμιζει ζουγλα, για τις ευθυνες που εχω για την καταντια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. Στο παρελθον τους τα εχωνα, αλλα τωρα πλεον δεν ασχολουμαι, γιατι εχω εμπιστοσυνη στην δραση της ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , που με εχει προστατευσει από τις επιθεσεις ανοητων, που δεν ξερουν βασικα πραγματα δρασης του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Την  Ηθικη μου δεν μπορει κανεις να μου την αλλαξει, τελεια και παυλα. Ας κανουν ότι θελουν, η προσφορα μου στον χωρο είναι γνωστη, όλα τα αλλα είναι φαντασιωσεις ανθρωπων που εχουν χασει την μπαλα και δεν φταιει ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ αλλα ο τροπος που παιζουν, γιατι δεν εχουν ΗΘΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Το κειμενο αυτό γραφτηκε με την διελευση του Κρονου στον ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΟΥ,για οσους καταλαβαινουν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: