11.2.13

Η καινουργια ιστοσελιδα του Αστρολογικου Συλλογου ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ



O μοναδικος Αστρολογικος συλλογος στην Ελλαδα ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ εχει ένα καινουργιο ιστοποτο που μπορειτε να το δειτε εδώ.Οι ιστοσελιδες του είναι γεματες από καινουργια πρωτοτυπα αστρολογικα κειμενα από τα μελη του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ που σε τιποτε δεν εχουν να ζηλεψουν από τους ξενους αστρολογους. Βεβαια εχουμε και αγγλικα κειμενα από τα μελη του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ που μπορουν να διαβαζουν οι ξενοι αστρολογοι. Το ωροσκοπιο της Ελλαδος 3-2-1830 ηδη εχει πολλες επισκεψεις από ξενους αστρολογους, που καποιοι ηδη το κοινοποιουν και σε αλλα φορουμ. Επιτελους η Ελληνικη Αστρολογια αρχισει να γινεται αποδεκτη και στο ςξωτερικο. Η προσπαθεια αυτή είναι μονο η αρχη  τα καλυτερα ερχονται στο αμεσο μελλον.Μια περιηγηση στις ιστοσελιδες του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ θα σας πεισει ότι κατι καλο αρχιζει να γινεται και στην ΕΛΛΑΔΑ στο χωρο της Αστρολογιας. Για τα μελη του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, εχουμε μοναδικες προσφορες με πολλα αστρολογικα βιβλια και περιοδικα στην διαθεση τους.

Βεβαια υπαρχουν και άλλες Αστρολογικες ομαδες στην Αθηνα και την επαρχια, που κανουν καλη δουλεια στο χωρο της Αστρολογιας, που τις τιμουμε και τις σεβομαστε και δεν τους νοιωθουμε ανταγωνιστες, αλλα συμμαχους στην μαχη για την σωστη Αστρολογια,μακρυα από μαγια, ματζουνια και όλα τα σχετικα.

Η παρουσα ιστοσελιδα εχει προσφερει πολλα, από το 2007, στο χωρο της Αστρολογιας, και θα συνεχισει και στο μελλον για την διαδοση της.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνικη αστρολογια υπάρχει αιωνες. Η αγορα του εξωτερικου πατησε πανω και σε Ελληνικα κειμενα. Εμεινε ισως στασιμη η Ελληνικη αστρολογια και απαιτειται δουλεια για να ξεφυγει απο τα αναμασημενα κειμενα. Πολλάκις βασιζεται σε κειμενα του εξωτερικου. Ευχομαι να εκλλείψη η προχειροτητα. Την συνάντησα σε κάποια βίντεο και με ματια Αιγοκερως δεν με ικανοποιει.
Με εκτιμηση αναγνωστης

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν οι πολύτιμες πληροφορίες, να προσφέρει σε άρθρα σας. Μπορώ να σελιδοδείκτη weblog σας και διαθέτουν τα παιδιά μου δοκιμή μέχρι εδώ γενικά. Είμαι ελαφρώς θετική πρόκειται να ενημερώνονται πάρα πολλά νέα πράγματα εδώ από οποιονδήποτε άλλο!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αν διαβασετε προσεκτικα τα κειμενα θα δειτε οτι υπαρχουν πολλα καινουργια πραγματα σε παγκοσμιο επιπεδο. Βεβαια κανεις δεν ειναι τελειος και παντα προσπαθουμε για το καλυτερο. Ευχαριστω για την επισκεψη σας