18.2.13

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζωδια απο 17/2/2013 - 23/2/2013


Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από σήμερα το μεσημέρι περνάει και ο Ήλιος στους Ιχθείς για να έχουμε μια τέλεια πολυαστρία στο συγκεκριμένο ζώδιο, με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα να αφυπνίζονται από τρεις προσωπικούς πλανήτες. 

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθούμε καθώς θα δούμε αρκετά ευτράπελα. Ωστόσο, επειδή δεν πρεσβεύω τη φαταλιστική αστρολογία που αναθεματίζει και το ζώδιο των Ιχθύων και τον Ποσειδώνα, και επειδή θεωρώ ότι ο αστρολόγος μπορεί να φανεί χρήσιμος αν δεν φοβίσει αλλά υποδείξει πού οδηγούν οι τάσεις, θα δηλώσω από καρδιάς ότι:

Ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που εντείνει τις τάσεις για ψέματα και φούσκες αλλά, αν αξιοποιήσουμε ο καθένας μας ξεχωριστά την όψη, μας ανοίγει κανάλια επαφής με τον κόσμο των αρχετύπων και μας οπλίζει με αντιληπτικές ικανότητες που δεν τις είχαμε φανταστεί.

Ναι. Η πολυαστρία στους Ιχθείς μπορεί να υποδηλώνει μία τάση προς την αποσύνθεση αλλά κάθε νοήμον ον θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι με τη νέα προσπάθεια ανακατανομής του πλούτου του πλανήτη, με την κρίση και τα λοιπά ευτράπελα, με τον τρόπο διαχείρισης των πόρων, η αποσύνθεση είναι δεδομένη. 

Τι είναι σωστό να κάνουμε; Σωστή διαχείριση είναι η αξιοποίηση του Ποσειδώνα. Να αφεθούμε στη ροή... Να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε εμείς που έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να τον έχει γιατί όλοι ανήκουμε σε ένα Σχέδιο. Να πιστέψουμε στη δύναμή μας, στη ροή, στο γεγονός ότι καμία Δύναμη στο Σύμπαν δεν τα έχει βάλει με τους ανθρώπους. Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ. 

Οι όψεις που αυτή τη στιγμή σχηματίζουν οι πλανήτες στον ουρανό είναι δύσκολες και σχετίζονται με την αποδόμηση. Ωστόσο αυτή η αποδόμηση των πάντων που εμείς οι Έλληνες τη βιώνουμε στο πετσί μας, οφείλεται στο γεγονός ότι ο καθένας από μας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Πώς θα αποτελέσουμε μια ικανή μάζα για την αλλαγή αν δεν συνειδητοποιήσουμε αυτά που μας διαμηνύουν οι Κοσμικές Αρχές - πλανήτες;;;; 

Ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας, να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες, να αναθεωρήσουμε το σύστημα των αξιών μας, να διακρίνουμε το εφήμερο από το αιώνιο, το αληθινό από το ψεύτικο, το γνήσιο από το επίκτητο, το καλό από το κακό, την ήρα από το σιτάρι. Και επειδή όλα αυτά απαιτούν ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και αναθεώρηση του τρόπου ζωής, την μετατροπή μας από ανθρωπάκια που αποζητούν τη βολή τους σε ανθρώπους που επιζητούν την ανέλιξή τους, η δυσκολία είναι προφανής: παρεμποδίζουμε τη ροή της ενέργειας τότε οι υπερδυνάμεις (λέμε με Ποσειδώνα, Ουρανό, Πλούτωνα) λειτουργούν επιθετικά. Στην ουσία δεν είναι επιθετικές οι Κοσμικές Αρχές. Εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το μήνυμά τους και το δεχόμαστε αμυνόμενοι, ανίκανοι να χάσουμε την ανύπαρκτη ασφάλειά μας.....

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς και τις όψεις των πλανητών. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, διαβάστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: