27.1.13

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αστρολογικά, για το 2013



Οι εξελίξεις προβλέπεται να είναι άμεσες και ραγδαίες.

Όπως σαφέστατα έχω πει εδώ και καιρό ο Ουρανός από την 6η μοίρα του Κριού θα αρχίσει ως τα μέσα Φεβρουαρίου, κύκλο νέας πριμοδότησης του Αλέξη Τσίπρα, ενώ οι ασκοί του Αιόλου της διαπλοκής θα ανοίξουν προς όλα τα μέτωπα.

Στην αρχή της χρονιάς ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μια μικρή πτωτική τάση που όμως γρήγορα αντιστράφηκε, όπως είχαμε με ακρίβεια προβλέψει, συνοδευόμενη από έντονα γεγονότα που θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ συνοδεύτηκε από την ομολογία για το λάθος του ΔΝΤ στον περίφημο συντελεστή που κατέστρεψε τη χώρα. «Ξαφνικά» ο Ολιβιέ Μπλανσάρ, που προφανώς δεν είναι ο τελευταίος υπάλληλος του ΔΝΤ, έπαθε κρίση ειλικρίνειας και είπε να την μοιραστεί μαζί μας. (Σε αυτού του είδους την επικοινωνία θα αναφερθώ παρακάτω).


Δεν θα αναλύσω ξανά εδώ το γενέθλιο τετράγωνο της διαπλοκής του Δία με τον Πλούτωνα της Ελλάδας. Όμως θα ξαναπώ πως η ενεργοποίησή του, από το solar arc αυτή τη φορά, έχει την προωθητική ενέργεια πυραύλου σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δηλαδή στο θέμα που θα κρίνει τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια.


Εξάλλου υπάρχει στο Ηλιακό τόξο για τις χρονιές 2014 και 2015 ( δείτε τους χάρτες) η αντιμετάθεση όλων των αστρολογικών σημείων με τις γενέθλιες θέσεις τους! Σε αυτό έχω αναφερθεί και στο παρελθόν διεξοδικά. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το γεγονός ότι οι χρονιές αυτές είναι από τις σημαντικότερες στην Ελληνική ιστορία.



Η ουσία είναι ότι το 1ο τρίμηνο του έτους πρέπει να κλείσει το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ (Δημόσια επιχείρηση Αερίου). Η εταιρεία δεν αποτιμάται πάνω από 700 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ έχει χρέη γύρω στα 1,5 δις.

Εδώ εμφανίζεται ο… γαλαντόμος Βλαδίμηρος με τις τσέπες τίγκα στο χρήμα από τη συνεχή άνοδο του πετρελαίου και δίνει (μη δεσμευτική) προσφορά γύρω στα 2,7 δις Ευρώ και με τους δύο Ρωσικούς κολοσσούς τη Gazprom και τη Negusneft, ενώ η αμέσως επόμενη (3η) προσφορά της κοινοπραξίας Βαρδινογιάννη- Μυτιληναίου αγγίζει με το ζόρι τα 540 εκατομμύρια. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: