24.9.12

Το ωροσκοπιο του εκπροσωπου του ΔΝΤ Paul Mathias Thomsen ….ενας Ταυρος κρεμα την Ψωροκωσταινα

πρωτη δημοσιευση 5.2.2012

Ο Paul Mathias Thomsen ο αντιπροσωπος του ΔΝΤ που τυραννα ολη την Ελλαδα εχει ένα ενδιαφερον ωροσκοπιο, που ερμηνευει την ολη σταση του στο προβλημα χρεους της πατριδας. Θα προσπαθησουμε να δωσουμε μια ερμηνεια, α;πο την οπτικη της Πολιτικης Αστρολογιας.

Η αντιθεση Σεληνης-Κρονου, μας δειχνει την ανικανοτητα της πολιτικης του να γεφυρωσει τις αναγκες των ανθρωπων,στην παρουσα κριση.Μια οψη ενός ψυχρου οικονομικου εκτελεστη.

Το τετραγωνο Σεληνης-Πλουτωνα που μας δειχνει ότι είναι αγγελος θανατου, που θελει σωνει και καλα να ξεπουλησει όλα τα ασημικα του κρατος.

Η συγκετρωση υπερβολικης δυναμης,με την συνεργασια ντοπιων δοσιλογων,είναι κατι που τον υποκινει το τετραγωνο Ηλιου και Πλουτωνα.

Η εμμονη του για την απελευθερωση των φορτηγων και των ταξι, είναι κατι που μας το δειχνει ξεκαθαρα η αντιθεση Ερμη και Δεσμου της Σεληνης.

Το τετραγωνο Αφροδιτης-Δια, μας δειχνει ένα ατομο που δεν καταλαβαινει τιποτε από ηθικες αξιες των Ελληνων και προσπαθει να επιβαλλει ένα άλλο αξιακο συστημα,ξενο προς την φιλοσοφια του Ελληνα.

Αντε να δουμε τι άλλο θα παθουμε από το ωροσκοπιου του.




Ενδιαφερον είναι να δουμε και την συναστρια του με τον γενεθλιο χαρτη της Ελλαδος.

Η συνοδος της Σεληνης της Ελλαδος με τον γενεθλιο Αρη του Paul Mathias Thomsen, μας δειχνει ξεκαθαρα ότι ενδιαφερεται για τον μεταλλευτικο πλουτο της Ελλαδος αλλα και για την παραγωγη πετρελαιου, όπως μας λεει τριγωνο της Σεληνης της Ελλαδος με τον Ποσειδωνα του Paul Mathias Thomsen.


Ο γενεθλιος Ηλιος της Ελλαδος κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο Κρονο του Paul Mathias Thomsen που μας δειχνει ότι εχει μια αλογιστη συγκεντρωση εξουσιας στα χερια του, που προκαλει πεσιμιτισμο στο απαρχαιωμενο πολιτικο συστημα της Ελλαδας.


Η εμμονη του στην αυξηση της ανταγωνιστικοτητας, που δεν λαμβανει υποψη τις αναγκες του ελληνικου λαου, είναι αποτελεσμα του τετραγωνου μεταξυ του γενεθλιου Ερμη της Ελλαδας και της Σεληνης του Paul Mathias Thomsen.Παραλληλα
Το τετραγωνο του γενεθλιου Ερμη της Ελλαδος με τον Ηλιο του Paul Mathias Thomsen μας δειχνει ότι προκαλει μια πολυγλωσσια των πολιτικων αρχηγων, μιας και δεν μπορουν να παντρεψουν τις αναγκες του ελληνικου λαου με τα προσφατα οικονομικα μετρα.

Το τριγωνο του Δια της Ελλαδος με την Αφροδιτη του Paul Mathias Thomsen προκαλει ένα τσουναμι παραγωγης νεων νομων, με σκοπο την ελευση ξενων κεφαλαιων και επενδυτων.

Το τετραγωνο του Κρονου της Ελλαδος με τον Κρονο του Paul Mathias Thomsen μας δειχνει ότι αυτος εχει την εξουσια να διοικει την Ελλαδα, μεσα από περιορισμους στην λειτοπυργια της πολιτικης εξουσιας.

Το τετραγωνο του γενεθλιου Ουρανου της Ελλαδος με την Αφροδιτη του Paul Mathias Thomsen μας δειχνει ότι ο εγωισμος του στην επιβολη οικονομικων μετρων δεν λαμβανει υποψη τις πολιτικες εξελιξεις στην Ελλαδα, γιατι όλα γινονται για την δηθεν αναπτυξη.

Αυτά τα ολιγα για τον Paul Mathias Thomsen για ξερετε γιατι συμβαινουν αυτά που ζουμε, από την αποψη της Πολιτικης Αστρολογιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: