27.9.12

Τα αφροδισιακά των ζωδίων, Α΄ μέρος


Σαγηνέψτε με αφροδισιακά τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- των ζωδίων…

Τα αφροδισιακά των ζωδίων, Α΄ μέρος        
από την Ρένα Κολιοπάνου          
RenaKoliop
                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                   
Η λέξη «αφροδισιακός» προέρχεται από την Αφροδίτη, θεά του έρωτα των αρχαίων Ελλήνων. Τα αφροδισιακά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως θεραπεία στις διάφορες σεξουαλικές ανησυχίες, συμπεριλαμβανόμενων των φόβων για ανεπαρκείς επιδόσεις καθώς κι από την ανάγκη να αυξηθεί η γονιμότητα. Η αναπαραγωγή ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και η χρησιμοποίηση αφροδισιακών θα αποτελεί πάντα μια πρακτική για την ερωτική «δραστικότητα» των γυναικών και των ανδρών.

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο σε ...μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους. Μπορούν να ασκήσουν μια ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την δράση τους.
Άλλωστε είναι ένας νόστιμος τρόπος για να εγκλωβίσετε τα βέλη του Έρωτα… Ας αρχίσει λοιπόν η αποπλάνηση!
ΚΡΙΟΣ
Γυναίκα: Σίγουρα είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να κρύψει τις ορμές της. Ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το αποκτήσει, γι’ αυτό χρειάζεται έναν σύντροφο που να έχει τις ίδιες αντοχές με εκείνη.
vasilikos_copyΜπορεί να ξεκινήσει έναν καυγά, λόγω του τρομερά έντονου ταπεραμέντου της και να καταλήξει στο κρεβάτι με πολλούς, σύντομους αλλά δυνατούς οργασμούς, γιατί βασικά διαθέτει μια αχόρταγη, ζωώδη σεξουαλικότητα, η οποία διεγείρεται από την ένταση και τον ανταγωνισμό. Οι ορέξεις της είναι αδηφάγες  και αν δεν ικανοποιηθεί αρκετά μπορεί να συνεχίσει ...μόνη της.
Αν όμως θεωρείτε ότι μπορείτε να ανταποδώσετε το χτύπημα και έχετε αρκετές δυνάμεις για να συνεχίσετε, προσθέστε λίγο βασιλικό στο γεύμα της.
Ο βασιλικός, ενδεικτικό βότανο του Κριού έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το σεξ. Στην ευρωπαϊκή λαϊκή παράδοση ήταν ένα σημαντικό συστατικό σε πολλά  φυλακτά αγάπης. Για τους οπαδούς της θρησκείας Βουντού της Αϊτής είναι το ιερό φυτό της ακόρεστης σεξουαλικής θεάς Erzullie. Παρά το γεγονός ότι κανένας βοτανολόγος από την Ευρώπη δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα γι' αυτό, υπάρχει μια επίμονη άποψη ότι ερεθίζει το πάθος στις γυναίκες ενώ  έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα στους άνδρες.
Επίσης ως αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμεύσει για ένα απολαυστικότατο μασάζ στην πλάτη της ανυπόμονης Κριαρίνας, προτού βρεθείτε από κάτω της, μιας και της αρέσει να έχει αυτή τα πρωτεία και τον πλήρη έλεγχο της ερωτικής πράξης.
Άνδρας: Με τον άνδρα Κριό ή μένετε ή φεύγετε! Μέση λύση δεν υπάρχει. Αν δεν έχετε σκοπό να πλαγιάσετε μαζί του, καθίστε στο σπίτι να εξασκηθείτε στο ...πλέξιμο. Αυτός ο άνδρας δεν αστειεύεται γιατί, όταν σας θέλει, σας θέλει πραγματικά και μάλιστα άμεσα! Αν μπλεχτείτε  με έναν «καθαρόαιμο» Κριό έχετε βασικά δύο επιλογές: Ή να είστε έτοιμες να την κοπανήσετε από την πιο κοντινή πόρτα, όταν οι σεξουαλικές ορέξεις του «ανοίξουν» επικίνδυνα ή να μείνετε και να απολαύσετε έναν πραγματικά μεγάλο εξερευνητή, που ακροβατεί από την μια ακρότητα στην άλλη και του αρέσει να δοκιμάζει καθετί που σοκάρει και απαγορεύεται.
hotpepperΑν αισθανθείτε την ενεργητικότητα του να πέφτει, τολμήστε να εισάγετε λίγο τσίλι στην διατροφή του-αν και μεταξύ μας δεν του χρειάζεται ιδιαίτερα όπως προανέφερα.
Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία, η θερμογένεση και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε είναι γνωστή η προτίμηση των κυρίων που έχουν κυβερνήτη τον φλογερό Άρη, στις καυτές, πικάντικες γεύσεις.

Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/35049-ta-afrodisiaka-twn-zwdiwn-a%CE%84-meros?utm_source=DPG+GROUP+of+Companies+FULL+list&utm_campaign=31af6d87ee-no18_newsletter_astrology9_20_2012&utm_medium=email#ixzz27h6sUHj2

Δεν υπάρχουν σχόλια: