4.8.12

Ταξιδιωτικός οδηγός Αυγούστου με οδηγό τους πλανητες


        Urania lab
Με πυξίδα τους πλανήτες- Ταξιδιωτικός οδηγός Αυγούστου        

Που να πάμε για να περάσουμε όπως επιθυμούμε; Θέλουμε δράση, ξεφάντωμα, ηρεμία ή μήπως να χωθούμε σε μια ερωτική φωλιά; Κάθε μήνα υπάρχουν διαφορές στις δονήσεις ανάλογα με την μετακίνησή μας στο χώρο. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δονήσεις αυτές, τότε μπορούμε είτε να βιώσουμε εμπειρίες που θα τις θυμόμαστε για πάντα, είτε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες κακοτοπιές.
Με τη βοήθεια της Αστρο-χαρτο-γραφίας σας δίνουμε λοιπόν κατ’ αποκλειστικότητα τις μηνιαίες αντιστοιχίες ανάμεσα στις διάφορες περιοχές, εντός και εκτός Ελλάδας, και τις πλανητικές ενέργειες. Έτσι, μπορείτε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι με καθαρά αστρολογικά κριτήρια, και επομένως να έχετε αυξημένες πιθανότητες να είναι επιτυχημένο. Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για τις σημασίες των πλανητών και τις περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους για το μήνα Αύγουστο.
Resorts-Albena-Bulgaria-1ΗΛΙΟΣ
Στα μέρη του Ήλιου νοιώθετε να σας πλημμυρίζει μια ζωτικότητα που σας κάνει να ψάχνετε την δημιουργικότητα σε όλες της τις εκφράσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια άμεση επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό.
Οδήγηση: Λίγα αυτοκινητιστικά προβλήματα παρουσιάζονται. Προσοχή στην αριστερή λωρίδα προσπέρασης. Καλύτερες κατευθύνσεις η ανατολή και ο νότος σε σχέση με δύση – βορρά.
Διαμονή: κέντρο της πόλης ή του οικισμού. Επαφές με προύχοντες του τόπου.
Προτάσεις: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για πολλά, αφού οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν από μόνες τους στη σωστή κατεύθυνση. Οι άνδρες θα βρεθούν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους και οι γυναίκες στον άνδρα που τις αντιπροσωπεύει.
Περιοχές του Ηλίου για την Ελλάδα: Ν Ροδόπης, Λήμνος, Σκύρος, Εύβοια, Ύδρα, Κύθηρα.
Περιοχές του Ηλίου για το εξωτερικό: Βουλγαρία, Τσεχία, Νορβηγία
                                                                                                                                 
ΣΕΛΗΝΗimg2 
Στα μέρη της Σελήνης νοιώθετε σαν το σπίτι σας. Τα μέρη που επισκέπτεστε σας θυμίζουν έντονα την παιδική σας ηλικία. Αυτό σας κάνει να επικοινωνείτε έντονα με τις δυνάμεις της φύσης αλλά και να γεύεστε τα πλεονεκτήματα της ντόπιας παράδοσης.
Οδήγηση: Πιθανόν να μείνετε από βενζίνη, να σας σκάσει το λάστιχο ή να έχει βλάβη η αντλία βενζίνης. Δυσκολίες από παθητική ή υπέρ-παθητική οδήγηση. Καλύτερες κατευθύνσεις δύση – βορράς.
Διαμονή: Σε παραδοσιακούς ξενώνες και δωμάτια. Μεταβολές, συμμετοχή σε πανηγύρια και τοπικές εκδηλώσεις.
Προτάσεις: Γνωρίστε τη λαϊκή παράδοση του τόπου κι αφεθείτε στη μαγεία και τα μυστικά της. Οι γυναίκες θα ανακαλύψουν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους και οι άνδρες μια γυναίκα που πάντα ήθελαν ως φίλη, ερωμένη ή σύζυγο.
Περιοχές της Σελήνης για την Ελλάδα: Ν Έβρου, Πόρος, Αίγινα, Λακωνία
Περιοχές της Σελήνης για το εξωτερικό: Τουρκία, Πολωνία Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: