13.8.12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


 
Σμάρω Σωτηράκη         Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια        

ΚΡΙΟΣ
102112193_1
Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στο ζωδιακό σας σταυρό θα επηρεάσει κυρίως τα Κριάρια που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.
Ο Άρης συναντά σε μια σκληρή όψη συνόδου τον Κρόνο στο Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, επηρεάζοντας κυρίως τα Κριάρια του τρίτου δεκαημέρου.
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής υπερτονίζει και ενισχύει τις επιδράσεις αυτών των όψεων αλλά, ευτυχώς για σας, τα φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα βρίσκονται στο Λέοντα, σε ένα περιβάλλον που «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας και εξάρει τη δημιουργικότητά σας.
Γενικότερα όλοι σας πρέπει να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να κάνετε κάποια μοιραία λάθη στις σχέσεις είτε τις επαγγελματικές είτε τις συναισθηματικές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μακροχρόνιους δεσμούς ή γάμους.
Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να καθορίσει τις συμπεριφορές σας γιατί θα ήταν κρίμα να βουλιάξετε μέσα στις ενοχές σας αργότερα.
Κρατάμε το καλό: Εστιαστείτε στις καλοκαιρινές χαρές, στα φλερτ, στις διασκεδάσεις, μιας και η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει, τη στιγμή μάλιστα που θα υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: