27.8.12

Οι 30 Παρθένοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου


Οι 30 μοίρες της Παρθένου και οι ιδιότητές τους
Χριστίνα Δημοπούλου         Χριστίνα Δημοπούλου
Οι 30 Παρθένοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου        
Κάθε Παρθένος κι η ...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:                                                                                                                              



0-1 μοίρες
Είστε η ψυχή της παρέας και έχετε το χάρισμα να προσφέρετε χαρά και γέλιο στους γύρω σας. Η κοινωνικότητα και η αγάπη για ομαδικές δραστηριότητες σας βοηθούν να προοδεύσετε.
1-2 μοίρες
Είστε προικισμένοι με κριτικό πνεύμα και μαθηματικό μυαλό. Η μεθοδικότητα και η παρατηρητικότητα συχνά επισκιάζουν τα συναισθήματα και την έμπνευσή σας.
2-3 μοίρες
Σας διακρίνει η ψυχραιμία, η ενεργητικότητα και η αγάπη για την απονομή δικαιοσύνης. Θα πετύχετε επαγγελματικά και θα καταφέρετε τις οικονομικές σας επιδιώξεις.
3-4 μοίρες
Αδιαφορείτε για την προσωπική σας προβολή και προσπαθείτε να ενισχύετε τους άλλους, εστιάζοντας στην λεπτομέρεια. Απεχθάνεστε το ψέμα και την ανακρίβεια και χαρακτηρίζεστε από μια βαθιά αίσθηση της πραγματικότητας.
4-5 μοίρες
Αγαπιέστε από τους γύρω σας και είστε πάντα προετοιμασμένοι να ανταποκριθείτε με σύνεση στα καθήκοντά σας. Η διαύγειά σας συχνά βγάζει από τη δύσκολη θέση τους φίλους σας. Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: