23.7.12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22 - 28/7/2012 με τον Ερμή σε Μεγάλα Κέφια & Ήλιο στο Λέοντα




Ο Ήλιος μπαίνει στο Λέοντα! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Ήλιος από το περιβάλλον που κυβερνά, μας χαμογελάει, προτείνοντας να έρθουμε σε επαφή με το κέντρο μας, να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας, να κάνουμε θετικές σκέψεις. 
Η περίοδος είναι καλή για διασκεδάσεις, ερωτικές χαρές και πανηγύρια! Ας προσπαθήσουμε να εναρμονιστούμε με αυτήν την πλευρά της ζωής, κόντρα στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο των αριθμών και της οικονομικής ύφεσης. Ας παλέψουμε για να αντισταθούμε σε όσους μας θέλουν να είμαστε τα πιόνια τους κι ας αποδείξουμε ότι είμαστε σκεπτόμενες, συνειδητοποιημένες, ανεξάρτητες, φωτεινές, ηλιακές προσωπικότητες.


Ο Ερμής μας βοηθάει πολύ αυτή την εβδομάδα καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, τρίγωνο με τον Ουρανό, εξάγωνο με το Δία. Η ανάδρομη κίνησή του δεν είναι αρνητική. Απλά μας καλεί να αποσυρθούμε για λίγο από τους φρενήρεις ρυθμούς μας και να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας και, αν χρειάζεται, τις αναθεωρήσεις μας. Η εποχή όχι μόνο επιτρέπει τους πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά και τους επιβάλλει. Με τα τρίγωνα και τα εξάγωνά του ενισχύει τη δυνατότητά μας να κατεβάσουμε ιδέες, να κάνουμε μια βουτιά στο συλλογικό ασυνείδητο και να αντλήσουμε απόψεις, θεωρίες, εμπνεύσεις, να είμαστε πιο διαυγείς στις αποφάσεις μας. 


Αν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικότερα τι σημαίνει ανάδρομος Ερμής και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, πατήστε εδώ.


Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις αρμονικές όψεις του ανάδρομου Ερμή και την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: