1.6.12

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια


Πάρις Σιδηρόπουλος         Πάρις Σιδηρόπουλος
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια        
 
Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.


vedic_june 
Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο, κατάλληλο για θέματα πνευματικά και μεταφυσικά, κάνοντας την καθημερινότητα βαρύ φορτίο. Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρίσκεται από 1-21/6 στο 4ο σπίτι της μητέρας και της εστιακής ασφάλειας με αποτέλεσμα να βρίσκεται καταφύγιο είτε στην μητέρα σας είτε μένοντας στο σπίτι υπερβολικά πολλές ώρες απομονωμένοι από τον έξω κόσμο και τον θόρυβο της πόλης. Ιδανική περίοδος για την τρίτη ηλικία ή άτομα μοναχικά που μένουν εκτός πόλης. Φροντίστε να διδαχθείτε από αυτή την εμπειρία και μην πιστέψετε ότι έφτασε το... τέλος του κόσμου. Από 22-30/6, ο Άρης μετακινείται στο 5ο τυχερό σπίτι των παιδιών και της δημιουργίας με αποτέλεσμα να ξεδώσετε κάπως, ασχολούμενοι με τα παιδιά ή το ερωτικό σας ταίρι. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: