18.6.12

Νέα Σελήνη στους Διδύμους 19/6/2012 - Προβλέψεις και πώς θα επηρεάσει



Δύο ημέρες μετά τις πολυαναμενόμενες εθνικές εκλογές, στις 19/6/2012, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στην 28η μοίρα των Διδύμων.
Πρόκειται για μια ισχυρή Νέα Σελήνη αν λάβουμε υπ όψιν μας πέραν των όψεων που σχηματίζονται, το γεγονός πως ακολουθεί μετά από δύο σημαντικές εκλείψεις.
Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στις 24 μοίρες του Σκορπιού, σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της Ελλάδας και σε σύνοδο με τη Σελήνη του ενός εκ των δύο πρωτοπόρων, του κ. Αλέξη Τσίπρα.
Το τετράγωνο με τον Άρη καταδεικνύει ένα κλίμα διαμάχης, που δυσκολεύει τις διαπραγματευτικές συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων.
Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε Ταυ - τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη της Ελλάδας, γεγονός που επισφραγίζει το συγκρουσιακό καθεστώς που θα ακολουθήσει.
Επιπλέον η ακριβέστατη αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας, εντείνει την ανασφάλεια, τη σύγχυση, καθώς και τις κρυφές παρασκηνιακές τακτικές.
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 28 μοίρες των ζωδίων αυτών.
Ευνοϊκότερη θα είναι για Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες και Κριούς γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι θα μπορέσουν να δουν ευδιάκριτα όλα όσα οι υπόλοιποι προσπαθούν, με μεγεθυντικούς φακούς.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.                                                                                                                                                                                          
ΚΡΙΟΣ
Ζητάτε τα εύσημα για όσα προβλέψατε με ακρίβεια και διαίσθηση και γίνεστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, βρισκόμενοι στην αφετηρία ενός ξεκαθαρίσματος σκέψεων, απόψεων και αποφάσεων. Σας δίνεται η ευκαιρία να επιχειρήσετε συναναστροφές και συνδιαλλαγές που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας, ενώ καινούργιες ιδέες στολίζουν τα ανήσυχα κεφάλια σας.
Δραστήριοι και ενεργητικοί καθώς είστε, ξεκινήστε ένα μονόπρακτο στο οποίο ο λόγος και η έκφραση θα εντυπωσιάσουν. Υπάρχει κάτι που θέλετε να πετύχετε πάρα πολύ. Αν δεν διασπαστείτε στην πορεία, το έχετε σίγουρα δικό σας μέσα από μια προσεγμένη επικοινωνία.    

Η συνέχεια εδώ
http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/31794-Nea-Selini-Ioynioy-%E2%80%93-Pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: