24.2.12

Ανεξαρτητοι Ελληνες, αν θελετε την παραμυθα του Ποσειδωνα και την επαναστατικοτητα του Ουρανου, το κομμα του κυριου Πανου Καμμενου είναι το καταφυγιο σας.




Επιτελους ο κυριος Πανος Καμμενος εκανε και αυτος κομμα,Ανεξαρτητοι Ελληνες,  για να είναι καπου και αυτος αρχηγος. Ας δουμε με την βοηθεια της Πολιτικης Αστρολογιας, τι είναι το νέο κομμα.

Καποιος που ξερει βασικη Αστρολογια, αυτό που του κτυπα αμεσα το ματι είναι η συνοδος Ηλιου-Ποσειδωνα στους Ιχθυς. Αυτό σημαινει ότι ο πολιτικος αρχηγος, διαβαζε Πανος Καμμενος, είναι ο αντανακλαστηρας των καλων καιρων που θα ελθουν, γιατι ξερει τι θελει ο λαος και του προσφερει απλοχειρα, ασχετα με τα αστρολογικα βιβλια και θεωρια που λενε ότι αυτή η συνοδος εινι η αστρουπογραφη του Λαικισμου. Θελει να συνασπισει την Δεξια κσι την Αριστερα, μεσω ενός οραματος μιας και ο Ηλιος είναι η κυριαρχη ταξη και ο Ποσειδωνας, μας δειχνει την λουμπεν εργατικη ταξη, που στις ημερες μας είναι πλεον γεγονος, μιας και το πολιτικο συστημα μας, την ειχε εξαφανισει, τουλαχιστον από το προσκηνιο.

Η συνοδος Ουρανου-Σεληνης τον κανει ένα πολιτικο αρχηγο που βλεπει τις αναγκες του λαου, αλλα με ένα διαφορετικο τροπο, μιας και η χιαστη οψη Σεληνης-Κρονου μας δειχνει ότι θελει τους απλους ανθρωπους στην εξουσια, κατι σαν λαικη κυριαρχια ειτε αριστερης ειτε δεξιας  και ο Θεος της Ελλαδας να βαλει το χερι του, γιατι τον εχουμε αναγκη, Ποσειδωνας στους Ιχθυς και εχουμε και τις μεταφυσικες μας ανησυχιες μας, αλλα δυστυχως οι αλλοι Ευρωπαιοι δεν καταλαβαινουν από τετοια, μονο ευρωπουλα και παλι ευρωπουλα.

Το τριγωνο Ποσειδωνα-Κρονου μας δειχνει την ψευαισθηση της εξουσιας και μεγαλοπνοα σχεδια που δεν εχουν όμως επαφη με την πραγματικοτητα, μιας και το προγραμμα που θα παρουσιασει δεν εχει γινει από ειδικους, αλλα απλα από τσακαλια  της πολιτικης επικοινωνιας. Αυτό που χαρακτηριζει το νέο κομμα θα είναι μια εντονη προπαγανδιστικη ρητορεια που θα παραμορφωνει την καθημερινοτητα, απλα και μονο για μια εμφανιση το γυαλι, οπου και αν είναι αυτό, ακομη και στο ΤιΒΙ Πετρομαγουλας.

Ο Πλουτωνας στον 11ο οικο και στον Αιγοκερω μας δειχνει ότι το συλλογικο του οραμα είναι ο φοινικας που αναγενναται από τις σταχτες του, κατι μου θυμιζει αυτό,και  το τριγωνο με τον Δια τον κανει αγγελο συμμαχο της Ελλαδος, οταν αυτή βρεθει σε δυσκολη θεση ειτε στο εσωτερικο ειτε στο εξωτερικο.

Αυτά λενε τα αστρα και ας δουμε τι θα φερει ο καιρος χωρις τα παραπουλια του…..

Ενδιαφερον εχει να δουμε τι εγινε σαν σημερα στην Ιστορια, μιας και εχουν την δικη τους σημειολογια, αυτό θα το κρινεται εσεις, εγω απλα παραθετω τα γεγονοτα….


303: Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός εκδίδει το πρώτο έδικτο κατά των Χριστιανών.
391: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Θεοδόσιος Α' απαγορεύει την ειδωλολατρία. Στο πλαίσιο αυτό παύει και η τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων που είχαν ξεκινήσει το 776 π.Χ.
1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κυκλοφορεί την επαναστατική προκήρυξη «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος», με την οποία ζητά από τους Έλληνες της Μολδαβίας και της Βλαχίας να επαναστατήσουν. Η ενέργειά του αυτή σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της Επανάστασης στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες.
1920: Το Κόμμα των Γερμανών Εργατών, με υπεύθυνο προπαγάνδας τον άγνωστο τότε Αδόλφο Χίτλερ, ανακοινώνει την αντισημιτική πολιτική του. Σε μία μπυραρία του Μονάχου, ο Χίτλερ ανακοινώνει τις "25" θέσεις του για τα προβλήματα της Γερμανίας. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από θέσεις του παγγερμανισμού, του σοσιαλισμού, του φασισμού και της θεωρίας για την ιεραρχία των φυλών.
1964: Δημοσιεύματα του ελληνοκυπριακού Τύπου αποκαλύπτουν μυστικό σχέδιο των Τούρκων, σύμφωνα με το οποίο στον μελλοντικό τουρκοκυπριακό τομέα θα περιληφθούν η Αμμόχωστος, η Κυρήνεια και η μισή Λευκωσία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: