21.2.12

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες-Προσοχή στη συγκίνηση. Αν είναι γόησσα, δεν παύει να ’ναι και ρουφιάνα.

Έχουμε όλοι ανάγκη από ένα όραμα, έστω και αν είναι placebo

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger



















«Προσοχή στη συγκίνηση. Αν είναι γόησσα, δεν παύει να ’ναι και ρουφιάνα.»
Οδ. Ελύτης

Κάπως έτσι θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε την Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου. Μια Νέα Σελήνη όπου η συμμετοχή τόσο του Ποσειδώνα όσο και του Χείρωνα μας δημιουργεί πλείστα ζητήματα. Πολλά πράγματα θα δρομολογηθούν ως υποσχέσεις, ελάχιστα όμως θα πραγματοποιηθούν. Ο Ποσειδώνας εδώ λειτουργεί σαν ...μυοχαλαρωτικό της δράσης, προσφέροντας την ψευδαίσθηση πως πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αλλά ακόμα και έτσι, έχει κάποια προσφορά, αφού όπως έλεγε και ο Τίτος Πατρίκιος: «Χαίρομαι να τους βλέπω ευτυχισμένους έστω από κουταμάρα». Έχουμε όλοι ανάγκη από ένα όραμα, έστω και αν είναι placebo.


Οι εξισώσεις του χάρτη

-Αλλαγή και μετασχηματισμός. Διαχείριση της δύναμης. Διαταραχή της όποιας ευτυχίας. Ξαφνικό χτύπημα που προκαλεί σοβαρή ζημιά. Ένα έθνος βρίσκει την χαρά του. Μια αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια.
(Νέα Σελήνη= Πλούτωνας /Vulcanus= Δίας/Hades = Άρης/Ουρανός = Wi/Δίας = ASC/Κρόνος = Poseidon)

-Απώλεια επιχείρησης ή επαγγέλματος ως αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης. Οποιαδήποτε μορφή δέσμευση με αρρωσταίνει. Για να είναι μάρτυρας σε ένα μεγάλο έγκλημα ή ένα μεγάλο ατύχημα. Για να είναι
συμμετέχων στα αμφισβητήσιμα πράγματα. Για να είναι ενεργός ως κατάσκοπος Μισθοφόρος. Για να είναι μέλος μιας στρατιωτικής οργάνωσης. Ίδρυμα προσφοράς προς τον άνθρωπο. Σπάταλος... παίκτης χρηματιστηρίου. Προσποίηση πως κάποιος έχει άκρες και γνωριμίες. Νέα είδηση οικονομικής κατάρρευσης.
(LM= Βόρειος Δεσμός = Hades/Kronos= Cupido/Zeus=Δίας /Ποσειδώνας= ASC/Hades)


Ο Χάρτης της Νέας Σελήνης ως προς τον Χάρτη της Μεταπολίτευσης


-Ο αυτόπτης μάρτυρας σε ένα θάνατο. Ο θάνατος της μητέρας. Μια απρόσμενη χαρά. Οικονομικές υποσχέσεις. Ξαφνικό χτύπημα που προκαλεί σοβαρή ζημιά. Μεγάλες ιδέες στο κοινό. Κατηγορίες ή ποινική δίωξη εναντίον κυβερνητικού προσώπου.
(Νέα Σελήνη= Ήλιος/Πλούτωνας= Wi/Admetos= Αφροδίτη/Δίας = Δίας /Apollon= Άρης/Ουρανός =Ερμής/Kronos)  Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: