31.12.11

Η Βασιλική Κόντη εύχεται και ερωτοσκοπεί για το 2012

Η Βασιλική Κόντη εύχεται και ερωτοσκοπεί για το 2012

Όλοι συνήθως μιλούν για κοσμικά γεγονότα, εγώ όμως θα εστιάσω επί των προσωπικών σχέσεων

Ανατρεπτική θα χαρακτήριζα την χρονιά που ακολουθεί, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.
Ο Πλούτωνας κι ο Ουρανός κονταροχτυπιούνται «στα μαρμαρένια αλώνια» και είναι αποφασισμένοι να μετασχηματίσουν το κοινωνικό γίγνεσθαι, να επιβάλουν την κατάρρευση των παλαιών, ξεπερασμένων μοντέλων που κυκλοφορούν μη προσφέροντας πλέον τίποτα . Σε συλλογικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Οικονομική πίεση, άγχος, απομάκρυνση των ανθρώπων μεταξύ τους; Η κρίση είναι μέσα στα σπίτια μας αλλά δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να μας καταβάλλει. Γιατί μόνον εκείνοι που έχουν θετική οπτική γωνία μέσα στη δίνη των εξελίξεων και μπορέσουν να εκτιμήσουν την αξία της αγάπης μέσα στη ζωή τους θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν την μάχη. Μόνον εκείνοι που θα «δουν» την όποια κρίση ως ευκαιρία και θα την στρέψουν προς το φως, θα μπορέσουν να τρυγήσουν τους καρπούς της ευτυχίας.
Και ευτυχία δεν είναι το να έχεις αλλά κυρίως το να μπορείς να προσφέρεις χωρίς να φοβάσαι πως θα στερέψει η δεξαμενή σου, χωρίς να υποκύπτεις στον τρόμο της ανέχειας.
Γιατί τελικά αυτό που έχουμε είναι το τι είμαστε και δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει κανείς παρά την θέληση μας.

Κι επειδή όλοι συνήθως μιλούν για κοσμικά γεγονότα, θα εστιάσω επί των προσωπικών σχέσεων και θα πω πως δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κληθούν να πάρουν ρηξικέλευθες αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή ή θα θελήσουν να την ανανεώσουν χωρίς να υπολογίσουν δεσμεύσεις και κανόνες.

Αχ... Ο έρωτας! Μας περιμένει «στην ανθισμένη την πορτοκαλιά από κάτω», όπως έγραψε ο Λόρκα.

Οι πλανητικοί δείκτες εξακολουθούν να είναι στραμμένοι πάνω στα τέσσερα παρορμητικά ζώδια, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Εκεί φωλιάζει το καινούργιο, εκεί θα γίνει η «επανάσταση», βελούδινη, πορτοκαλί ή κατακόκκινη.

Και τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια όμως έχουν μερίδιο από την δόξα μιας περιπέτειας, εφήμερης ή αιώνιας -αυτό θα κριθεί από τον καθένα χωριστά, με βάση το ωροσκόπιο του.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν για ένα μεγάλο διάστημα τον Άρη στην Παρθένο να τους «τριβελίζει» και την Αφροδίτη στους Διδύμους, να τους κλείνει πονηρά το μάτι.
Είναι κι αυτές οι εκλείψεις που θα συνεχίσουν να υλοποιούν το αδύνατο και να καταρρίπτουν τις βεβαιότητες.

Κανείς όμως τελικά δεν θα μείνει παραπονεμένος.
Οι Υδροχόοι από τον Ιούνιο θα έχουν τον Δία στον 5ο οίκο να τους στρώνει το τραπέζι υποσχόμενος κι αυτός ένα ...μεγάλο φαγοπότι!
Οι Σκορπιοί προλαβαίνουν μέχρι την άνοιξη να δέσουν τις ελπίδες και τα όνειρα τους για μια σχέση που θα είναι πραγματικά αντάξια τους.
Μαζί και οι Λέοντες, που μπορούν μέσα στον σωρό των νέων θαυμαστών, να εντοπίσουν το διαμάντι της καρδιάς τους.
Όσο για τους Ταύρους, τουλάχιστον για φέτος έχουν το... κοκαλάκι της νυχτερίδας και κάθε ευχή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Όπως βλέπετε, το 2012 δεν δείχνει τελικά και τόσο άσχημα αλλά κυρίως μια σημαντικότατη χρονιά. Και οι ευχές που θα μπορούσαν να τη συνοδεύσουν, είναι αυτές που χρειαζόμαστε περισσότερο, δηλαδή  Δημιουργικότητα, Αρμονία, Κατανόηση, Ενότητα και προπάντων Αγάπη!
Ευχές που με την έλευση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι εύκολο να πάρουν θέση στην καθημερινότητα όλων μας.

Καλή Χρονιά!

Αναδημοσιευση απο astrology.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: