22.12.11

Σμάρω Σωτηράκη: Ευχές και προβλέψεις για το 2012

Μέσα στο 2012 θα γίνει πιο προφανές ότι η οικονομική κρίση δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα.


από τη Σμάρω Σωτηράκη

_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

















Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2012, μιας ιδιαίτερης χρονιάς, η οποία έχει αποκτήσει ειδικό βάρος λόγω των εσχατολογικών σεναρίων που τη συνοδεύουν. Οι Μάγιας μας κληροδότησαν ένα ημερολόγιο που «μηδενίζει» την ημέρα του χειμερινού Ηλιοστασίου (21/12/2012) ενώ η παγκόσμια οικονομική κρίση σπέρνει την ανασφάλεια και τον πανικό.

Οι Μάγιας και το ημερολόγιό τους έγιναν η αφορμή να συγγράψω το βιβλίο μου «2012 Αλήθειες και Ψέματα» και μέσα από την έρευνά μου για το ουσιαστικό μήνυμα που μας κληροδοτούν, να καταλάβω ότι η χρονιά που έρχεται, δεν θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας αλλά θα κρούσει τις καμπάνες που θα υποχρεώσουν την ανθρωπότητα στο να αναβιβάσει συνειδητότητα. Παράλληλα, η οικονομική κρίση μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε θέσεις, απόψεις, ιδέες, αξίες.

Μέσα στο 2012 θα γίνει πιο προφανές ότι η οικονομική κρίση δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ένας μοντέρνος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που υποκινείται από τις οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη, οι οποίες ελέγχουν πλήρως κάθε μορφή εξουσίας. Ωστόσο, η σημαντικότερη πλανητική όψη που θα επιδράσει καταλυτικά στο 2012 είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Η άρχουσα τάξη, οι κρατούντες τη μερίδα του λέοντος από τα πλούτη του πλανήτη, έχοντας στο πλευρό της όλες τις μορφές εξουσίας (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την ανθρωπότητα που πρέπει να αποκτήσει νέες αξίες και ιδέες, με τον καθένα μας ξεχωριστά που καλείται να αλλάξει άρδην τη νοοτροπία του και να επαναστατήσει (Ουρανός στον Κριό). Εδώ προσοχή: δεν μιλάμε για αιματοχυσίες (που δυστυχώς υπάρχουν στη σφαίρα των προβλέψεων για το 2012) αλλά για επανάσταση των συνειδήσεων που είναι και η πιο ουσιαστική. Το μήνυμα που δίνει ο Ουρανός από τον Κριό είναι σαφές: μην αφήνετε να σας ελέγχουν σαν μάζα, πατώντας στο φόβο σας. Γίνετε ανεξάρτητες σκεπτόμενες οντότητες.

Επίσης σημαντικό ρόλο στο τέλος του 2012 θα παίξει η αμοιβαία υποδοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα, όψη πολλών μεγατόνων, η οποία εκφράζει ακριβώς αυτό το αρπακτικό παιχνίδι των κρατούντων και την προσπάθειά τους να ανακατανείμουν τον παγκόσμιο πλούτο του πλανήτη προς όφελός τους. Όμως όλα αυτά θα «ζυμωθούν» χθόνια και βέβαια θα προκληθούν μεγάλα πλήγματα σε πολλά κράτη.

Αυτές οι δύο όψεις προσβάλλουν το χάρτη της Ελλάδας και συγκεκριμένα το τετράγωνο του Δία – Πλούτωνα (με βάση το χάρτη του πρωτοκόλλου του Λονδίνου – 2/3/1830). Φαίνεται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά σκάνδαλα και ότι το καθεστώς της αδικίας και της διαπλοκής που έχει δείξει το σκληρότερό του πρόσωπο μέσα στο διετία 2010 – 2011, θα συνεχίσει ακάθεκτο το «έργο» του. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είμαστε τα μόνα θύματα αυτού του παγκόσμιου «πολέμου». Το βέβαιο είναι ότι επέρχονται κοσμοϊστορικές αλλαγές για την ανθρωπότητα, οι οποίες βεβαίως δεν θα διαδραματιστούν μόνο μέσα στο 2012 αλλά σε βάθος χρόνου.

Τα μηνύματα των άστρων μας προτρέπουν να αλλάξουμε στάση, να αναβαθμίσουμε το σύστημα των αξιών μας, να αποκτήσουμε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο μέσα από το οποίο να νοιαζόμαστε πιότερο για το συλλογικό και λιγότερο για το προσωπικό συμφέρον, να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι σε κάθε μας βήμα…

Τώρα που το Άστρο των Χριστουγέννων επανέρχεται στην επικαιρότητα, ας συνειδητοποιήσουμε πόσο αναγκαίο είναι να βρούμε το άστρο που υπάρχει μέσα στον καθένα μας για να ρίξουμε φως στις σκιερές πλευρές μας και να οδηγηθούμε στο λίκνο των πιο θετικών, των πιο καλοπροαίρετων πλευρών της ψυχής μας. Ας ακολουθήσουμε το άστρο της ελπίδας που οδηγεί στην αναγέννηση κι ας συντονιστούμε με την αισιοδοξία, τις θετικές σκέψεις, την Αγάπη.

Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα, και να έχετε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία, ευδαιμονία, χαρά!

Είθε να συμβεί το θαύμα και να ξημερώσει η μέρα που όλοι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη θα αναπνεύσουμε το δροσερό αεράκι της ειρήνης, της δικαιοσύνης, της αρμονίας, της ισότητας, της ελευθερίας…

Χρόνια πολλά! Αγάπη και Φως!
Σμάρω Σωτηράκη
Πηγη εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: