29.9.11

Ερντογάν feat Νετανιάχου-Ο καλός και ο κακός αστυνόμος..αστρολογική ανάλυση

Το «οικόπεδο 12» και ο «Όμηρος» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας
Ως δικηγόροι των ...διαβόλων, επιχειρηματολογούν οι Karl Heinz Ottinger και Γιάννης Ριζόπουλος


Η Φάρμα των Ζώων

Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να γίνουμε ειδικοί και σε θέματα ορυκτού πλούτου. Το «οικόπεδο 12» και ο «Όμηρος» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας, που φυσικά βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία των ξένων συμφερόντων.

Η μαμά Αμερική βλέπει τα παιδιά της να τσακώνονται σαν τα κοκόρια για το πιο θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των πετρελαίων και του φυσικού αερίου.
Γαβγίζει ο Ερντογάν, χλιμιντρίζει ο Νετανιάχου, ποντίκι που βρυχάται ο Γ Παπανδρέου...
Σκέτη φάρμα των ζώων γίναμε και ακολουθώντας τα αχνάρια του Όργουελ δεν μένει παρά να θυμηθούμε το φινάλε: Η επανάσταση των γουρουνιών εναντίον του φάρμερ Τζόουνς και των ανθρώπων γενικότερα, κατέληξε σε μια ωραιότατη σύμπραξη, όπου πλέον τα γουρούνια δεν ξεχώριζαν από τους ανθρώπους...


OIL-DRIL_508_355-474x331_copy

Όλοι βέβαια γνωρίζουν πως ο καβγάς στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται για το πάπλωμα, αφού είναι δεδομένο πως η πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη (διάβαζε ...Τζόουνς) έχει τα γένια και τα χτένια. Ποσώς την ενδιαφέρει ποιό από τα «παιδιά» της θα χορτάσει περισσότερο. Θα τα δώσει όλα σε αυτό που θα της τάξει μεγαλύτερη «μίζα».
Κι εδώ δεν μπορεί να περάσει διόλου απαρατήρητο πως τόσο ο Ερντογάν, όσο και ο Νετανιάχου έχουν στους γενέθλιους χάρτες τους από ένα τετράγωνο Ήλιου-Δία. Όπερ σημαίνει ότι και οι δύο τα ...λεφτά τους θα τα πάρουν!
Το «αγκάθι» αυτής της περιόδου έχει να κάνει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που κατά έναν ...μαγικό τρόπο το τετράγωνο τους, «ακουμπάει» τους Ήλιους αμφοτέρων των ηγετών.
Ουσιαστικά δηλαδή, ο Ερντογάν και ο Νετανιάχου καλούνται να διασχίσουν ένα «κοσμικό ναρκοπέδιο», με έπαθλο τα «καλούδια» της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι πολλά τα πετρέλαια Μπαράκ, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Σκορπιός, ο Σπύρος Καλογήρου...


Ας δούμε όμως και άλλες αστρολογικές παραμέτρους, θυμίζοντας ότι πάρα πολλά γύρω από αυτό το θέμα έχουν ήδη δημοσιευθεί στο σχετικά πρόσφατο άρθρο του Karl Heinz Ottinger  «Pax Aegean-Ισραήλ, Τουρκία και στο ...βάθος Ελλάδα» (http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/10538-Pax-Aegean-Israhl,-Toyrkia-kai-sto-bathos-Ellada η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: