30.7.11

Το ωροσκόπιο του Μικ Τζάγκερ - Η επιτομή του ρόκερ

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Μικ Τζάγκερ, τραγουδιστής των θρυλικών Rolling Stones, παραγωγός και συχνά-πυκνά ηθοποιός, ένας από τους εναπομείναντες «δεινόσαυρους» της ροκ σκηνής, γεννήθηκε στις 26/7/43 (ώρα 02:30) στο Ντάρτφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Λέων -θαυμάστε με- με Ωροσκόπο στους Διδύμους -θα μείνω για πάντα παιδί- και την τραγουδιάρα Σελήνη στον Ταύρο, χαρακτηρίζεται επιπλέον από τη σύνοδο του Ουρανού με τον Ωροσκόπο του-σημάδι της ανάγκης του να κινηθεί σε ριζοσπαστικούς δρόμους- την ...μάλλον αναμενόμενη για έναν top celebrity σύνοδο Ωροσκόπου-Δήμητρας και την παρουσία του Κρόνου στον 1ο οίκο, που του έδωσε το δικαίωμα να ...χτυπιέται ακόμη επί σκηνής παρά τα 68 του χρονάκια.
jagger
Η υπεροπλία...
Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ροκ σταρ είναι μοιρασμένη ανάμεσα στους «Κρόνιους» και τους «Ουράνιους» με τον Άρη να δίνει το ρυθμό, σχηματίζοντας κύριες όψεις με τα Φώτα η τους προσωπικούς πλανήτες.
Ο Τζάγκερ βέβαια δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, θα έλεγα μάλιστα πως είναι η ...επιτομή του ρόκερ με τους δύο αργούς πλανήτες σε επίκαιρες θέσεις και τον Άρη στον Ταύρο να τετραγωνίζει τον Ερμή του, πάνω στην ακμή του 4ου οίκου.
Ιδιοσυναστριακά η φήμη και η ...ροκ τρέλα του ενισχύονται με δύο ακόμη συνόδους, αυτές της αστρικής Δήμητρας με την τροπική Σελήνη και του αστρικού Ουρανού με τον τροπικό Άρη.

Εκείνο που κάνει τη διαφορά στο ωροσκόπιο του «σερ Μικ» είναι ο «ασυμμάζευτος» Δίας, σε σύνοδο με τον Ήλιο, τον Πλούτωνα, τον Ερμή και βέβαια την ακμή του 4ου οίκου.
Φυσικά -και σύμφωνα με όσους τον γνώρισαν από κοντά- το εγώ του είναι μεγάλο σαν το ...Γκραν Κάνυον, αλλά είναι εκείνο που κάτω από την υψηλή επιστασία του Δία, τον προίκισε με περισσό θράσος και το ταλέντο να κινείται πάντα στα «ανώτερα κλιμάκια».Ησυνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: