16.5.11

«Τα Μυστικά της Ωριαίας Αστρολογίας». Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Δέσποινας Γιαννακοπούλου από της εκδόσεις «Ερεχθηίδας».


«Τα Μυστικά Της Ωριαίας Αστρολογίας» είναι η φυσική συνέχεια ενός δημοφιλέστατου βιβλίου της συγγραφέως, που εκδόθηκε το 1999 με τίτλο «Ωριαία Αστρολογία – Τα χαμένα κλειδιά», στο οποίο παρουσιάζεται όλη η διδακτική ύλη της Ωριαίας και έχει γίνει, γνωστό στους ενημερωμένους, περί τα αστρολογικά, αφού πρόκειται για τη μοναδική έκδοση, για την Ωριαία, που κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, αποτελεί τον πολύτιμο οδηγό για όλους, όσους θέλησαν να εξερευνήσουν αυτή την αρχαία αστρολογική τεχνική.

Στο μεσοδιάστημα των δύο βιβλίων της Δέσποινας Γιαννακοπούλου, όπως είναι φυσικό, έχουν προκύψει αρκετά ερωτήματα γύρω από τεχνικά και ερμηνευτικά θέματα, τα οποία ζητούσαν επίμονα απαντήσεις. Το νέο πόνημα της συγγραφέως έχει «γεννηθεί» από τη συσσωρευμένη εμπειρία της στον τομέα της Ωριαίας και έρχεται, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται, για να διαφωτίσει τις εύλογες απορίες των μελετητών.
Είναι το μοναδικό βιβλίο, που δίνει στον αστρολόγο την ευκαιρία να δει την κλασική Αστρολογία στην πράξη.

Εξερευνώντας τις συναρπαστικές, ομολογουμένως, σελίδες του βιβλίου «Τα Μυστικά Της Ωριαίας Αστρολογίας», ο κάθε αναγνώστης θα αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση αυτής της τέχνης και σύντομα θα διαπιστώσει ότι το ταξίδι, για να κατακτήσει την καρδιά της Ωριαίας, είναι μία συναρπαστική και ατέρμονη διαδικασία μάθησης.

Στο ανεκπαίδευτο μάτι η δύναμη, ενός αστρολογικού χάρτη, χάνεται ανάμεσα σε έναν κύκλο με σύμβολα, που φαντάζουν τυχαία τοποθετημένα μέσα σε αυτόν.
Όμως, σε όσους έχουν εξοικείωση με τον συμβολισμό της αστρολογικής γλώσσας, τα ουράνια σημάδια φωτογραφίζουν με απόλυτη σαφήνεια τις ιδέες και τα γεγονότα της καθημερινής ζωής.
Οι πλανήτες έχουν διαφορετική σημειολογική έννοια σε κάθε χάρτη, πράγμα που τον καθιστά μοναδικό. ΄Άλλωστε, οι έννοιες της αστρολογίας έχουν αντέξει στη δοκιμή του χρόνου, επειδή οι ουράνιοι χάρτες απεικονίζουν τα γεγονότα, εδώ στη γη, έως την έσχατη λεπτομέρεια.

Η τεχνική της Ωριαίας Αστρολογίας,  που αναπτύσσεται στο νέο βιβλίο της Δέσποινας Γιαννακοπούλου, προέρχεται απευθείας από τις ρίζες της ελληνικής αστρολογίας, η οποία τα τελευταία χρόνια «ξαναγεννήθηκε» μέσα από τις μελέτες και τις μεταφράσεις πολλών αρχαίων ελληνικών κειμένων. ΄Έτσι:
Το αστρολογικό κοινό άρχισε να αναπτύσσει ένα εντονότατο ενδιαφέρον, για τις μεθόδους και τις τεχνικές της Ωριαίας και:
Να δείχνει σαφέστατη προτίμηση στο συγκεκριμένο αστρολογικό κλάδο, που διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εφαρμογή της Ωριαίας έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη γιατί αποτελεί το μοναδικό σύστημα, για να μάθει ο σημερινός ερευνητής τις παραδοσιακές τεχνικές, οι οποίες έχουν δώσει, αποδεδειγμένα, αποτελέσματα στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων,

Το βιβλίο «Τα Μυστικά Της Ωριαίας Αστρολογίας» της Δέσποινα Γιαννακοπούλου
από τις εκδόσεις «Ερεχθηίδας» πωλείται στην τιμή των 19.70 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ).
Και μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία:

  • «ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» - Ιπποκράτους και Σόλωνος
  • «ΕΣΟΠΤΡΟΝ» - Στοά του βιβλίου, Πανεπιστημίου 47
  • «ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ» - Χαριλάου Τρικούπη 31
  • «ΑΙΩΝΙΟΣ ΗΝΙΟΧΟΣ» - Σόλωνος 97
  • «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» - Ασκληπιού 1-3
  • «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» - Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι
  • «ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ» - Ιπποκράτους 10-12
  • «ΠΑΡ’ ΗΜΙΝ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ» - Χαριλάου Τρικούπη 11
  • «ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ» Ζαλόγου 6 (Πάροδος Σόλωνος)
  • «ΕΣΤΙΑ» - Σόλωνος 60
  • «ΚΑΝΑΚΗ» - Ζωοδόχου Πηγής 2-4
  • «ΣΙΜΟΣ» - Μαυροκορδάτου 9
Ακόμη:
Μπορείτε να το παραγγείλετε και να το αποκτήσετε από τις εκδόσεις «Ερεχθηίδας»:
1. Τηλεφωνικά: 210-3503030 
2. Με FAX: 210-3503040
3. Με e-mail: alianou@prasini.dpg.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

Περισσότερες πληροφορίες κ. Αριάδνη Λιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: