24.4.11

Υποψήφιος ακροδεξιού κόμματος ο δολοφόνος του αστρολόγου




Επειτα από έρευνες δύο ετών, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη της δολοφονίας του 48χρονου αστρολόγου και της 38χρονης ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο .


Υποψήφιος ακροδεξιού κόμματος ο δολοφόνος του αστρολόγου
Ο αστρολόγος και η 38χρονη είχαν βρεθεί νεκροί μέσα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Κισσάβου 4 - 6, στο Χαλάνδρι, στις 26 Φεβρουαρίου 2009 .
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 36χρονου δράστη βρέθηκαν 17 φυσίγγια πιστολιού διαφόρων διαμετρημάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Τον αστρολόγο και την 38χρονη είχε βρει νεκρούς ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είχε πάει να πάρει τη μητέρα του για να τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο, απ΄όπου θα ταξίδευε για την Ισπανία ...
Μέλος ακροδεξίας οργάνωσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης και μάλιστα το όνομά του είχε συμπεριληφθεί και στο ψηφοδέλτιό της στις εκλογές.

Επίσης, είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς σε έλεγχο στο τζίπ του βρέθηκε ένα πιστόλι. Άλλες πληροφορίες τον φέρουν αναμεμειγμένο και στην επίθεση εναντίον ιδιοκτητών γνωστού κέντρου διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.
Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή.Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι κίνητρο το κίνητρο του εγκλήματος είναι οικονομικό και ότι ότι ο κατηγορούμενος εκτέλεσε «συμβόλαιο» θανάτου.

Οι έρευνες τώρα στρέφονται προς την ανεύρεση του ηθικού αυτουργού.

Η υπόθεση άρχισε να εξιχνιάζεται πριν από δύο μήνες, όταν σε έναν τυχαίο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα παλιό περίστροφο στα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεν ήταν δικό του αλλά του 36χρονου.

Ο συλληφθείς προσπάθησε μάλιστα να παραποιήσει τα στοιχεία του όπλου, αλλά, όταν το πήγε στον «ειδικό», εντοπίστηκε.
Πως σημειώθηκε το έγκλημα
Το διπλό έγκλημα είχε σημειωθεί χωρίς κανείς από τους γείτονες των θυμάτων να αντιληφθεί το παραμικρό.

Πρώτος αντίκρισε τα δύο πτώματα, στις 15:15, ο γιος της 38χρονης. Όπως είχε πει τότε, κτύπησε το κουδούνι και αφού κανείς δεν του άνοιγε, έσπασε τη μπαλκονόπορτα και μπήκε στο διαμέρισμα. Το έγκλημα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει τότε, είχε διαπραχθεί δύο με τρεις ώρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: