10.2.11

Sex and the troika-Η Τζούλια και οι δύο μαύροι αστρολογικη αναλυση

Πριν γελάσουμε λοιπόν ή κατηγορήσουμε τη Τζούλια και την όποια Τζούλια για τις επιλογές της ας αναλογιστούμε
από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Deutche Bank ή Wold Bank; ΔΝΤ η ΕΕ; Ποιος είναι ο καλύτερος επιβήτορας; Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει ακάθεκτη να μας δείχνει τον τρίτο δρόμο προς την πολυπόθητη σύγκλιση και την έξοδο από την κρίση.
Η μαύρη δύναμη -ο έμπειρος Omar aka big Willy και ο πολλά υποσχόμενος Joachim Kessef - είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι δεν είναι μόνον τα σπρεντς που ανεβαίνουν, ούτε μόνον η κρίση που είναι βαθειά αλλά και να μας υποδείξουν εμφατικά πως αφού έχουμε σκύψει που έχουμε σκύψει, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούμε. Χώρια η αμοιβή, οι νέες θέσεις εργασίας και η αύξηση της κατά κεφαλήν ...απόλαυσης.
Παρακάμπτοντας την μέγιστη αξία και τις προοπτικές αυτής της εξόχως συγκινητικής πολιτιστικής ανταλλαγής -οι μαύρες στην Πατησίων και οι μαύροι στη Τζούλια- πέφτω με τα μούτρα στην αστρολογική σκιαγράφηση της τριπλής (δημοσιονομικής;) σύγκλισης.
Για την Τζούλια τα έχω ήδη γράψει (Από μικρή στον πόνο της ζωής).
Ο Ομάρ Γουΐλιαμς πάλι, είναι Τοξότης με τον Άρη στον Αιγόκερω να επισημαίνει το σθένος του και τη θηλυκή συμμορία Αφροδίτης- Σελήνης-Δήμητρας στο Ζυγό να εξευγενίζει -όσο πάει- τους τρόπους του.
Εκείνο βέβαια που τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα είναι το τετράγωνο Ήλιου-Δία που εκτός από το glamorus του ανδρός, υπονοεί πως τα προσόντα του φαίνονται μεγαλύτερα από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Εξερευνώντας τον χάρτη του διαπιστώνουμε επιπλέον μια σκληρή σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Κριό, η οποία είναι και το πρώτο κλειδί της απάντησης στο ερώτημα γιατί ένας εν δυνάμει δημοφιλής show man εξελίχθηκε σε πορνοστάρ. Η συναισθηματική «στενότητα» ή απόρριψη, είχε δημιουργήσει από νωρίς στον big Willy ένα σύμπλεγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης το οποίο με τη συνδρομή του ισχυρού Δία βρήκε διέξοδο σε αποδείξεις του τύπου «θα σας δείξω ποιός είμαι εγώ ρε». Και αυτό -όσον αφορά τις γυναίκες- πήρε σάρκα και οστά εξ αιτίας της εμπλοκής του αστρικού Άρη στο όλο σχήμα. Και ευτυχώς, το τ-τετράγωνο Σελήνης-Άρη-Κρόνου  που θα μπορούσε να αποδώσει άνετα έναν απολίτιστο βιαστή, μεταφέρθηκε επί της οθόνης.

Όμως αυτή η ψυχαναλυτική προσέγγιση δεν αρκεί για να δείξει το πέρασμα στον Πλουτώνιο κόσμο του θεάματος. Η συγκεκριμένη απάντηση κρύβεται στη σύνοδο της αστρικής Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στην Παρθένο, μια ποιότητα όψεων που θα ξαναβρούμε παραλλαγμένη στον έτερο συμπρωταγωνιστή του DVD, τον Γαλλο-Τογκολέζο Joachim.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: