1.2.11

Ινδική Αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

O Άρης, θα βρίσκεται από 1 ως 14/2 στον Ωροσκόπο και στην έξαρση του στον Αιγόκερω δημιουργώντας για σας ένα χρυσό διάστημα μεγάλων ωφελημάτων
από τον Πάρι Σιδηρόπουλο
photo_paris-1
 










Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_feb
 

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο που ορίζει τις σχέσεις σας με την μητέρα σας καθώς και όλα τα ζητήματα που αφορούν την εστία με την ευρύτερη έννοια της.
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο φλογερός πλανήτης Άρης, θα βρίσκεται από τις 1 ως τις 14/2 στον ωροσκόπο και στην έξαρση του στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να πραγματοποιήσετε μεγάλα ανοίγματα στον τομέα κατοικίας σας και με πιθανότητα αλλαγής σπιτιού προς το πολύ καλύτερο. Σε όλα τα σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, η μητέρα σας θα σας σταθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Από 15 ως 28/2 το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα εργασιακά σας θέματα και θα πετύχετε αύξηση των αποδοχών σας ή του κύκλου εργασιών σας αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, άνδρες ή γυναίκες.

 

Βρίσαμπα (Ταύρος) η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: