30.10.10

Έρωτας-Κοσμικά διαγράμματα Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Το κοσμικό διάγραμμα των συναισθημάτων
Το συναισθηματικό κοσμικό διάγραμμα μας δείχνει τα «πάνω» και τα «κάτω» στη διάθεση μας αλλά και τις ευνοϊκές η δυσμενείς ημέρες του μήνα για θέματα καρδιάς.
Όταν η μπλε μπάρα είναι πάνω από το μηδέν η ημέρα είναι θετική και αν μάλιστα έχει μεγάλο ύψος, ο δρόμος προς την ευτυχία είναι ...ορθάνοικτος. Όταν αντίθετα η μπλε μπάρα είναι κάτω από το μηδέν, η ημέρα είναι μάλλον δύσκολη συναισθηματικά. Τα ...φίλτρα του έρωτα δεν «πιάνουν» και οι στενοχώριες η οι αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών.
Το κοσμικό διάγραμμα της σεξουαλικότητας
Το κοσμικό διάγραμμα της σεξουαλικότητας μας δείχνει τις «καυτές» και τις ...τζούφιες ημέρες του μήνα στην επαφή με τον ερωτικό μας σύντροφο. Όταν η μπλε μπάρα είναι πάνω από το μηδέν η απόλαυση μας γνέφει δελεαστικά. Όσο ψηλότερη είναι η μπάρα, τόσο ...φουντώνουν οι επιθυμίες και το σεξ μπορεί να μας οδηγήσει στην Νιρβάνα, στον Παράδεισο η όπου αλλού ...προτιμάμε. Όταν η μπάρα είναι κάτω από το μηδέν, η ποιότητα της σεξουαλικής επαφής είναι φτωχή και όσο πιο χαμηλά βυθίζεται τόσα περισσότερα ...δεκανίκια χρειαζόμαστε. Σε αυτές τις ημέρες μάλλον είναι προτιμότερο να πάμε για ...ψάρεμα.














η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: