12.9.10

Η διέλευση της ΣΕΛΗΝΗΣ από τον ΟΓΔΟΟ οίκο


Στο διάστημα αυτής της διέλευσης, οι συναισθηματικές σου εμπειρίες είναι περισ­σότερο έντονες από όσο συνήθως κι εξαρτώνται από το είδος των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή.
Πολύ συχνά, μέσω αυτών των συναισθηματικών εμπειριών, συνειδητοποιείς διαθέ­σεις κι αισθήματα τα οποία σου είναι τελείως ξένα. Έτσι που, αρκετές φορές θα αναρωτιέσαι αν εξακολουθείς να είσαι πάντα ο ίδιος ή άλλαξες, καθώς όλα παρου­σιάζονται πολύ διαφορετικά.                                                                                                                                                                     .
Αυτό παρατηρείται ευκολότερα, όταν η επίδραση της διελαύνουσας Σελήνης έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως συμβαίνει σε περιόδους έκλειψης. Ενώ σε συνηθισμένες διελεύσεις, μπορεί να περάσει κι απαρατήρητο.
Είναι πολύ πιθανό, τώρα, να συνειδητοποιήσεις μερικά γεγονότα που ξεκίνησαν με τη διέλευση της Σελήνης από το δεύτερο οίκο, όπως υπέρ-κτητικά συναισθήματα ή την επιθυμία να έχεις γύρω σου οικεία πράγματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας για σένα. Εδώ, όμως, υπάρχει κι ο κίνδυνος της αντίθεσης, γιατί αυτός είναι ο οίκος των μικτών κτήσεων και των κτήσεων άλλων ανθρώπων. Έτσι, είναι δυνατόν να επιθυμείς κάτι που ανήκει σε άλλον ή να επιδιώξεις να ασκήσεις μεγαλύτερο έλεγχο σε κάτι που έχεις από κοινού με κάποιον άλλον.
Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, πρέπει να συνειδητοποιείς ότι οι επιθυμίες σου δεν πρέπει να εξυπηρετούν μόνον εσένα αλλά και τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: