1.7.10

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΚΕΡ....






9 σχόλια:

Vassilis Papadolias είπε...

Καλημέρα...

άσχετο με το θέμα..

υπάρχει ένα αστρολογικός χώρος astrologia.hadnews που φαίνεται να ανεβαίνουν συνεχώς άρθρα από το blog σας και αυτών που έχετε σα συμμορία από ένα μέλος με το όνομα Βασίλης Παπαδολιάς...

Έχετε κάποια σχέση με αυτό; Καμία ιδέα;

Φιλικά

Βασίλης

ΥΓ: Δε θυμάμαι το email σας γι' αυτό πήρα το θάρρος...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

χα,χα,χα!!!
Ποιος δήθεν αστροπαπαρολόγος διαπρέπει σε σενάρια ηλιθιότητας με γνωστούς κι όλας χάκερ που θα βρεθούν από αρμόδια υπηρεσία?
Ποιος δήθεν αστροπαπαρολόγος έφτιαξε τη μία και μοναδική αστρολογική σχολή για καμάκια?
Ποιος δήθεν αστροπαπαρολόγος θεωρεί πως δεν ανήκει στην μη ποιοτική αστρολογία των 090 ενώ παράλληλα εκληπαρούσε να μεσολαβήσουν για μία γραμμή?
Αυτόν να συστήσουμε στους Μπουλά - Ζουγανέλη να φτιάξουν αριστούργημα!!!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Βασιλη,πρωτη φορα το ειδα σημερα,αφου το ανεφερες,και βεβαια δεν εχω καμμια σχεση...δεν ξερω τι να υποθεσω,καθε συμβουλη δεκτη...

Vassilis Papadolias είπε...

Και δυστυχώς δεν υπάρχει και κάποιος τρόπος επικοινωνίας. Μία φόρμα επικοινωνίας μόνο που κολλάει. Ούτε κάποιο σημείο εγγραφής για να εγγραφείς μέλος (πώς έχουν εγγραφεί τα συγκεκριμένα μέλη;)...

Πάμε στα τυφλά...

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να βρείτε τον Provider της ιστοσελίδας που αναδημοσιεύει τα άρθρα σας, και να του γράψετε, αν πιστεύετε ότι κάνει κάτι παράνομο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αλλά, μάλλον σας κάνει και τζάμπα διαφήμιση ο άνθρωπος - κουτσομπολίστικο είναι, έχει και συνταγές μαγειρικής, άρα θα έχει και μεγάλη επισκεψιμότητα!

Vassilis Papadolias είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

ξαναστέλνω την απάντηση μου, γιατί από ό,τι φαίνεται κάπου χάθηκε ή κάτι πάτησα λάθος...

Όταν αναφέρεστε σε Provider, θα πρέπει να διευκρινίσετε τι εννοείτε. Προφανώς αυτός που κάνει hosting μία ιστοσελίδα δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Δηλαδή, αν κάποιος με αντιγράφει σε blog του in.gr δε θα διαμαρτυρηθώ (αλίμονο) στο In.gr

Όσο για τη διαφήμιση που λέτε, νομίζω είναι αστείο να νομίζει κανείς ότι blog όπως του Κου Κορωνάκη ή του Κου Βουλαλά ή της Συμμορίας με χιλιάδες ή και εκατομμύρια επισκέψεις έχουν ανάγκη διαφήμισης. Μάλλον ο ίδιος ο αντιγραφέας κερδίζει από τη χρήση τους παρά τα ίδια.

Επί της ουσίας κι επειδή έχω έρθει σε επαφή και με τους ιδιοκτήτες κάποιων από τα άλλα blog θα πρέπει να σας πω ότι υπάρχει πολύς εκνευρισμός για τη συστηματική αντιγραφή άνευ άδειας και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πουθενά υπεύθυνος επικοινωνίας.

Σε ό,τι με αφορά με ενοχλεί η αντιποίηση ταυτότητας που γίνεται, που δίνει την εντύπωση στον αναγνώστη ότι ο Βασίλης Παπαδολιάς είναι μέλος αυτής της σελίδας και ανεβάζει αβέρτα κουβέρτα άρθρα από άλλα blog.

Εν τέλει ίσως και να μη φταίει ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας, αλλά κάποιος ευφυής του χώρου που πούλησε υπηρεσίες (θα σου φτιάξω εγώ αστρολογικό site από το τίποτα). Δε με ενδιαφέρει και δε απασχολεί. Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι δεν έχει ζητήσει άδεια να αντιγράφει συστηματικά και δεν έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι χρησιμοποιεί αυτόματες τεχνικές αντιγραφής κι ότι τα πρόσωπα που γράφουν εκεί δεν είναι πραγματικά μέλη της σελίδας. Αυτό από έναν καλό νομικό μπορεί να στοιχειοθετήσει ακόμα και αδίκημα απάτης.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπαδολιά,
φαίνεται ότι κάποιος αλλος μπλόγκερ ( και ΔΕΝ είναι αστρολόγος, συνταγές - νοστιμότατες- γράφει ο άνθρωπος ), επικοινώνησε ήδη με την ιστοσελίδα που αναφέρετε - άρα η επικοινωνία είναι εφικτή - είναι από το :

http://stamarstavros.blogspot.com/search?updated-max=2010-06-17T00%3A35%3A00%2B03%3A00&max-results=10

Οσο για τη νομική πλευρά του θέματος, μάλλον δύσκολο να ξέρει κανείς πως έχει ο νόμος για τα συγκεκριμένα, και θα έμπλεκε κανείς μέσα στον κυκεώνα του ελληνικού νομικού συστήματος με αμφίβολα αποτελέσματα..
Θα μπορούσατε όμως εσείς, και οι άλλοι μπλόγκερς που εμπλέκονται, αν θίγονται , να βάλετε μιά ανάρτηση στις δημοσιεύσεις σας, όπως '' το παρόν άρθρο δημοσιεύεται χωρίς την άδεια μας στην ιστοσελίδα τάδε '', ή κάτι αντίστοιχο, και αυτό θα εμφανίζεται σε κάθε δημοσίευση άρθρων σας στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Λέτε επίσης :
''Όσο για τη διαφήμιση που λέτε, νομίζω είναι αστείο να νομίζει κανείς ότι blog όπως του Κου Κορωνάκη ή του Κου Βουλαλά ή της Συμμορίας με χιλιάδες ή και εκατομμύρια επισκέψεις έχουν ανάγκη διαφήμισης. Μάλλον ο ίδιος ο αντιγραφέας κερδίζει από τη χρήση τους παρά τα ίδια.''

-Σίγουρα, τα παραπάνω μπλόγκς, και κυρίως η Ουρανίτσα, είναι πολύ γνωστά - αλλά τώρα, για τα ''εκατομύρια επισκέψεις''...μήπως υπερβάλλετε λιγάκι? Αλωστε , τα μπλόγκς αναγράφουν τον αριθμό των επισκέψεων τους, τα ''εκατομμύρια'' που βρίσκονται? Εκτός κι αν αναφέρεστε στα μπλόγκ '' Μαντάμ Ζαϊρα'', η ''Astrogossip'' , με άρθρα ευρύτερης αστρολογικής κατανάλωσης..

Αλλά, όσο συνεχίζουμε να συζητάμε για το μέγα τούτο μυστήριον, τόσο μεγαλύτερη διαφήμηση γίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους..

''Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξαν ουδείς..''

Ο γνωστός-άγνωστος ανώνυμος

Vassilis Papadolias είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

από τα blog που σας ανέφερα ένα συγκεκριμένο έχει και εκατομμύρια επισκέψεις και μη σας φαίνεται υπερβολικό, από τη στιγμή που έχει 650 μόνιμους που το παρακολουθούν, ενώ τα περισσότερα έχουν γύρω στους 50.

Να σας ενημερώσω πάντως ότι ακολούθησα τη συμβουλή σας και επικοινώνησα με τον Provider ο οποίος με έφερε σε επαφή με την ιστοσελίδα. Ο φερόμενος ιδιοκτήτης τα προσωπικά στοιχεία του οποίου δε γνωρίζω παραδέχθηκε ότι υπήρχε τεχνικό σφάλμα και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μαζί τους.

Επί της ουσίας και μετά την επικοινωνία μας έχει ήδη αφαιρεθεί το όνομα μου από τις δημοσιεύσεις όπως και το Blog μου από τους contributors (sic) όπως χαριτωμένα αποκαλούνται.

Επίσης και έτερος blogger ακολούθησε την ίδια διαδικασία και ζήτησε την αφαίρεση του η οποία και έγινε. Ήδη πλέον στην ιστοσελίδα αυτή φαίνονται μόνο δημοσιεύσεις της Μαντάμ Ζαίρα και του astrogossip. Πιθανόν όμως και αυτοί να ζητήσουν εξαίρεση, ειδικά του δεύτερου με τους οποίους έχω κάποια γνωριμία και έχω άποψη τι σκέφτονται.

Αυτά προς ενημέρωση σας...

Vassilis Papadolias είπε...

Υποθέτω ότι o blogger που αναφέρεστε ότι είχε ήδη επικοινωνία γνώριζε το email της ιστοσελίδας. Τώρα που το γνωρίζω κι εγώ σίγουρα μπορώ να επικοινωνήσω.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας...