10.7.10

3 χρονια Ουρανιτσα η Οφιουχος...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Πριν 3 χρονια το παρων ιστολογιο αρχισε την περιπετεια του στο χωρο της Αστρολογιας.Η πρωτη δημοσιευση ηταν το ακολουθο κειμενο 
Στου Αποστολη το κουτουκι, βορειοδυτικα και κατι, χθες παιξαμε τις πεννιες μας με την κομπανια εκ των ενοντων.Χορεψαμε τον ζορικο Σκορπιο-Κρονο μας, πανω στα δικτυα της Σεληνης, που απελπισμενη από το βαρος της νυκτας, εκανε πασα στον Πλουτωνα τους οικισκους της Δεσποσυνης Αφροδιτης, στελνοντας μηνυμα στο Κεντρο του Γαλαξια, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΛΟΥΛΕΚΕΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙΦΩΤΙΣΗΣ.
Η Κορολινα μας θυμισε τις δραματικες στιγμες της στην Γαλλικη επανασταση, όταν βρεφος ακομη προσπαθουσε να σωθει και να σωσει την χαμενη της αξιοπρεπεια, από τους επαναστατες του Ροβεσπεριου.Καποια αναφορα και στον Μαρα εγινε, αλλα η Ντορα πανω στο κεφι της παρεας εστελνε λουλουδια στους Επουρανιους μνηστηρες της και εχασα την συνεχεια στο χρονικο των φονικων της εσω χωρας μας.Μια επαναληψη μια άλλη φορα, σε καστρα της Βαστιλλης, με σαμουσαδες από την Νεαπολη και καφε εσπρεσο, η νεα μοδα στην νυκτερινη διασκεδαση.
Ο Μουστακιας εξηγουσε, το proxy server και το main streaming data logging σε επιδοξους χακερ,πανω στα ταστα του τζουρα του, μεγαλος δεξιοτεχνης της τεχνης της απογειωσης ψυχης τε και σωματος.Το τσιπουρο στα χειλη του ελεγαν λογια Καρδιας και μια διαχυτη Ωραια ατμοσφαιρα περιπλανατο σε ολο το παλκο, με τους αυτοσχεδιασμους του. Στο τελος ηλθαν και οι αμανεδες,και η Καρδια δεν δεχοταν τα υπογλωσσια της χαλαρωσης.
Η Κατερινα, από τις σκηνες του παρελθοντο,ς αποφασισε να γινει γυρολογος στις παρυφες της Κολασεως και να πουλα μαντζουνια του Ηλιου και της Χαρας σε ξεπεσμενους αριστοκρατες της αγαποσυνης, μηπως και βρουν το δρομο προς τους μοιζαδορους του Παραδεισου, ενδειξη ότι η αποασυλοποιηση είναι δεικτης πορειας της προσωπικη τους σωτηριας.
Η παρεα τραγουδουσε,αυτή η νυκτα μενει,αγγελοι ειχαν στησει μικρο χορο στα κλαδια του πλατωνου,στο μεσον του μαγαζιου,και τα πουλια του δασους ειχαν δωσει συνθημα,καμμια ελευση του αποσπεριτη,αν ο Θανασης δεν κανει θυσια στην Μαγισσα της Νυκτας.Απο το βαθος του μαγαζιου, πανω σε 12 λευκα αλογα παρουσιαστκε η Ιερεια της Νυκτας, αγκαζε με τον Παπαγγενο,η Παπαγγενα ειχε υπηρεσια στον Ωριωνα.Η Θεεικη φωνη της τραγουδουσε
ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ
ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ
ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ
Ο Θανασης, σε κατασταση εξαυλωσης,εβγαλε από την θεση της καρδιας Του το ξιφος του παππου του.Σαν νεας Αλκιβιαδης εδιωξε τα ορνεα της Νυκτας, και προσφερε το τριανταφυλλο του Ισπαχαν στην Μαριανα,καρμικη ψυχη από τις Σταυροφοριες.
Η κεντρικη λεωφορος γεμισε κοτσιφια και σπουργιτια, φεροντες την ειδηση της επομενης ημερας. Οι εφημεριδες θα κυκλοφορησουν λευκες γιατι χιλιαδες εραστες θα ζητησουν επιδομα επικινδυνου εργασιας στα λαγουμια των Πρασινων Κυριαρχων του Πλανητη.
Καποιοι θαμωνες ζητησαν υπογλωσσια , όταν οι Μπλε οχθροι της νυκτας ζητησαν το λογο επι προσωπικου.Οι Δυναμεις και τα Χερουβημ τους αφαιρεσαν τον λογο.
Τοτε η θεωρια της Μεγαλης Εκρηξης εγινε παρελθον και τα παραλληλα συμπαντα ηλθαν να επιβεβαιωσουν την ρηση των Ημι-θεων
Η ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΜΠΑΛΛΑ
ΣΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ
ΤΕΛΟΣ ( Αισιον και ευτυχες το νέο ξεκινημα).

Τα προσωπα ειναι αληθινα οπως και ολες οι καταστασεις.
Η  γιορτη για τα 3 χρονια ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στο νεο στεκι της Αστρολογιας μετα το καλοκαιρι.









7 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Χρόνια σας πολλά και δημιουργικά! Τα άστρα να σας φέρουν όλη τη θετική ενέργειά τους!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά και αποκαλυπτικά...:)
Δ. Μ.

Vassilis Papadolias είπε...

Χρόνια Πολλά για το ιστολόγιο σας και ό,τι επιθυμείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΤΙΜΕ,

Στο blog που ενέπνευσε πολλούς από εμάς, σου ευχόμαστε συνέχεια της πορείας σου, με όλη την εντιμότητα της γνώσης που σε διακατέχει.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά παιδιά, να στε καλά και να φωτίζετε το χώρο με την παρουσία σας!
Μ. Γαλανού

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ευχαριστω και υποσχομαι ωραια αστρολογικα γλεντια στο στεκι της Αστρολογιας....