27.6.10

Ωροσκοπιο της Ανανεωτικης Δημοκρατικης Αριστερας

Απο το ωροσκοπιο της ιδρυσης του νεου κομματος του κυριου Κουβελη εχουμε να παρατηρησουμε τα ακολουθα

Γενικη παρατηρηση πανω σε εκλειψεις γενικα δεν πρεπει να γινονται νεα ξεκινηματα,γιατι δεν εχουν την αποδοχη που περιμενουμε

Ο Αρης στον πρωτο οικο και σε τριγωνο με την Σεληνη,μας δειχνει ενα πολιτικο αρχηγο που ενδιαφερεται για τον πλουτο τον αλλων,αλλα δεν δειχνει μετρα ανακουφισης για τον κοσμακη,ο λαος τον ονομαζει λαικιστη,αν και κουβαλα ολες τις καλες προθεσεις,δεν βαφονται αυγα με κλανιες λενε στο χωριο μου.

Κυβερνητης του ωροσκοπιου Ερμης σε τετραγωνα με Δια,Κρονο,Ουρανο μας δειχνουν οτι ο αρχηγος θελει πολιτικη δυναμη,μεσα απο συνθηκες που δυσκολα μπορεις να συμβιβαστεις και οι συνομιλιες καταληγουν σε αδιεξοδα.Βεβαια με την πρωτη κοινωνικη αναταραχη την κανεις πρωτος....

Η αντιθεση Κρονου με Ουρανο-Δια στον αξονα 2ου-8ου,μαλλον ειναι με τις τραπεζες και αυτες εξυπηρετει,τα λογια ειναι περιττα.

Η οψη των 150 μοιρων μεταξυ Σεληνης και Αφροδιτης μας δειχνει ενα πολιτικο σχηματισμο που η αποδοχη του κρινεται απο την πολιτικη του για τις μειονοτητες.

Η οψη των 45  μοιρων μεταξυ Αφροδιτης και Κρονου μας δειχνει ενα κομμα που εστιαζει την πολιτικη του στους περιορισμους με τους οποιους μια κοινωνια μπορει να αντιδρασει.

Η οψη των 135  μοιρων μεταξυ Αφροδιτης και Ουρανου μας δειχνει ενα πολιτικο σχηματισμο που δεν μπορει να προβλεψει τις πολιτικες εξελιξεις.

Η ζωη θα δειξει αν η Ανανεωτικη Δημοκρατικη Αριστερα, με μελος την κυρια Ρεμπουση,θα εχει καποια επιδραση στα πολιτικα πραγματα της Ελλαδας...

1 σχόλιο:

Vassilis Papadolias είπε...

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μερικές παρατηρήσεις, εάν μου επιτρέπετε.

H σύνοδος Ήλιου / Ερμή στον Καρκίνο στον 11ο οίκο μπορεί να δείχνει κι ότι η πολιτική του κόμματος και της ηγεσίας του θέλει να είναι μετριοπαθής με λόγο που μας είναι ήδη οικείος από το παρελθόν (ανοικτή σύνοδος με Νότιο Δεσμό).

Το τετράγωνο της παραπάνω συνόδου με τη σύνοδο Δία / Ουρανού στον 8ο ίσως να δείχνει ότι η ρητορική αυτή έρχεται μάλλον σε αντίθεση με την ανατρεπτική αριστερά της εποχής που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα και να ανατρέψει καταστάσεις (στην ουσία το κόμμα του δημιουργούν μετριπαθείς άνθρωποι που έφυγαν από τον ΣΥΝ λόγω γιατί δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με την αριστερή στροφή του).

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Ήλιο μπορεί να δείχνει αρκετά πράγματα. Καταρχήν ίσως μία κριτική στάση του εκλογικού σώματος που δε θα στηρίξει ιδιαίτερα την ηγεσία και το νέο κόμμα. Το εκλογικό σώμα στα μάτια της ηγεσίας του κόμματος θα εμφανίζεται ίσως παγιδευμένο από το σύστημα (ανοικτή σύνοδος με τον Πλούτωνα).

Από την άλλη μπορεί να μας δείχνει ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος έχουν κι αυτοί μάλλον συντηρητικές καταβολές κι ίσως και ηλικιακή τοποθέτηση. Ίσως να έχουν και κάποια οικονομική επιφάνεια και φαίνεται να είναι αυτοί κυρίως που θα στηρίξουν το κόμμα για να προχωρήσει (σύνοδος με Β.Δεσμό).

Τέλος μπορεί να σημαίνει και μία εξ' αποστάσεως και με διακριτό ρόλο συνεργασία με κάποια "τζάκια" πολιτικά για συγκυβέρνηση στον τόπο.

Ο Κρόνος στο 2ο από την άλλη μπορεί να δείχνει τις οικονομικές δυσκολίες στις οποίες γεννήθηκε το κόμμα και ίσως και την οικονομική δυσπραγία που μπορεί να έχει. Στην Παρθένο ίσως να σημαίνει μία δυσκολία επαφής με την εργατική τάξη για τη στήριξη του.

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να έχει να κάνει με την εργατική ρητορία του και τους "αγώνες", ενώ η Αφροδίτη στο Λέοντα του δίνει μία νότα "γκλαμουρ" και ίσως κρυφές οικονομικές ενισχύσεις (12ος, αλλά σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να σημαίνει ότι μένουν απλά στο πεδίο των υποσχέσεων).

Από πλευράς προβλέψεων πολύ ενδιαφέρουσα ίσως η επόμενη χρονιά, που ο Ποσειδώνας θα κάνει σύνοδο με τον 7ο οίκο του κόμματος. Ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Ήλιο μάλλον θα καθηλώσει σε πρώτη φάση την ηγεσία σε συμβιβασμούς, ενώ η ρητορία του κόμματος θα είναι εναντίον των οικονομικών δεσμεύσεων της χώρας.

Η οριστική ρήξη με το ΣΥΝ αναμένεται μάλλον όταν ο Κρόνος κάνει πάλι ακριβή αντίθεση με τον Ουρανό, δηλαδή μες τον Αύγουστο, ενώ νέα επεισόδια μπορεί να έχουμε του χρόνου.

Προς το παρόν το καλοκαίρι προβλέπει πολιτικές ζυμώσεις όσο ο Ήλιος είναι στον 11ο αλλά και πολιτικό παρασκήνιο όταν μπει στο 12ο.